Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balım daha yolluklarımı falan almadım
zaten düğüne 1 sene var neredeys
bu ay yatak örtümü alıcam
ondan sonra da ev tutulduktan sonra odanın durumuna göre yatak örtümle ve takımımla uyumlu alıcam yolluklarımı ya da halımı

ee farketmiyormu senin yataktan kalktığını canım???

yooo farketmez farketsede nereye der bende wc ye derim,uyumaya devam eder :))

evt cnm uyuma dikkat et,hepsini düşünerek al
geçende birine gittim yeni evli
mobilya kahve,yolluklar kahve,örtü beyaz
duvarlar lila,kendi istemiş bu renk boyatmış ama zevksiz
ne alaka...

iyi fikir bende uygulayayım ara sıra:)))

:roflol: :roflol:
yok canım ya
tbii ki uyuma dikkat ederim
mesela yatak odam kahve yatak örtüm pembe duvarlar bordo halıları da siyah alırm süpper olur dimi sempatiksalakcinni

kızlar yaa
yoğunluktan çoğu konuyu atladmm

gülsünn yarın 2 ay mı bitiyo canmm

maşallahh be

alyans konusuna gelince genelde çıkartırım iş yaparken ama
aslaa unutmamm
kocacm da bi kez nişanlıyken unutmş evde

işe gelme sakn dedim

geri otobüsten inip yüzüğü takıp gelmişti )))))

:roflol: :roflol:
yok canım ya
tbii ki uyuma dikkat ederim
mesela yatak odam kahve yatak örtüm pembe duvarlar bordo halıları da siyah alırm süpper olur dimi sempatiksalakcinni

canım sen ne kadannnn zevklisin....

ay evt canım.. yarın 2. ayımızı bitiriyoruz yaaa......:))

Hem işim hemde eşim var bende eksik kalmıyım dedim kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım... ne iyi ettinn:))

dimi çokk zevkliyim
hepiniz bana haset ve imrenim fırtınası içinde bakıyosunuz

pasaklımm hoşgeldin

Hoşbulduk kızlar teşekkür ederiiim a.s.

Alyans konusuna gelince hiç parmağımdan çıkarmam, bugüne kadar da takmayı unuttuğum bir gün olmadı
Benim sevgilim traş olurken, duşa girerken, yatarken vs alyansını çıkarmaya başladığından beri bir kaç kez unuttu ama eve dönüp almak zorunda kaldı sempatiksalakcinni başka türlü çenemden kurtulamazdı çünkü

gulsunncum senin açtığın bu konuyu ben dün okumaya başlamıştım.ilk sayfalarda yaptığın bir kurabiyeden bahsetmiştin ya hindistancevizli kakaolu falan dün denedim onu.gerçekten çok güzel oldu.sayende tariflerime bir yenisini daha ekledim.çok mersiii...

canım bu topiği biz 4 arkadaşın (ben,adaer, caspersy ve you_know) ortak kararıyla caspersy açtı sağolsun...

bende dün akşam tekrar yaptım o kurabiyeyi.. kerdeşim çok sevmişti ve bu akşam yine gelecek bana.. onun için yaptım....
seninde ellerine sağlık canım.. eminim çok güzel olmuştur... çok basit ve bir o kadarda lezzetli oluyor değilmi:))

hoşgeldin canım..
valla ben kolay kolay çıkarmamm... hamur yoğururken çıkarıyorum sadece... o yüzden de unutmuyoırum:)
ben de aynı senin gibiyim gulsun sadece homur yoğururken çıkartırım kaydirigubbakcemile3 ha bir de banyoda gusul abdesti alırkn:kedi: su yüzüklerden iice geçsin diye :kedi:

Allah yardımcın olsun,hepimize yetiyon bi onları halt edemedin hadi göster cnm kendini :)
alsanaalsanasmile

..

allah kolaylık versin canım......

geldim millet geldim ...çay içtim kahve içtim ama ikna olmadım yine :roflol: san iş beğendiremiyoruz diyorlar bana iimi :roflol: ben sizden iş istemiyrm işim var zaten benim yeterki peşimi bırakın dedim ben de kaydirigubbakcemile3 size nasıl konuşuyorsam onlara da öyleyim valla hem de çatır çatır :roflol::roflol:

vayyy anasını sayın seyirciler olaya bakın yaaaww ...gözlerim yaşardı kaydirigubbakcemile3
pis güzel bir fikir heeee sempatiksalakcinni
uygula bunu herifi mest et sonra da o seni mest etsin:roflol::roflol:

adamın uykusu o derece ağır demek akannehirkaydirigubbakcemile3
benim de koltuklar siyah perdeler lila ..bende mi zevksizim acep kaydirigubbakcemile3
ben öyle herşey uyumlu evleri sevmem ..bazı şeylerde renk faklılığı yaratmak gerek bence ..ne o öyle kahve ye kahve yolluklar herşey tam takır uyumlu ..yeni trend uyumsuzluk haberiniz yokmu kaydirigubbakcemile3 farklı renklerin kombinasyonunu her zaman severim ama senin arkadaşın da iice abartmış tabi o ayrı

Hem işim hemde eşim var bende eksik kalmıyım dedim kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin ..aman eksik kalma ..zaten benden eksik kalınır mı hiç :roflol:

dimi çokk zevkliyim
hepiniz bana haset ve imrenim fırtınası içinde bakıyosunuz
hemi de ne haset ..dehşet pis manyak kıskandım seni :roflol::roflol: hatta çatır çatır çaylayıp dökülüvereceğim şuraya iimi :roflol:

canmm ellerine sağlıkk

pazar günü misafirlerime de yapcam ondann
gerçekten çook lezzetli oluyoo

cokacimcoook

bak canm istedi

amaniiin benim çatlak hemşerimde buradaymış napiiion lem sempatiksalakcinni
özlemişim seni gel öpem hayırsız Şeniz

robott.... ne ettin kız.....

ne edeceğim adamların keyfine ettim :roflol::roflol: bakanlıkta da bir yer varmış orayı da söylediler bu sefer ...gider misin diye ..buraya gitmeyenin orada ne işi var dedim ...kaydirigubbakcemile3
ama muhabbet ii haaa kaydirigubbakcemile3 beni bir görseniz bu nasıl konuşuyor böyle makamdakilerle dersiniz kaydirigubbakcemile3 tırıs gelir tırıs gider valla hiç umrumda olmaz kaydirigubbakcemile3 huyum kurusun :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…