Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bu haftaya kadar idare ediyordum yine ama pazartesiden beri iyice taktım işte kafaya güzelim.allahtan cuma günü izne çıkıyorum,1 haftada olsa kafamı toplayacağım çok iyi gelecek.dönüştede canlarına okuyacağım hepsinin:lepi:

:lepi::lepi:evt.. aynene öyle yap canım...

bence de herşeyi öğrenme herşey üzerine kalır yoksa ..insan gıcıklık yaptıklarında öğrenmk istiyor ,öğrenince de her işi verirlerse bunalıyor ..iki ucu b..klu değnek kaydirigubbakcemile3
ben de mesela bilgisayar bilgim çok ii olduğu için her işi bana veriyorlar gına geliyor bazen varya .. herşeyi bilmek de ii değil ..bazen bilmiyormuş gibi yapasım bile geliyor inanki ..kaydirigubbakcemile3

ii be sen sev bir şey demedikki ben de kendi fikrimi belirttim kaydirigubbakcemile
at gibi hatun akannehir
babam annem için gençliğinde at gibi hatundu der o aklıma geldi :roflol::roflol:

WAŞŞŞ demek annende öleymiş...

cnm kafanı topla sonra gel buraya takıl
3-5 seansta bak kafana bişey takıyomusun..
işten ayrılınca başka sıkıntılarda başlıycak
bari böyle bitane sıkıntın var
ozmn hem maddi hem manevi hemde iş bulmaya çalışıcan
daha çok bunalıma giriceksin...
iznini yap gel cnm...

anaa burdaki tek bekar ben miyim ya

bursalı olan var mı aranızda

Baban anlamıyo bu işten ozmn :))

ya gelmiyo
hem haftaiçi olması hemde eve birlikte girip çıkmamız
engelliyo beni
çiçek yollasammı :)) güzel birde not yazarımm

valla canım ben evde bir süpriz düşünüyorum.... bu gece bekliycem onu.. en büyük süpriz bu olur sanırım... özledim diyip duruyordu..))
çiçek falan gönderemem... sıkışığız biraz...

bayanlar kahverengi yatak odasına ne renk yatak örtüleri yakışır a

millet beni aşağıdan çağırıyorlar ..ufff yyaaa dün demiştimya tekrar ararlar diye..ben gitmezsem onlar gelecekmiş :)) hey ALLAHIM ..NEYSE gideyim bakalım ne olacak ..dua edin bana ...

valla canım ben evde bir süpriz düşünüyorum.... bu gece bekliycem onu.. en büyük süpriz bu olur sanırım... özledim diyip duruyordu..))
çiçek falan gönderemem... sıkışığız biraz...

sen buldun ne güzel..
bende bu gece aynaya bişiler yazayım
sizin dans müziğinin sözünü yazarım
ben birtek adam sevdim oda sensin...
öbür aynayada 2.ayımız kutlu olsun filan yazarım
aslında hediye almak istiyorum ama vakit yok...

bayanlar kahverengi yatak odasına ne renk yatak örtüleri yakışır a

krem veya ekru cnm..benimde yatak odam kahve yatak örtüm ekru üsütndede kahve ve bal köpüğü pulları var..

millet beni aşağıdan çağırıyorlar ..ufff yyaaa dün demiştimya tekrar ararlar diye..ben gitmezsem onlar gelecekmiş :)) hey ALLAHIM ..NEYSE gideyim bakalım ne olacak ..dua edin bana ...

Allah yardımcın olsun,hepimize yetiyon bi onları halt edemedin hadi göster cnm kendini :)
alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…