Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

amaniiin benim çatlak hemşerimde buradaymış napiiion lem sempatiksalakcinni
özlemişim seni gel öpem hayırsız Şeniz

çatlakki ne çatlak ..rögar kapağı mübarek ..her an taşmaya hazır ..bi taşarsa ortalığı ne götürür anla artık :roflol::roflol:
öpme ulennn ne o öyle şapur şupur kaydirigubbakcemile3 bana uzak duran gıcık eden adamı severim ben bi kere :roflol:

arkamdan geldin dimi özlediğin için kaydirigubbakcemile3 bırak peşimi artık :roflol::roflol:

gülsün sayfa kaçta cnm o tarif yada mail atarmısın cnm...robotum bravo gene yırttın bacımmm

canım snein o çatlak hemşerinin burdan çıktığı yokki zaten.. kendi topiğini unuttu.. bizimkini ele geçirdiisempatiksalakcinni

bütün topikler benim ulennn ..topikler kölem olsun ..:roflol:.merak etmeyin yakında kendi topiğime de sizi çekerim sempatiksalakcinni

4ünüzünde ellerine sağlık ozaman,çok iyi yapmışsınız kızlar.gulsunnum gerçektende basit ve çok lezzetli,yiyenler bayıldı valla.hatta kalmadı bilealkisalkisalkisbir daha ne zaman yaparsın diye sordular arkasından.

aşkm erken çıkarsa bugn gezmeye götürcek benii
bakalm erken kaçabilcek mi iş yerinden )))

robot yaa

ankamall deki toysrus kapanmış yaa

çok üzüldüm ben orda gezmeyi çok seviyodum oyuncakların içinde

olsun sen ankamalla gel ben seni elinden tutar gezdiririm bana yakın orası kaydirigubbakcemile3

canım peki kariyerin için daha iyi olcaksa neden düşünmüyorsunki...
buırda çokmu rahatsında bırakmakmı istemiyorsun??
gülsün sayfa kaçta cnm o tarif yada mail atarmısın cnm...robotum bravo gene yırttın bacımmm
http://www.kadinlarkulubu.com/biskuviler-kurabiyeler/230246-kakaolu-islak-kurabiye-resimli.html
canım bak burda:)

bütün topikler benim ulennn ..topikler kölem olsun ..:roflol:.merak etmeyin yakında kendi topiğime de sizi çekerim sempatiksalakcinni

lmaz:lmaz: biz gemimizi terk etmeyiz canım....ama bak sen ne güzel burdasın... bırak senin topik biraz huzur bulsun.... delikafadulden

sende sağol cnm...
robot senin topiktemi var ayyy nası başediyosun hem orda hem burda..

evet çok rahatım burda ..kafama göre girip çıkıyorum ...odam rahat ..odamdaki arkadaşlar ii ..huzurluyum burda ...ondan istemiyorum ..bir de dedimya gideceğim yerler hep özel kalem ..özel kalemler çok yoğun oluyor ..öğlen çıkamıyorsun yeri gelince ..öyle burdaki gibi izin olayın olmuyor sürekli ... hem bebek olunca izin alırım ben sürekli ..oralarda bunları yapamam ..şimdilik dursun ileriye dönük zaten başka planlarım var .kpssye girip yüksek alırsam daha ii kurumlar var oralara geçiş yapabilirim diyorum ..maaşımın 2 katı maaş veren yerler var ..oralar neden olmasın ...

teşekkür ederiz canım..
ohhh afiyetler olsun:))

bak birkaç sayfa devamında da başka bir tarif var... you_knowun dolgu keki... oda mükemmell.. hafta başında yaptık casper ile... çok lezzetli oldu...linkini veriyorum canım...
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/357471-dolgu-kek.html

ohh ohh ne güzel...gezin bakemm... ell elee.. göz gözee:))

sende sağol cnm...
robot senin topiktemi var ayyy nası başediyosun hem orda hem burda..
her yere yetişirim ben ..ordakilerin bir kısmı yok şimdi ..sadece zuzu var ...

olmass

aşkım elimdem tutarr

önce marketinden elime üç beş çikolata alırr

sonra toysrus a götürürdü beni ))))

uyus yer kapanmış ama

olmaz ben götüreceğim ..gel bir gün de buluşalım beraber kahve içer çikolata yeriz :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…