Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ece erken mi:)) ece erken benim bacağım kadar kız:)) 1,50 lik eceye mi benzettin beni:))
niye sen 2 mt misin yoksa kaydirigubbakcemile3

düşüneyim dur bakayım CADIARZU

güzelim albüm yaparken neyi işaretliyorsun yalnızca arkadaşlarım ve forum yöneticileri görebilir
bende yönetici olduğunda gördüm yerimseniben büyük değil ama küçük hallerini görebiliyoruz yani

akannehirakannehir seni zilli seni beni mi takip ettin sen bakayım kaydirigubbakcemile

hayır şekeri 176 yım ve iri yapılıyım ece erken çocuk gibi kalır yanımda:))))ondan güzelimdir de aynı zamanda:))

niye iri olunca güzel mi olunuyor akannehir asıl minyonlar güzel olur bikere kaydirigubbakcemile3
e o öyle sporcular gibi akannehir

ayy anacmm noluyo sizee
bi işe bakıom geliom kaç sayfa gitmişş

işler de yığılı ki sormayınn

off off

bide demin patroncuk

maaşımın yarısını veriyodu

mayıs ayının yani

dedim hepsini veriosan ver parça parça almıcam bundan sonra

oki ayarlamaya çalışam dedi üstünü

sanki milyarlar veriyo da

allah kolaylık versin valla iyi yapmışsın adam gibi vereceklerse versinler maaşını.iş istemeye gelince parça parça vermiolar ama...

sen ne iş yapıyosun cnm?? ev hanımı yazıyooo

niye iri olunca güzel mi olunuyor akannehir asıl minyonlar güzel olur bikere kaydirigubbakcemile3
e o öyle sporcular gibi akannehir

şişttt tamam yaaa en güzeli petek biklereee

allah kolaylık versin valla iyi yapmışsın adam gibi vereceklerse versinler maaşını.iş istemeye gelince parça parça vermiolar ama...

amiinn canmm

aynen öyle valla

bide dio ki yarın şu işe de başlanacak

haberin olsun hızlı ol bitsin yetişsin

dedim elimden gelen ne kdarsa o kadarı yetişirr

maaşımı versin moralman iyi olayım

nasılda hızlı çalışırım ))))

amann sinir oluyom zaten şu patronlara he
ne yaparsan yap hep daha iyisini istiyolar

robott gitmicem işte sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…