kesinlikle ayrılma... bırak kendi işlerini kendileri yapsınlar yada yaptırsınlar.. sende bitir işini... geyiğini yap... aman boşversene canım yaa.. onalrın işini öğrenirsen ilerde senin üzerine kalcak... maaşına da etkisi olmayacak.. bence hiç muhatap olma.. sık sık ta amcana gidip şikayetçi olma... ne halleri varsda görsünler... sen gel buraya.. takıl bizlerekaydirigubbakcemile
bu haftaya kadar idare ediyordum yine ama pazartesiden beri iyice taktım işte kafaya güzelim.allahtan cuma günü izne çıkıyorum,1 haftada olsa kafamı toplayacağım çok iyi gelecek.dönüştede canlarına okuyacağım hepsinin:lepi:
bu haftaya kadar idare ediyordum yine ama pazartesiden beri iyice taktım işte kafaya güzelim.allahtan cuma günü izne çıkıyorum,1 haftada olsa kafamı toplayacağım çok iyi gelecek.dönüştede canlarına okuyacağım hepsinin:lepi:
ii be sen sev bir şey demedikki ben de kendi fikrimi belirttim kaydirigubbakcemile
at gibi hatun akannehir
babam annem için gençliğinde at gibi hatundu der o aklıma geldi :roflol::roflol:
WAŞŞŞ demek annende öleymiş...
...
gülsün aklına bişi geldimi yarın için cnm??
yok be 165 boy 65 kiloymuş kaydirigubbakcemile3:roflol:
off yok canım yaaa....
senin???
Baban anlamıyo bu işten ozmn :))
niye anlamasın annem güzel kadınmış ..hem 4 tane çocuk doğurdu ..gençken de 65 ti şimdi de 65 ..taş gibi taşşş maaşallah
Baban anlamıyo bu işten ozmn :))
ya gelmiyo
hem haftaiçi olması hemde eve birlikte girip çıkmamız
engelliyo beni
çiçek yollasammı :)) güzel birde not yazarımm
anaa burdaki tek bekar ben miyim ya
bursalı olan var mı aranızda
krem rengi ve kahve tonlarının kombinasyonu çok güzel olur bence...bayanlar kahverengi yatak odasına ne renk yatak örtüleri yakışır a
bayanlar kahverengi yatak odasına ne renk yatak örtüleri yakışır a
valla canım ben evde bir süpriz düşünüyorum.... bu gece bekliycem onu.. en büyük süpriz bu olur sanırım... özledim diyip duruyordu..))
çiçek falan gönderemem... sıkışığız biraz...
bayanlar kahverengi yatak odasına ne renk yatak örtüleri yakışır a
millet beni aşağıdan çağırıyorlar ..ufff yyaaa dün demiştimya tekrar ararlar diye..ben gitmezsem onlar gelecekmiş :)) hey ALLAHIM ..NEYSE gideyim bakalım ne olacak ..dua edin bana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?