Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

buble hiç vurduğun oluyomu sinirlenince tatlım?
şımardığında falan
ben dayağa karşı diilim aşırı olmamak kaydıyla :)

biricik bubleye sormuşsun ama vurmak mı ayyy asla nasıl kıyarımki kuzuma nekadar yaramazda olsa uyumasada asla vuramam kızdığımda bile canım acıyo benim kendime kızıyorum

oyy çisilim kıyamam sana erkekler zaman zaman böyle alıngan oluyo incir çekirdeğini doldurmicak bi olaydan kalplerinizi kırmışsınız ramazanda küslük olmaz akşama barışırsınız canım

valla vuruyorum ben biriciğim..ben yapı olarak zaten pek sakin değilimdir.daha doğrusu sakindim bir zamanlar ama doğumdan sonra çok ağır depresyon geçirdim ben..ondan sonra bütün kişiliğim değişti zaten.çok tahammül ve sabır gösteremem herşeye..sağolsun kızımda aşırı yaramaz..sınırlarımı fazla zorluyor yani..ama tabi sonra bende onunla ağlıyorum..

tabiki insan vurmak istemez kızlar ama
çok şımarık bi çocuksa gittiğin her yerde seni rezil ediyosa ben ozaman bir iki vurmaya karşı diilim

canım yatak odasına taktırsaydınız bari:))

ikra ve bublecim... gerçekten zor anne olmak.. ama allah sabrını veriyor sanırım...

cisilcim... sende çok üzerinde durup canını sıkma..... erkekler bazen o kadar gereksiz şeylere alınıyorlarki.... inanki değimiyor...

benimkide geçen hafta onun demlemiş olduğu çayın altını erken kapattım diye bana surat yaptı ve çay içmedikaydirigubbakcemile3, söylemiyorda neden surat yaptığını... sonradan anladım....

tabiki insan vurmak istemez kızlar ama
çok şımarık bi çocuksa gittiğin her yerde seni rezil ediyosa ben ozaman bir iki vurmaya karşı diilim

aynı fikirdeyim canım..bende dayak yiyerek büyüdüm..ne yapsın annem,3 çocuk ancak başa çıkıyormuş :)

Benim teyzemin kızına hayranım çocuk yetiştirme konusunda kızı şuan 2 ye geçti
bebeğine doğduğundan beri üstüne hiç titremedi ,ama sevdide
annesinden hep korktu
kucağa asla alıştırmadı...
odana git uyucaksın dediğinde mesela biz gittiğimizde
asla odasından çıkamazdı uyurdu.uyumasa bile kendi kendine ağlardı kıyamam üzülürdüm
ama iyikide öyle yetiştirmiş kızlar hiç yaramaz biri diil.
her ağladığında ilgilenmedi bakmadı sakınmadı ve mükemmel bir kız olarak yetişti.
şimdi minik kardeşiyle bile ilgileniyo.
ama 2.ciyi böle yetiştiremicem bu çok cazgır dio :)

ben karşıyım dayağa hemde çok inşallah oyle bi durumda kalmak zorunda kalmam annemde küçükken biz yaramazlık yapınca döverdi ama ben çok aklıma takardım şimdi anneme diyorum şakayla karışık cahilliğime verin kızım diyo şimdiki aklım olsaydı asla vurumuydum diyo ben ozmanları hiç unutmuyorum mesela

aynı fikirdeyim canım..bende dayak yiyerek büyüdüm..ne yapsın annem,3 çocuk ancak başa çıkıyormuş :)

valla bende dayak yedim dayak cennetten çıkmaymış:roflol:
kayınvalidem bana dün akşam dio biz ozaman gelin kaynana oluruz kızım senle dio
o asla çocuğa vurmaz.çocuklarınada vurmamış el bebek gül bebek yetiştirmiş.
dedim keşke biraz dövseydin bencesırnaşık şey
yani banada demek istiyoki sende vuramazsın çok bekler:)
kendi bebeği kucağına alırken bile sakınır ayyy napcam ben onla bebeğime o bakarsa mıymıy olur bebeğim şımarık olur istememmmm

yaramaz olmayan çocuklara hayranım ben resmen yaa..ayrıcada hasretimmmm tabii.benim kızım kendisine şimdiden laf söyletmiyor benimle kavga ediyor resmen,ellerinide beline koyuyor birde,çok cadı yaa...istediği birşeyi yapmadığım zaman kendini bir yere atıp ağlaması var görmeniz lazım..resmen katılıyor mosmor oluyor

cisil canım benim erkekler işte anlamazlar

dün arkadaşlarla eşler doğuma girmelimi girmemelimi diye konuşuyoruz

arkadaşım ikiz doğum yaptı sezeryan kocası girmiş doğuma

o kaddar zorluk çektim diyo kıymet bilmeyen bilmiyo nankör olan nankör oluyo diyoo

bi arkadaşımda hamile normal doğum yapcak 10 gün sonra eşine illa sende gel elimden tut diyoo

oda tırsıyoo hayatta giremem diyoo

girki anla beni diyooo

ama erkekler anlamaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzz

şuan mesela ikra benim gözlerimden anlar ona kızdığımı ve yaramazlık yapıyosa hemen bırakır onu çocuk tabi yaramazlıkları olucak ama biz doğuduğunda beri ikranın her istediğini yapmamaya ağladığı zman yanına gitmemeye özen gösterdik bişeye kızdıksak bende babasıda kızdık kimseden yüz bulamadı şimdi bişey olsa bi bana bi babasına bakar ve yanlış olduğunu bilir ve yapmaz bişey ister ağlar ağlar biz hiç ilgilenmeyiz bile bi müddet sonra hiçbişey olmamış gini yanımıza geklr bunlarda yaramazlık oranını biraz azaltıyo

ben bide misafirliğe gittiğimde şımaran çocuğu orayı burayı karıştıranı sevmem.napcam ben kızlar ya :)

öle ama gerçekten dayanamıyorum
ve akşamalrı oturmam 10 u buluyo
ondan sonrada ya yemek yapıyom
ya misafir ağırlıyomm
ya çamaşaır yıka ser
valla bıktım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…