hemen bakiim gerideki sayafalara merak ettim kurabiyenin tarifini cokacimcoook
amaniiin benim çatlak hemşerimde buradaymış napiiion lem sempatiksalakcinni
özlemişim seni gel öpem hayırsız Şeniz
amaniiin benim çatlak hemşerimde buradaymış napiiion lem sempatiksalakcinni
özlemişim seni gel öpem hayırsız Şeniz
canım snein o çatlak hemşerinin burdan çıktığı yokki zaten.. kendi topiğini unuttu.. bizimkini ele geçirdiisempatiksalakcinni
canım bu topiği biz 4 arkadaşın (ben,adaer, caspersy ve you_know) ortak kararıyla caspersy açtı sağolsun...
bende dün akşam tekrar yaptım o kurabiyeyi.. kerdeşim çok sevmişti ve bu akşam yine gelecek bana.. onun için yaptım....
seninde ellerine sağlık canım.. eminim çok güzel olmuştur... çok basit ve bir o kadarda lezzetli oluyor değilmi:))
canmm ellerine sağlıkk
pazar günü misafirlerime de yapcam ondann
gerçekten çook lezzetli oluyoo
cokacimcoook
bak canm istedi
gülsün sayfa kaçta cnm o tarif yada mail atarmısın cnm...robotum bravo gene yırttın bacımmm
aşkm erken çıkarsa bugn gezmeye götürcek benii
bakalm erken kaçabilcek mi iş yerinden)))
robot yaa
ankamall deki toysrus kapanmış yaa
çok üzüldüm ben orda gezmeyi çok seviyodum oyuncakların içinde
canım peki kariyerin için daha iyi olcaksa neden düşünmüyorsunki...ne edeceğim adamların keyfine ettim :roflol::roflol: bakanlıkta da bir yer varmış orayı da söylediler bu sefer ...gider misin diye ..buraya gitmeyenin orada ne işi var dedim ...kaydirigubbakcemile3
ama muhabbet ii haaa kaydirigubbakcemile3 beni bir görseniz bu nasıl konuşuyor böyle makamdakilerle dersiniz kaydirigubbakcemile3 tırıs gelir tırıs gider valla hiç umrumda olmaz kaydirigubbakcemile3 huyum kurusun :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/biskuviler-kurabiyeler/230246-kakaolu-islak-kurabiye-resimli.htmlgülsün sayfa kaçta cnm o tarif yada mail atarmısın cnm...robotum bravo gene yırttın bacımmm
bütün topikler benim ulennn ..topikler kölem olsun ..:roflol:.merak etmeyin yakında kendi topiğime de sizi çekerim sempatiksalakcinni
canmm
ben de link eklemiştimm
hemen yukarda
canım peki kariyerin için daha iyi olcaksa neden düşünmüyorsunki...
buırda çokmu rahatsında bırakmakmı istemiyorsun??
http://www.kadinlarkulubu.com/biskuviler-kurabiyeler/230246-kakaolu-islak-kurabiye-resimli.html
canım bak burda:)
lmaz: lmaz: biz gemimizi terk etmeyiz canım....ama bak sen ne güzel burdasın... bırak senin topik biraz huzur bulsun.... delikafadulden
olsun sen ankamalla gel ben seni elinden tutar gezdiririm bana yakın orası kaydirigubbakcemile3
canım peki kariyerin için daha iyi olcaksa neden düşünmüyorsunki...
buırda çokmu rahatsında bırakmakmı istemiyorsun??
lmaz: lmaz: biz gemimizi terk etmeyiz canım....ama bak sen ne güzel burdasın... bırak senin topik biraz huzur bulsun.... delikafadulden
teşekkür ederiz canım..4ünüzünde ellerine sağlık ozaman,çok iyi yapmışsınız kızlar.gulsunnum gerçektende basit ve çok lezzetli,yiyenler bayıldı valla.hatta kalmadı bilealkisalkisalkisbir daha ne zaman yaparsın diye sordular arkasından.
aşkm erken çıkarsa bugn gezmeye götürcek benii
bakalm erken kaçabilcek mi iş yerinden)))
robot yaa
ankamall deki toysrus kapanmış yaa
çok üzüldüm ben orda gezmeyi çok seviyodum oyuncakların içinde
her yere yetişirim ben ..ordakilerin bir kısmı yok şimdi ..sadece zuzu var ...sende sağol cnm...
robot senin topiktemi var ayyy nası başediyosun hem orda hem burda..
olmass
aşkım elimdem tutarr
önce marketinden elime üç beş çikolata alırr
sonra toysrus a götürürdü beni))))
uyus yer kapanmış ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?