Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yok bebem mutfak masam 4 kişilik sıkışınca 6 olabiliyoruz :) yani çocuk odam boş kalsaydı keşke mutfak masamı açılır yaptırsaydım diyorum ama ilerde bebişim olursa zaten yemek odamı masamla vitrinimi annecime vericem bebeşime oda yapıcam orayı

bi tane televizyonumuz var 82 ekran koltuğa uzanıyoruz ışığıda kapatıyoruz tv ışığı yetiyo zaten çayımızı meyvamızı hazırlıyorum dizilerimiz var onları izliyoruz bazı akşamlar ortaya karışık saatimiz gelincede yatarız haftaiçi 23.00 de yatıyoruz

Ben özellikle salon ve oturma odasını ayrı ayrı yapmadım
zaten çalışıyoruz bütün gün evimin en büyük misafiri benim yani
özene bezene aldığım koltukların keyfini ben çıkaramayacaksam ne anlamı var

gerçi arka odaya klima takıldı diye niyetlendik bi oturma odası yapalım sonra vzgeçtik şimdlik orası benim klimalı ütü odam

ya ben aslında krem kahve lake beğenmiştim rengini sonra çok kafama giren oldu koyu olsun ozaman dedim ve hiç beğenmedim ama napalım idare ediyoruz işte koltuklarımla uyuyor.zaten kullanıcağım 2-3 sene daha en fazla :)eşime götür dükkana sat diyorum banane sen istedin diyor :)

Son düzenleme:

hmm benimki iki taraftanda açılır... 6 kişilik falan olur o zamanda:))

aman be güzelim.. buna da şükür..... en azından içinde kalmadı :))) heves ettin aldın işte...

organikçim ne kadar erken yatıyosunuz maşallah yaaa eşim asla uyumaz o saatte bende uyuyamam 1 den aşağı yatmıyoruz maalesef biz

pasaklımm klimalı ütü odasıdada süpermiş ama hele yaz için harikaa..

bura keyif yaptığım yer gülsünüm yiyom yemeğimi yakıyoz sigaramızı tv ye baka baka :)sonra ağırlaşıp kalıyoz bulaşıklara zor girişiyom :)

Son düzenleme:
valla şimdi shura kalkıyoruz diye yatıyoruz normaldede yarım saat falan belki geçer mesela dün gece yattık uyuyamadık saat 1 e kadar muhabbet ettik sonra uyumuşuz

ohhh keyfe bak....

canım madem klima taktıracaktınız bari kullandığınız bir odaya taktırsaydınızz....

biricik.. canım valla sanki eşine özel tasarlanmış bir oda gibi olmuş:))

kızım doğduğundan beri 1 buçuktan önce yatamıyorum ben..özledim tavuk gibi erkenden yattığım günleri valla :) bugünlerde cadı kızımla kavga edip duruyoruz zaten..çok dağınık bir çocuk çıldıracağımmmkötükedihüso

buble hiç vurduğun oluyomu sinirlenince tatlım?
şımardığında falan
ben dayağa karşı diilim aşırı olmamak kaydıyla :)

gülsüncüm biz salona taktırmak istedik ama salon büyük bu klima için dedi servisten gelenler
annemler eski evdeki klimaları söktürüp şimdiki eve taktırdı birini de bize verdiler ama dediğim gibi salona uymadı maalesef
o sebeple arka odaya takıldı

kızlar çok alıngan bi kocam var kızlar
annem pazartesi günü ananemin yanına gitti
bizde her sabah abimle gidip geliyoruz oruçlusun akşama bize gel
kal yarında beraber gideriz deidm
eşimde abimi çok sever
neyse yedik içdik
sahura kalkdık bzi ne olsa yeriz ayıp olması diye çay yaptım ve domates salatalık doğradım
orda bana laf söledide ben anlamamışım dün anladım
bak bak böle sahur ben bile görmedim dedi
neyse dün akşamda giderken kıyma aldık kıt yetirşiyom zaten
eve girdik abimde markete uğrayım gelicekti
girdim içeri çorba yapıyoo
oy oy bitanem falan dedim
surat beş karışş
dedim kıyma aldık hemen soğanlı domestesli kavuralım iftarada 30 dk var hemen makarna koydummm
abin var diye herşeye özeniyosun bana neden yapmıyon dedi
dedim yazıklar olsun sana
işden direk girip üstümü değiştirmeden sen ne istesen onu yapıyom dedim
baya bi atışdık
akşamda yemeği yaptım gece 1 di yattım dedim bu yemeği kendime değil sana yaptım saate bak dedim
sana hiç bişey demiyorum dedim
hem çalışıyorum hem ev hem iş hem eş hepsini birarada yürütmeye gayret gösteriyorum ssen ne diyosun dedim
ve ben bizim için o aptal adam katlanıyorumm dedimmmm
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bende kızım doğduğundan beri popomu koltuğun üstüne koymam 11den aşağı olmuyo tabi ondan sonra evi topla ütüsü çamaşırı katlaması sırayla hergün biri yapılır kaçta yattığımı ve gece kaç defa kaltığımı hiç soylememyim bile sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…