Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

öle ama gerçekten dayanamıyorum
ve akşamalrı oturmam 10 u buluyo
ondan sonrada ya yemek yapıyom
ya misafir ağırlıyomm
ya çamaşaır yıka ser
valla bıktım yaa
hayatım bende her akşam 10 a kadar oturamıyorum işten güçten
söyle bi akşam yok ki gittiğim gibi yayılıp yatayım...
ya ütü çıkıo ya gözüme bi toz ilişiyo sinir oluom hadi temizlik yemek derken zaman çok çabuk geçio
napıcaksın işte evlenip çalışmak zor.
bende zorlanıyorum ama elden bişi gelmio işte
çalışmayı da seviyorum onun eline bakıp harçlık almak istemiyorum durumum iyi olsa bile
o yüzden katlanmak zorundayız hele ki bu borçluyken daha da zorunluç
sıkma canını kız kocan senden ilgi beklemiş ne güzel :)))

ikracım doğrusunu yapıyosunuz tatlım.
çocuğa hiç bi zaman yüz vermicen her istediğini almıcaksın...
malını paylaşmayan çocuğuda sevmem
paylaşımcı olmalı kıskanç olmamalı
ama çocukları kıskançlığa alıştıran vurmaya da alıştıran yine anne babaları.
çocuğu küçüklükten oyun oynıcaz die aaa kızım oyuncağını aldı vurr yada koş al diyoruz ve çocukların beyninde yer ediyo bunlar çok önemli...

mesela akrabamızın kızı var 6 yaşında ama resmen 20 yaşında gibi inanılmaz akıllı ve inat
dediğini yapana kadar dünyayı ayağa kaldırır...
hayatımda okadar inat birini görmedim e doğal olarak anne baba sinirdende vuruyor çünkü anlamıyor inanılmaz
kaç yaşında kızlarınız?

anneme dert yanıyorum yaramazlığı için mesela,annem bana birşey yapmıyor diyor..onun yanında gayet sakin oluyormuş.yemeklerini falan hiç itiraz etmeden yermiş..ben akşamları 2 kaşık birşey yedireceğim diye akla karayı seçiyorum resmen..bütün gün yapamadığı nazı kaprisi akşamları benden çıkarıyor..

dayak cenetten çıkmadır çocuk yaramzlıkda yapcak mutlaka ama arada bide zopa istiyolar bende pek sabırlı değilim henüz çocuğum yok ama aşırı bi yaramazlıkda patalatabilirim

akşam bende iftardan sonra sofrayı hemen topladım çayımı koydum tabii çay olana kadarda yerleri sildim laminant çok toz belli ediyo yaa kıl oluyomm

evet canım aynen öyle oluoar
ama malesef kendimiz bakamıyoruz maddiyattan dolayı çocuklarımıza(

aynen canımm,ben okadar mücadele ettim kendimle ama bırakamadım işi,cesaret edemedim..zaten çocuk olunca masraflar 2ye değil 4e 5e katlanıyor..nasıl bırakırsınki..

cişil bi düşün hangimiz senin gibi değiliz sadece evli olan arkadaşlarda aynı bubleyle benim kızlarımız var durum daha vahim valla bu düzene kendini alıştırcaksın canım çok şükür evin var kocam var çalışıyoruz deyip severek yapıcaksın yoksa hayatı kendinede kocanada çekilmez hale getirirsin

cisilcimm senin olayına benzer daha geçenlerde yaşadım ben...hiçbirşey yapmayan bir evhanımı muamelesi gördüm..bazen çok kırıcı oluyorlar işte,sinir nöbetleri geçirtiyorlar bize ama takmamaya çalış..hepsi atlatılıyor işte..yoksa evlilikler nasıl yürürki..

bazen çok nankör oluoar dimi.
acimasız oluolar(
benimki de çok yapıom die kızıo anlaşamadığımız temizliği yemekten önce tutmam:)))
aramadı bak sabahtan beri :))klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…