teşekkür ederiz canım..
ohhh afiyetler olsun:))
bak birkaç sayfa devamında da başka bir tarif var... you_knowun dolgu keki... oda mükemmell.. hafta başında yaptık casper ile... çok lezzetli oldu...linkini veriyorum canım...
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/357471-dolgu-kek.html
ohh ohh ne güzel...gezin bakemm... ell elee.. göz gözee:))
anladım canım... bencede burda kal... bebiş konusu mühim çünkü...evet çok rahatım burda ..kafama göre girip çıkıyorum ...odam rahat ..odamdaki arkadaşlar ii ..huzurluyum burda ...ondan istemiyorum ..bir de dedimya gideceğim yerler hep özel kalem ..özel kalemler çok yoğun oluyor ..öğlen çıkamıyorsun yeri gelince ..öyle burdaki gibi izin olayın olmuyor sürekli ... hem bebek olunca izin alırım ben sürekli ..oralarda bunları yapamam ..şimdilik dursun ileriye dönük zaten başka planlarım var .kpssye girip yüksek alırsam daha ii kurumlar var oralara geçiş yapabilirim diyorum ..maaşımın 2 katı maaş veren yerler var ..oralar neden olmasın ...
yaa zuzu ya çok üzülüyorum.. sürekli bir yanlış anlaşılma aramızda.. gönlünü almaya çalışıyoruz ama olmuyor... napalım artık bilmiyorumki...her yere yetişirim ben ..ordakilerin bir kısmı yok şimdi ..sadece zuzu var ...
nekdannnn basit ve güzel bi tarfmiş buuuuu,irmanıma yapayım....
onun derdi benimle kaydirigubbakcemile3 beni kıskanıyor da ondan kaydirigubbakcemile3yaa zuzu ya çok üzülüyorum.. sürekli bir yanlış anlaşılma aramızda.. gönlünü almaya çalışıyoruz ama olmuyor... napalım artık bilmiyorumki...
..
evt canım... sende yap koçişe.... çok lezzetli.. ama sakın şerbette fazla bekletme.. hemen alki dağılmasın...
onun derdi benimle kaydirigubbakcemile3 beni kıskanıyor da ondan kaydirigubbakcemile3
bende bu akşam adacığımın fırında mücverini deniycem:))))
takıldığın yer olursa sorabilriisn canım...tmm cnm bu akşam denemeye çalışıcam,haftasonuda dolgu keki yaparım güzel olursa kasıla kasıla dolaşırım artık :))
ben çıkıyorum kızlar,sizinle muhabbet etmek mükemmeldi gerçekten.görüşene kadar hepiniz kendinize çok iyi bakın,öpüyorum sizleri...Şeniz
iyi akşamlar cnm..ben çıkıyorum kızlar,sizinle muhabbet etmek mükemmeldi gerçekten.görüşene kadar hepiniz kendinize çok iyi bakın,öpüyorum sizleri...Şeniz
bende bu akşam adacığımın fırında mücverini deniycem:))))
robott
kızz söylesene zuzuya gelsnn
bizimle bi yanlş anlama oldu gelmio artkk
:roflol: :roflol: ah canım robotum demek kendi topicini unuttun buraya takılmaktan
iyi be iyi öpmüyorum gıcık ol bana al :mymeka: :mymeka:
caspersy tarif için teşekkür ederim a.s.
:roflol: :roflol: ah canım robotum demek kendi topicini unuttun buraya takılmaktan
iyi be iyi öpmüyorum gıcık ol bana al :mymeka: :mymeka:
caspersy tarif için teşekkür ederim a.s.
tamam canım... malzemeyi bir göreyim... ona göre ayarlarım tepsiyi...adanınmıydı o tarif...sağolsun herkezin hoşuna gitti...
ama cnm malzeme fazla büyük tepsiye yapmaya çalışki ince olsun...
iyi akşamlar canım...ben de çıkıyorum ii akşamlar ii yarınlar her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa :roflol: kurbağa herifi de hiç sevmemya :roflol:
ımmm mükemmel oluyo o da yaa
ama ben geçen biraz kalın yapmışım tam pişmedi ama yenmicek gibi değildii
gülsünn yakn da da deilsin yaf akşam sana gelcem nerdeyse
kurabiye var mücver varr
acıktıımm
tamam canım... malzemeyi bir göreyim... ona göre ayarlarım tepsiyi...
iyi akşamlar canım...
canım keşke sana kargo yapsaydım kurabiyeyi bugün...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?