ee farketmiyormu senin yataktan kalktığını canım???
balım daha yolluklarımı falan almadım
zaten düğüne 1 sene var neredeys
bu ay yatak örtümü alıcam
ondan sonra da ev tutulduktan sonra odanın durumuna göre yatak örtümle ve takımımla uyumlu alıcam yolluklarımı ya da halımı
iyi fikir bende uygulayayım ara sıra:)))zaman zaman oluyor valla unuttuğum.insanlık hali güzelim,olabilir.ben genelde parmağımdan çıkarırsam telefonumla yan yana koyuyorum,telefon unutma ihtimalim daha düşük olduğu için.telefonu alırken gözüme çarpıyor muhakkak.
hee aynenn:roflol: :roflol:
yok canım ya
tbii ki uyuma dikkat ederim
mesela yatak odam kahve yatak örtüm pembe duvarlar bordo halıları da siyah alırm süpper olur dimi sempatiksalakcinni
Hem işim hemde eşim var bende eksik kalmıyım dedim kaydirigubbakcemile3
süpersin hoşgeldin canım :))Hem işim hemde eşim var bende eksik kalmıyım dedim kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
yok canım ya
tbii ki uyuma dikkat ederim
mesela yatak odam kahve yatak örtüm pembe duvarlar bordo halıları da siyah alırm süpper olur dimi sempatiksalakcinni
ay evt canım.. yarın 2. ayımızı bitiriyoruz yaaa......:))kızlar yaa
yoğunluktan çoğu konuyu atladmm
gülsünn yarın 2 ay mı bitiyo canmm
maşallahh be
alyans konusuna gelince genelde çıkartırım iş yaparken ama
aslaa unutmamm
kocacm da bi kez nişanlıyken unutmş evde
işe gelme sakn dedim
geri otobüsten inip yüzüğü takıp gelmişti)))))
gulsunncum senin açtığın bu konuyu ben dün okumaya başlamıştım.ilk sayfalarda yaptığın bir kurabiyeden bahsetmiştin ya hindistancevizli kakaolu falan dün denedim onu.gerçekten çok güzel oldu.sayende tariflerime bir yenisini daha ekledim.çok mersiii...
selam kızlar
ne kadar yoğun bir gün bu böyle Allahım Allahım
bugün itibariyle 38 gün kalmış düğünüme
kızlar size saçma sapan bir soru soracağım evliler alyansınızı unutuyormusunuz unutmamak için bişi yapan var mı eşim hiç unutmuyor ama ben hep unutuyorum sonunda beni boşayacak
ben de aynı senin gibiyim gulsun sadece homur yoğururken çıkartırım kaydirigubbakcemile3 ha bir de banyoda gusul abdesti alırkn:kedi: su yüzüklerden iice geçsin diye :kedi:hoşgeldin canım..
valla ben kolay kolay çıkarmamm... hamur yoğururken çıkarıyorum sadece... o yüzden de unutmuyoırum:)
Allah yardımcın olsun,hepimize yetiyon bi onları halt edemedin hadi göster cnm kendini :)
alsanaalsanasmile
..
allah kolaylık versin canım......
vayyy anasını sayın seyirciler olaya bakın yaaaww ...gözlerim yaşardı kaydirigubbakcemile3ayy gülsün aklıma ne geldi cnm
ona bi konuşma hazırlıyım ve videoya kayıt yapayım
sonra film aldım diye ona vereyim
oda film diye taksınnn
nasıl romantik olur dimi
arka fonada bizim dans müziğini koyarım..
adamın uykusu o derece ağır demek akannehirkaydirigubbakcemile3yooo farketmez farketsede nereye der bende wc ye derim,uyumaya devam eder :))
evt cnm uyuma dikkat et,hepsini düşünerek al
geçende birine gittim yeni evli
mobilya kahve,yolluklar kahve,örtü beyaz
duvarlar lila,kendi istemiş bu renk boyatmış ama zevksiz
ne alaka...
hemi de ne haset ..dehşet pis manyak kıskandım seni :roflol::roflol: hatta çatır çatır çaylayıp dökülüvereceğim şuraya iimi :roflol:dimi çokk zevkliyim
hepiniz bana haset ve imrenim fırtınası içinde bakıyosunuz
gulsunncum senin açtığın bu konuyu ben dün okumaya başlamıştım.ilk sayfalarda yaptığın bir kurabiyeden bahsetmiştin ya hindistancevizli kakaolu falan dün denedim onu.gerçekten çok güzel oldu.sayende tariflerime bir yenisini daha ekledim.çok mersiii...
canım bu topiği biz 4 arkadaşın (ben,adaer, caspersy ve you_know) ortak kararıyla caspersy açtı sağolsun...
bende dün akşam tekrar yaptım o kurabiyeyi.. kerdeşim çok sevmişti ve bu akşam yine gelecek bana.. onun için yaptım....
seninde ellerine sağlık canım.. eminim çok güzel olmuştur... çok basit ve bir o kadarda lezzetli oluyor değilmi:))
robott.... ne ettin kız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?