Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kaşıkla verip kepçeyle alıolar.3 kuruş para vericekler hemde hakkın olan parayı mırın kırın ediolar utanmadan çok kızıorum böylelerine...

kaşıkla verip kepçeyle alıolar.3 kuruş para vericekler hemde hakkın olan parayı mırın kırın ediolar utanmadan çok kızıorum böylelerine...

evet pis adam gelmese bari bugn bi daha odama )))

sanadalülülülülülü
ne hızlı hatunlarsınız...değitirik yapıyosunuz...

siz de maşallah baya hızlısınızz yetişemiom sohbete

-tatlicadiarzu-

sen ne iş yapıyosun cnm?? ev hanımı yazıyooo

şişttt tamam yaaa en güzeli petek biklereee
petek mi akannehirakannehir yuh yani güzellik anlayışın bumu akannehir
amann sinir oluyom zaten şu patronlara he
ne yaparsan yap hep daha iyisini istiyolar

robott gitmicem işte sempatiksalakcinni

git ulenn git diyorum sana alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

buble arkadaşım sanırım işyerinde sorunların var
ben lise mezunuyum 4 yıldırda burda çalışıyorum
buraya farklı bölümlere gelen kişiler bile benim ayağımı kaydırmaya çalıştılar ama ben anlamazdan geldim
alttan aldım
sonunda giden ben değil onlar oldu

sende sıkma hiç canını kibarca boz
baktın işi abartıyolar o zaman en yetkili kimse onunla görüş

petek mi akannehirakannehir yuh yani güzellik anlayışın bumu akannehir

git ulenn git diyorum sana alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

ROBOTÇUM bence çok güzel fiziğide on numara daha ne olsun..
sence peki?? senin güzellik anlayışın nasıl görelim...sempatiksalakcinni

estetik olduktan sonra sen ondan daha tatlı olursun güzelim:)

cnm ya hatice değil netice önemli bence..herkeze yakışmıyor estetik bukdr
hemde çok doğal duruyo
o suratı şişmiş kadınlar gibi değil mesela göze batmıyooo

ben estetiksizde güzelim

ayrılmamı diyorsun yani.biraz daha sabredeyim diyeceğim ama işimdende soğudum.off ne yapacağım ben.kötü değilimki kötülerle başa çıkmasını bileyim.

gitmeycimmm -tatlicadiarzu-
hem gidersem arkamdan açarsın kollarını

dur diyeydimm gitme diyeydimm dersin

estetiğin yakışmadığı çok nadirdir yani ...silikonun yakışmayanı olurmu söyler misin ? sıratı bi kere beş para etmez ..burnunu yaptırmıştı zaten ..makyajla az çok bir şeye benzyr o kadar ..makyajsız doğal bir güzelliğimi var ALLAH aşkına ..ama öyle güzel mankenler varki makyajsız da gayet güzeller ..önemli olan makyajsız güzellik ..makyaj yapınca herkes güzel zaten ...:hulya:
estetik kim yaptırırsa yaptırsın göze batıyor bence nasıl batmaz akannehir doğal olmayan şey her zaman dikkat çeker ...
benim güzellik anlayışım fahriye evcen mesela ..kadın taş gibi ..makyajsz da harika bir yüzü var ..makyaja hiç ihtiyacı yok herşeyden önce ...cillop gibi sempatiksalakcinni
kadınsı dişi bir yanı var ayrıca şakkıdı petek suratını boya badana yapmaktan başka ne yapıyor

ayrılmamı diyorsun yani.biraz daha sabredeyim diyeceğim ama işimdende soğudum.off ne yapacağım ben.kötü değilimki kötülerle başa çıkmasını bileyim.

kesinlikle ayrılma... bırak kendi işlerini kendileri yapsınlar yada yaptırsınlar.. sende bitir işini... geyiğini yap... aman boşversene canım yaa.. onalrın işini öğrenirsen ilerde senin üzerine kalcak... maaşına da etkisi olmayacak.. bence hiç muhatap olma.. sık sık ta amcana gidip şikayetçi olma... ne halleri varsda görsünler... sen gel buraya.. takıl bizlerekaydirigubbakcemile

ayy robot ben petek en güzel mi dedim alla aşkına var tabi ondanda güzeller ama ben onu beğeniyorum at gibi hatun işte alla alla :))) banane estetiklemi olmuş badanaylamı olmuş,olmuşya ona bak...kaydirigubbakcemile2

buble bence ayrılma bu devirde iş bulmak kolay değil
hem gideceğin yer belki bundan daha kötü olucak

evt cnm gülsünü dinle bencede...
sen burdamıydın gülsün datlum :)

ayy robot ben petek en güzel mi dedim alla aşkına var tabi ondanda güzeller ama ben onu beğeniyorum at gibi hatun işte alla alla :))) banane estetiklemi olmuş badanaylamı olmuş,olmuşya ona bak...kaydirigubbakcemile2

ii be sen sev bir şey demedikki ben de kendi fikrimi belirttim kaydirigubbakcemile
at gibi hatun akannehir
babam annem için gençliğinde at gibi hatundu der o aklıma geldi :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…