Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yaa aslında tarifleri netten de bulurum da sorun yaptıklarımı yiyecek çocuk olmaması ..kime yapıp yedireceğimkaydirigubbakcemile3

canmcmm yakındır inşş anne olman..
bebişine yedirirsinn
çalışmalar yolunda mı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gelsin küçük robott :ecrin_bebek:

sana yalancı fln demedim nereden çıkarıyosun,anlayarak oku istersen ..neyse ben yazmıyorum artık bu konuda..burada ağalık taslamaya kalkarsan yazarım ama.. lmaz:

canmcmm yakındır inşş anne olman..
bebişine yedirirsinn
çalışmalar yolunda mı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gelsin küçük robott :ecrin_bebek:

çalışmalar yolunda da ne kadar tutar orası malum :))

yok yastık koymalar yok beklemeler filan varmış malum olaydan sonra kaydirigubbakcemile3
onları yapmadım ama bu ay olmazsa önümüzdeki ay kesin ovulasyon testi alıp yumurtlama günümü kesin tespit edip ona göre çalışma yapacağım inş :))

bu arada haftasonu ne yapacaksınız mevzusu vardı ...

canım sakaryada balık ekmek çekiyor acayip ...
sakaryaya gideceğim tosunumla balık ekmek yemeye ..
sonrasında papazın bağını bilyormusun gop da ..orada semaverde çay içmeye gideceğiz inş..
pazar günü de bowlinge gideriz ordan da mogana gider dolaşır dondurma yeriz göle karşı :icecream:
bir de orada jet ski var geçende gördük binememiştik bu sefer bineriz belkikaydirigubbakcemile3

sana yalancı fln demedim nereden çıkarıyosun,anlayarak oku istersen ..neyse ben yazmıyorum artık bu konuda..burada ağalık taslamaya kalkarsan yazarım ama.. lmaz:

ağalığımdan rahatsız olan yokki ..sen rahatsız oluyorsan muhatap olmazsın olur biter ..başkalrına ne yazdığıma da karışamazsın ..hadi sana eyvallah

ayy çok şeker bunalr yaa... ben yiyemem heralde:))

bana da oyun hamuru gibi geliyor iimi ..ablam yaptıklarının resmini yollamış ama ben ist.da olmadığım için yoktum tadına bakamadım merak ediyorum aslında tadı nasıl diye ..bir gün pastaneye gidip denesem bari :))

belki de tutmuştur canmm
olmadıysa bile bi dahaki ay inşş tyze olcaz

oo hafta sonu bol bol gezeceksin yani
iyi eğlenceler şimdiden tatlmm

ağalığımdan rahatsız olan yokki ..sen rahatsız oluyorsan muhatap olmazsın olur biter ..başkalrına ne yazdığıma da karışamazsın ..hadi sana eyvallah

şu konuya artık birileride sussmasa yaa ..hem fikir olduğuma eminim yani..herkes hoşgörülü davranıyo bende sustum ama bi yere kadar ağalık tarslayamazsın o kdr...

robot ....bu konuşma tarzın hiç hoş değil....
emin ol gerginlik olmasın diye belki de söylemiyoruz...
ama burada ikide bir buranın ağasıyım,hadi bakalım geldin kendini tanıt,önce bana hesap vereceksin,ben kabul ettiysem falan gibi cümleler kurmandan ben de hoşlanmıyorum...
kimse kimseden üstün değil...biraz daha sakin bir tarzla paylaşım yaparsan sevinirim...

yuh yani bunların birer şaka olduğunun farkında değilmisiniz hayret bir şey doğrusu ...ciddi anlamda olsaydı zaten ben böyle konuşmazdım ..az çok konuşmalarımdan nasıl yapıya sahip olduğumu anlamanız gerekirdi..üstünlük sağlayacak bir kelime etmedim ben şu zamana karşı ..söylediklerimin hepsinin şakadan ibaret olduğunu anlayan anlamıştır anlamayana da lafım yok ..ama seni anladım ada ..bende bu tavrından hoşlanmadım

Son düzenleme:
ne ağalığı allah aşkına koğuş mu burası.??? ne güzel paylaşım yapıyorduk ne oldu da gerildi ortalık? devlet ve özel sektöre gelince devlette çalışmanın avantajları daha fazla tabikide.kimse bunu inkar edemez.ama iş yapmadıkları anlamına da gelmez.şu varki özel de muhasebeci diye alıp her işi yaptırıyorlar.ve iş üstüne iş bindiriyorlar.devlette ne hoş ki bu yok.

bal'cım bu arada 2. ayımız dedin ya.
hani lavabonun aynasına yazdığını eşin güç bela gece yarısı en son sayende görmüştü...peki ne yaptı onu anlatmadın :))) tepkisi ne oldu şekerim???

bal'cım bu arada 2. ayımız dedin ya.
hani lavabonun aynasına yazdığını eşin güç bela gece yarısı en son sayende görmüştü...peki ne yaptı onu anlatmadın :))) tepkisi ne oldu şekerim???

aşkı memnunun karşısında sızmıştı zaten
yani yarı baygın soktum onu wc yeee
gözü biri açık biri kapalı tamam yawrum okudum dedi öptü..
kızamadım ona çok komik bi görüntüsü vardı çünkü :))

kızlar....
davet sofralarında özellikle şu sunumu çok hoş buluyorum,belki siz de yaparsınız,ben de net.ten görmüştüm...

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

içine...makarna salatası,rus ya da amerikan salatası veya kabak,havuç salatası işte aklınıza ne gelirse koyabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…