kalmaz kalmaz koyar sonra da silersin ..kıvırma ulennn kaydirigubbakcemile:)) ya walla ben albüme nasıl resim koyulur onu bile bilmem
koysam silemem neym kalır gider walla
k,m taş gibiymiş
siz bi beni görün hele ondan sonra konuşun :d
cute nerelerde???
kızlar maggi mi knorr mu desem???
hangisi dersiniz? Lezzet açısından
ahh canım... görmeyeli pek bir değişmişsin sen yaa.... nişan telaşından bu hale geldiysen.. düğüne düşünemiyorum vallla.... sempatiksalakcinni
bakın ben bu da
canım yaaa neden başladıki tekrar ağrıalrın.. sordunmu doktoruna??ahh cnm yazmıştım çıkmadan işler yoğun,sancımda çok yandım valla..
annemi bıraktık öğlen servislerin kalktığı yere bugün dönüyo Bursaya
hazır çorba sevmiyorus biz cnm yapmıyorum ondan ama maggi demişken tavuk sosları var
fırında yumuşacı ktavuk için yazıyo üstünde kanat seviyosanız alıp pişirin en güzeli kanat oluyo çünkü..çok lezizz hem pratik...
kalmaz kalmaz koyar sonra da silersin ..kıvırma ulennn kaydirigubbakcemile
seni ne göreceğiz ..yaşın küçük tabi ..kaydirigubbakcemile senin yaşındayken ben ohooooo kaydirigubbakcemile3biz gulsunla 28 iz ama taş gibiyiz kaydirigubbakcemile3
albüme koy resmini ben göremiyorum burdan yasaklı ..
gerçekten çok içlendim bu ne güzellik:))
bakın ben bu da
özel değilse nasıl sorunlar ..yani illa çıkmanı gerektirecek sorunlar mı ..sen o elemanları bana gönder ..bi daha sana yamuk yapamazlar kaydirigubbakcemile3
canım bu sorunlar aslında girdiğimden beri var gibi,ama ben hep sineye çekerdim,dayanırdım.tabi gençtimde biraz ama şimdi 30a gelince bende kaldıramaz oldum.baştan beri beni bir çekememezlik var zaten çünkü patronum amcam.ama sakın aklınıza beni diğerlerinden kayırıyor,ayrıcalıklı davranıyor falan gibi birşey gelmesin.tam tersi en çok azarı ben işitirim.ben işi adam akıllı öğrenmeye çalıştıkça onlar işime taş koyuyorlar işte,laf sokmalar falan.amcama anlatmaya çalıştım kaç kere ama faydasını görmedim,birşey yapmadı yani,.artık ona anlatmayıda bıraktım,kendim mücadele etmeye çalışıyorum ama doldum artık.yaptıkları gücüme gidiyor.melesa önümdeki işi bitiriyorum,sorun yaşadığım kişilere bakıyorum önleri iş yığılı yardım edeyim bana gösterin falan diyorum gerek yok diyorlar,sonra arkamı bir dönüyorum başka bir elemanı çekmişler kenara işi anlatıyorlar gösteriyorlar falan.ve benim kadar tecrübede yok yani anlattıkları kişide.amaç ben birşey öğrenmeyeyim işte.bugüne kadar herşeyi kendim öğrendim zaten,kimse diyemez yani biz öğrettik falan.geçenlerdede yine bir konuşma oldu,bende gösterin yaptığınız işi öğretin sıkışmayın bukadar dedim,o kapasitede insan nerde dedi bana birtanesi,sıyırdım resmen yaa.kendi çok akıllı sankialsanaalsanasmile
:) ne çabuk cnmayyy oku oku anca sonuna geldim...
altı üstü bir yemek yemeğe gittim,hangi arada derede konuştunuz yaw bu kadar...
bal'cım gördüm seni sarı şeker :)))
:)))) allah canını almasın senin emi:)gulsun sorma canım ya bu stres yedi bitirdi bacım beni
anlayın halimi diye ekledim resmimi
mutfak robotum ekliyim bak sonra kaldırcam kimse görüpte nazar değdirmesin güzelliğime
evet ben yendiiiiiiiiiiimmmkaydirigubbakcemile3 gördüm seni tamam kaldırabilirsin kaydirigubbakcemile3 sarı zilloş seni kaydirigubbakcemile3çenenden kurtuluş yok koydum bak cnm sonrada baktım de silicemmm:teytey:
peki neden amcan bu duruma müdahele tmiyor ,senden hoşlanmıyorsa neden seni işyerinde çalıştırıyor akannehir amacı senin işverenin olup seni ezmeye çalışmak mı akannehircanım bu sorunlar aslında girdiğimden beri var gibi,ama ben hep sineye çekerdim,dayanırdım.tabi gençtimde biraz ama şimdi 30a gelince bende kaldıramaz oldum.baştan beri beni bir çekememezlik var zaten çünkü patronum amcam.ama sakın aklınıza beni diğerlerinden kayırıyor,ayrıcalıklı davranıyor falan gibi birşey gelmesin.tam tersi en çok azarı ben işitirim.ben işi adam akıllı öğrenmeye çalıştıkça onlar işime taş koyuyorlar işte,laf sokmalar falan.amcama anlatmaya çalıştım kaç kere ama faydasını görmedim,birşey yapmadı yani,.artık ona anlatmayıda bıraktım,kendim mücadele etmeye çalışıyorum ama doldum artık.yaptıkları gücüme gidiyor.melesa önümdeki işi bitiriyorum,sorun yaşadığım kişilere bakıyorum önleri iş yığılı yardım edeyim bana gösterin falan diyorum gerek yok diyorlar,sonra arkamı bir dönüyorum başka bir elemanı çekmişler kenara işi anlatıyorlar gösteriyorlar falan.ve benim kadar tecrübede yok yani anlattıkları kişide.amaç ben birşey öğrenmeyeyim işte.bugüne kadar herşeyi kendim öğrendim zaten,kimse diyemez yani biz öğrettik falan.geçenlerdede yine bir konuşma oldu,bende gösterin yaptığınız işi öğretin sıkışmayın bukadar dedim,o kapasitede insan nerde dedi bana birtanesi,sıyırdım resmen yaa.kendi çok akıllı sankialsanaalsanasmile
ayyy oku oku anca sonuna geldim...
altı üstü bir yemek yemeğe gittim,hangi arada derede konuştunuz yaw bu kadar...
bal'cım gördüm seni sarı şeker :)))
hangi arada derede olacak benim bulunduğum arada derede kaydirigubbakcemile3
bugün daha erken çıkıp sorucam ,doktorlarda 4.5 da çıkıyo saolsunlar...ahh canım... görmeyeli pek bir değişmişsin sen yaa.... nişan telaşından bu hale geldiysen.. düğüne düşünemiyorum vallla.... sempatiksalakcinni
canım yaaa neden başladıki tekrar ağrıalrın.. sordunmu doktoruna??
bu arada allah kavuştursun
:) ne çabuk cnm
kız robot çeneyemi daldın biyerde hadi gördüm de de siliyim...
gulsun sorma canım ya bu stres yedi bitirdi bacım beni
anlayın halimi diye ekledim resmimi
mutfak robotum ekliyim bak sonra kaldırcam kimse görüpte nazar değdirmesin güzelliğime
babası olmayanlar için yapacak bişi yok...hatta babalar gününün gelmesini bile istemiyorum...ama sizin için alternatif çok.allah başınızdan eksik etmesin inşallah...Babalar Gnüü yaklaşıyor eeee napıcaksınız
bugün daha erken çıkıp sorucam ,doktorlarda 4.5 da çıkıyo saolsunlar...
nerde nerde ben göremiyom..
hele şükür rahatladınmı robot???eee söle bakalım taşmı kayamı sopamıP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?