babası olmayanlar için yapacak bişi yok...hatta babalar gününün gelmesini bile istemiyorum...ama sizin için alternatif çok.allah başınızdan eksik etmesin inşallah...
babası olmayanlar için yapacak bişi yok...hatta babalar gününün gelmesini bile istemiyorum...ama sizin için alternatif çok.allah başınızdan eksik etmesin inşallah...
gördüm seni ece kaydirigubbakcemile3gulsun sorma canım ya bu stres yedi bitirdi bacım beni
anlayın halimi diye ekledim resmimi
mutfak robotum ekliyim bak sonra kaldırcam kimse görüpte nazar değdirmesin güzelliğime
afiyet olsun canım..ayyy oku oku anca sonuna geldim...
altı üstü bir yemek yemeğe gittim,hangi arada derede konuştunuz yaw bu kadar...
bal'cım gördüm seni sarı şeker :)))
gulsun sorma canım ya bu stres yedi bitirdi bacım beni
anlayın halimi diye ekledim resmimi
mutfak robotum ekliyim bak sonra kaldırcam kimse görüpte nazar değdirmesin güzelliğime
:Saruboceq:babası olmayanlar için yapacak bişi yok...hatta babalar gününün gelmesini bile istemiyorum...ama sizin için alternatif çok.allah başınızdan eksik etmesin inşallah...
Babalar Gnüü yaklaşıyor eeee napıcaksınız
avatardaki benim:teselli:üzülme :teselli:
senin avatar niye değişti ..senin resmini de görelim pleeeeaaase kaydirigubbakcemile
gördüm seni ece kaydirigubbakcemile3
rahatlamammı rahatladım tabi ... kaydirigubbakcemile3
d hiçbiri kaydirigubbakcemile3:roflol:
ALLAH sahibine bağışlasın sarı zilloş
ece aaa daha önce görmemiş miyim ben seni çok beğendim kız
ayrıca elbisenin rengine bayıldım
ece aaa daha önce görmemiş miyim ben seni çok beğendim kız
ayrıca elbisenin rengine bayıldım
canım bende şaşırıdm şimdi.. ama daha önce görüştüm eceyi.. ... doğumgünü resimlerinden...
ececim.. bu söz sanırım... çok güzel görünüyorsun..
kesinlikle çok güzelsin canım:)kabul ettim robotum gel bak bekliyorum
nurdan çok güzelim dimi ama sempatiksalakcinni
speedyim şimdilik hiçbişey almayı düşünmüyorum ama bakıcazz
hadi ordan akannehir ece erken değilmi o akannehiravatardaki benim
herkese zilloş demem ben opuyorumnanaktanaşkolsun cnm ya nası hiçbiri:))
adımda zilloş kalcak sayende:umursamaz:
anaa ada hakkaten mi görmedin sen beni
söz resmim bu benim
vay be beni görmeyen biri çıktı burda ne mutlu bana
kesinlikle çok güzelsin canım:)
ece erken mi:)) ece erken benim bacağım kadar kız:)) 1,50 lik eceye mi benzettin beni:))hadi ordan akannehir ece erken değilmi o akannehir
herkese zilloş demem ben opuyorumnanaktan
hiçbiri çünkü d şıkkı daha güzel bir şey ama söylemem kaydirigubbakcemile3
beni de görmeyen var burada ne haber ..mesela senkaydirigubbakcemile3
ayrıca çok da çıtır değilmişsin canım :roflol: hiç 22 gibi değilsin:roflol::roflol:
çok güzelsin maaşallh bekliyorlarya şimdi dersem olmaz :roflol:
buble ...tatlım inan bana bu yaşadığın sıkıntılar hemen hemen çoğu işyerinde oluyor...
insanlar koltuk korkusu yüzünden hele de biraz atik ve becerikliysen seni yok etmek için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar...
ben de yaşamadım mı sanki...hem de nasıl...
2 yıl oldu hemen hemen bu ofiste,üniversite mezunu oluşum bile problem haline gelmişti...
onlar gibi süslenmiyor,onlar gibi bir akşam yemeğine 200 Tl. bayılmıyordum,belli kriterlerim vardı,her şeyin yeri ve zamanı vardı ve uyuşmuyordum.üstüne bir de üniversite mezunu,5 yıl öğretmenlik yapmış biri olduğum da öğrenilince hepten kafayı yediler.Nasıl olurdu bu kadar sade,kendi halinde biri onlardan üstün niteliklere sahip olabilirdi ki.....
işte o yüzden böyle küçük düşünen insanlar için kendini üzme,yorma,sıkıntıya sokma...7 yıllık emeğini de heba etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?