Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

buble ...tatlım inan bana bu yaşadığın sıkıntılar hemen hemen çoğu işyerinde oluyor...
insanlar koltuk korkusu yüzünden hele de biraz atik ve becerikliysen seni yok etmek için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar...
ben de yaşamadım mı sanki...hem de nasıl...
2 yıl oldu hemen hemen bu ofiste,üniversite mezunu oluşum bile problem haline gelmişti...
onlar gibi süslenmiyor,onlar gibi bir akşam yemeğine 200 Tl. bayılmıyordum,belli kriterlerim vardı,her şeyin yeri ve zamanı vardı ve uyuşmuyordum.üstüne bir de üniversite mezunu,5 yıl öğretmenlik yapmış biri olduğum da öğrenilince hepten kafayı yediler.Nasıl olurdu bu kadar sade,kendi halinde biri onlardan üstün niteliklere sahip olabilirdi ki.....
işte o yüzden böyle küçük düşünen insanlar için kendini üzme,yorma,sıkıntıya sokma...7 yıllık emeğini de heba etme...

babası olmayanlar için yapacak bişi yok...hatta babalar gününün gelmesini bile istemiyorum...ama sizin için alternatif çok.allah başınızdan eksik etmesin inşallah...

:teselli:üzülme :teselli:
senin avatar niye değişti ..senin resmini de görelim pleeeeaaase kaydirigubbakcemile

gulsun sorma canım ya bu stres yedi bitirdi bacım beni
anlayın halimi diye ekledim resmimi
mutfak robotum ekliyim bak sonra kaldırcam kimse görüpte nazar değdirmesin güzelliğime
gördüm seni ece kaydirigubbakcemile3

ayyy oku oku anca sonuna geldim...
altı üstü bir yemek yemeğe gittim,hangi arada derede konuştunuz yaw bu kadar...

bal'cım gördüm seni sarı şeker :)))
afiyet olsun canım..

gulsun sorma canım ya bu stres yedi bitirdi bacım beni
anlayın halimi diye ekledim resmimi
mutfak robotum ekliyim bak sonra kaldırcam kimse görüpte nazar değdirmesin güzelliğime

babası olmayanlar için yapacak bişi yok...hatta babalar gününün gelmesini bile istemiyorum...ama sizin için alternatif çok.allah başınızdan eksik etmesin inşallah...
:Saruboceq:

Babalar Gnüü yaklaşıyor eeee napıcaksınız

canım dünde konuştuk bu konuyu... biz akvaryum almayı düşünüyoruz.... benimkine...
kayınpederimede kıyafet ama ne bilmiyorum henüz....

ece aaa daha önce görmemiş miyim ben seni çok beğendim kız
ayrıca elbisenin rengine bayıldım

anaa ada hakkaten mi görmedin sen beni
söz resmim bu benim
vay be beni görmeyen biri çıktı burda ne mutlu bana

ece aaa daha önce görmemiş miyim ben seni çok beğendim kız
ayrıca elbisenin rengine bayıldım

canım bende şaşırıdm şimdi.. ama daha önce görüştüm eceyi.. ... doğumgünü resimlerinden...

ececim.. bu söz sanırım... çok güzel görünüyorsun..

canım bende şaşırıdm şimdi.. ama daha önce görüştüm eceyi.. ... doğumgünü resimlerinden...

ececim.. bu söz sanırım... çok güzel görünüyorsun..

:kedi: ay utandım ya
evt canım söz günü çekildi bu resmim
senin güzel gören gözlerinin güzelliği o a.s.

hadi ordan akannehir ece erken değilmi o akannehir

aşkolsun cnm ya nası hiçbiri:))
adımda zilloş kalcak sayende:umursamaz:
herkese zilloş demem ben opuyorumnanaktan
hiçbiri çünkü d şıkkı daha güzel bir şey ama söylemem kaydirigubbakcemile3

anaa ada hakkaten mi görmedin sen beni
söz resmim bu benim
vay be beni görmeyen biri çıktı burda ne mutlu bana

beni de görmeyen var burada ne haber ..mesela senkaydirigubbakcemile3
ayrıca çok da çıtır değilmişsin canım :roflol: hiç 22 gibi değilsin:roflol::roflol:

çok güzelsin maaşallh bekliyorlarya şimdi dersem olmaz :roflol:

[
peki neden amcan bu duruma müdahele tmiyor ,senden hoşlanmıyorsa neden seni işyerinde çalıştırıyor akannehir amacı senin işverenin olup seni ezmeye çalışmak mı akannehir

etmiyor bitanem işte etmiyor,neden bilmiyorum.ben ona anlatıyorum arkasından oda bana sende şöyle yapmışsın deyiveriyor hepten .çıldırıyorum.onlara inanıyor işte.zaten birazda bundan yüz buluyorlar yaa.beni korusa biraz olmayacak belki ama.zaten kendisi doğru düzgün ofise uğramıyor,çalışanlar yürütüyor hali hazırda işi tabi.yaşanan şeyler onun gözünün önündede olmayınca inan inandırabilirsen.babamdada aynı zihniyet vardır benim,hiç bize inanmazdıda başkalarına inanırdı,kardeşide aynı işte.bir ders vermek lazım bunlara ama nasıl???

ece erken mi:)) ece erken benim bacağım kadar kız:)) 1,50 lik eceye mi benzettin beni:))

canım bende üzülüyorum 7 sene dile kolay yani,nelere katlandım,ne zorluklar çektim ama mükafata bak işte.bunları bana yapanların benim kadar tahsilleri bile yok düşün işte.ama nedense kendilerini eınsten kadar akıllı benide gerizekalı görüyorlar nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…