Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

krem aklımda zaten 2 tane alıcam
bordo mor ya da pembe
bunlardan herhangi biri yakışır mı sizce

bayanlar kahverengi yatak odasına ne renk yatak örtüleri yakışır a
canım mobilyamı kahverengi???
bence kırık beyaz alki.. odayı açsın braz... ama renkli düşünürsen mat bir yeşil olabilir...

millet beni aşağıdan çağırıyorlar ..ufff yyaaa dün demiştimya tekrar ararlar diye..ben gitmezsem onlar gelecekmiş :)) hey ALLAHIM ..NEYSE gideyim bakalım ne olacak ..dua edin bana ...

allah kolaylık versin canım....

balcım... sen yarın akşama da yapabilirisn... ama ben yarın gece annemlerdeyim... bu gece yapcam....

ayy gülsün aklıma ne geldi cnm
ona bi konuşma hazırlıyım ve videoya kayıt yapayım
sonra film aldım diye ona vereyim
oda film diye taksınnn
nasıl romantik olur dimi
arka fonada bizim dans müziğini koyarım..

benimde eşimin yarın doğum günü,cumarteside evlilik yıldönümü.delikafadulden.ne yapacağım bilmiyorum valla

ececim.. çok güzelmiş canım...
bence turuncu yada dediğim gibi yeşil.. ama canlı tonları değilde biraz daha koyu ve mat tonları olabilir canım... ama senin sorduğun renkleirn içinde de bence en uyumluuu mor.. senin tarzını bilmiyoırum ama cıvıl cıvıl değilde biraz daha ağır renkler severim ben yatak odasında...

aa canım valla çok güzel olur... bence kesinlikle yap bunu.... )))

selam kızlar
ne kadar yoğun bir gün bu böyle Allahım Allahım
bugün itibariyle 38 gün kalmış düğünüme
kızlar size saçma sapan bir soru soracağım evliler alyansınızı unutuyormusunuz unutmamak için bişi yapan var mı eşim hiç unutmuyor ama ben hep unutuyorum sonunda beni boşayacak

ne renk olabilir ki :uhm:
hiç anlamam ki böyle şeylerden

bu arada konuyu çeyize getirdim kusura bakmayın rahatsız olduysanız
konuyu burda kapatalım

aa canım benim olurmu öyle şey...tabiki devam edebilirisn... o ilk seçeneğin olan kremi bırak kenara.. ilk seçenek beyz olsun...

evde ne yapıcak olursam olayım alyansımı çıkartıcaksam odama cep tel yanına koyuyorum
zaten gördüğümanda aklıma geliyo
mutfaktada olsam bu böyle
hep telefonumun yanında

hoşgeldin canım..
valla ben kolay kolay çıkarmamm... hamur yoğururken çıkarıyorum sadece... o yüzden de unutmuyoırum:)

ne renk olabilir ki :uhm:
hiç anlamam ki böyle şeylerden

bu arada konuyu çeyize getirdim kusura bakmayın rahatsız olduysanız
konuyu burda kapatalım

ya bence kahvede çok sade hoş ve uyumlu olmuş
yolluklarınlada uyumlu olsun bence
onlar ne renk??

aa canım valla çok güzel olur... bence kesinlikle yap
bunu.... )))

deniycem cnm..işyerinde olmazda akşam eve gidiyim
gece kalkar kayıt yaparım :))

bende aynı durumdayım ama eşim sorun etmio unutmamak için hiç çıkarmıyorum ben:)))

zaman zaman oluyor valla unuttuğum.insanlık hali güzelim,olabilir.ben genelde parmağımdan çıkarırsam telefonumla yan yana koyuyorum,telefon unutma ihtimalim daha düşük olduğu için.telefonu alırken gözüme çarpıyor muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…