niye sen 2 mt misin yoksa kaydirigubbakcemile3ece erken mi:)) ece erken benim bacağım kadar kız:)) 1,50 lik eceye mi benzettin beni:))
düşüneyim dur bakayım CADIARZU[
peki neden amcan bu duruma müdahele tmiyor ,senden hoşlanmıyorsa neden seni işyerinde çalıştırıyor akannehir amacı senin işverenin olup seni ezmeye çalışmak mı akannehir
etmiyor bitanem işte etmiyor,neden bilmiyorum.ben ona anlatıyorum arkasından oda bana sende şöyle yapmışsın deyiveriyor hepten .çıldırıyorum.onlara inanıyor işte.zaten birazda bundan yüz buluyorlar yaa.beni korusa biraz olmayacak belki ama.zaten kendisi doğru düzgün ofise uğramıyor,çalışanlar yürütüyor hali hazırda işi tabi.yaşanan şeyler onun gözünün önündede olmayınca inan inandırabilirsen.babamdada aynı zihniyet vardır benim,hiç bize inanmazdıda başkalarına inanırdı,kardeşide aynı işte.bir ders vermek lazım bunlara ama nasıl???
:kedi: sağol canımm opuyorumnanaktan
ece erken mi:)) ece erken benim bacağım kadar kız:)) 1,50 lik eceye mi benzettin beni:))
güzelim albüm yaparken neyi işaretliyorsun yalnızca arkadaşlarım ve forum yöneticileri görebilir
bende yönetici olduğunda gördüm yerimseniben büyük değil ama küçük hallerini görebiliyoruz yani
hayır şekeri 176 yım ve iri yapılıyım ece erken çocuk gibi kalır yanımda:))))ondan güzelimdir de aynı zamanda:))niye sen 2 mt misin yoksa kaydirigubbakcemile3
düşüneyim dur bakayım CADIARZU
hayır şekeri 176 yım ve iri yapılıyım ece erken çocuk gibi kalır yanımda:))))ondan güzelimdir de aynı zamanda:))
hayır canım irilik güzellik demedim ondan iri ve güzelim dedim.yani hem iri hem güzelm:)))
niye iri olunca güzel mi olunuyor akannehir asıl minyonlar güzel olur bikere kaydirigubbakcemile3
e o öyle sporcular gibi akannehir
anladın demek o zaman ben gidiyorum:roflol:
allah kolaylık versin valla iyi yapmışsın adam gibi vereceklerse versinler maaşını.iş istemeye gelince parça parça vermiolar ama...ayy anacmm noluyo sizee
bi işe bakıom geliom kaç sayfa gitmişş
işler de yığılı ki sormayınn
off off
bide demin patroncuk
maaşımın yarısını veriyodu
mayıs ayının yani
dedim hepsini veriosan ver parça parça almıcam bundan sonra
oki ayarlamaya çalışam dedi üstünü
sanki milyarlar veriyo da
ayy anacmm noluyo sizee
bi işe bakıom geliom kaç sayfa gitmişş
işler de yığılı ki sormayınn
off off
bide demin patroncuk
maaşımın yarısını veriyodu
mayıs ayının yani
dedim hepsini veriosan ver parça parça almıcam bundan sonra
oki ayarlamaya çalışam dedi üstünü
sanki milyarlar veriyo da
niye iri olunca güzel mi olunuyor akannehir asıl minyonlar güzel olur bikere kaydirigubbakcemile3
e o öyle sporcular gibi akannehir
allah kolaylık versin valla iyi yapmışsın adam gibi vereceklerse versinler maaşını.iş istemeye gelince parça parça vermiolar ama...
sen ne iş yapıyosun cnm?? ev hanımı yazıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?