yaa aslında tarifleri netten de bulurum da sorun yaptıklarımı yiyecek çocuk olmaması ..kime yapıp yedireceğimkaydirigubbakcemile3
terbiyesizlik etme cute yeter artık aşıyorsun sınırı ama .. . ben yalancımıyım ne demek istiyorsun sen ..başka topicte ne kadar kendini tanıtmışsın bilemem ama bir insana yalancı diyebilecek kadar sorunlu olduğun belli ..topiğe gelmem seni rahatsız etti galiba ondan bütün bu tahammülsüzlüğün anlaşıldı ..
canmcmm yakındır inşş anne olman..
bebişine yedirirsinn
çalışmalar yolunda mı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gelsin küçük robott :ecrin_bebek:
sana yalancı fln demedim nereden çıkarıyosun,anlayarak oku istersen ..neyse ben yazmıyorum artık bu konuda..burada ağalık taslamaya kalkarsan yazarım ama..lmaz:
ayy çok şeker bunalr yaa... ben yiyemem heralde:))
çalışmalar yolunda da ne kadar tutar orası malum :))
yok yastık koymalar yok beklemeler filan varmış malum olaydan sonra kaydirigubbakcemile3
onları yapmadım ama bu ay olmazsa önümüzdeki ay kesin ovulasyon testi alıp yumurtlama günümü kesin tespit edip ona göre çalışma yapacağım inş :))
bu arada haftasonu ne yapacaksınız mevzusu vardı ...
canım sakaryada balık ekmek çekiyor acayip ...
sakaryaya gideceğim tosunumla balık ekmek yemeye ..
sonrasında papazın bağını bilyormusun gop da ..orada semaverde çay içmeye gideceğiz inş..
pazar günü de bowlinge gideriz ordan da mogana gider dolaşır dondurma yeriz göle karşı :icecream:
bir de orada jet ski var geçende gördük binememiştik bu sefer bineriz belkikaydirigubbakcemile3
belki de tutmuştur canmm
olmadıysa bile bi dahaki ay inşş tyze olcaz
oo hafta sonu bol bol gezeceksin yani
iyi eğlenceler şimdiden tatlmm
ağalığımdan rahatsız olan yokki ..sen rahatsız oluyorsan muhatap olmazsın olur biter ..başkalrına ne yazdığıma da karışamazsın ..hadi sana eyvallah
sağolasın ..
tıklasana şunlara bakın yaaa bittim akannehir
ÇOCUK DOĞUMGÜNÜ PASTALARI VE KURABİYELERİ at PASTA FIRINIM Pasta Kurabiye Kek Tart Tarifleri ve Şeker Hamuru Çalışmaları
ağalığımdan rahatsız olan yokki ..sen rahatsız oluyorsan muhatap olmazsın olur biter ..başkalrına ne yazdığıma da karışamazsın ..hadi sana eyvallah
robot ....bu konuşma tarzın hiç hoş değil....
emin ol gerginlik olmasın diye belki de söylemiyoruz...
ama burada ikide bir buranın ağasıyım,hadi bakalım geldin kendini tanıp,önce bana hesap vereceksin,ben kabul ettiysem falan gibi cümleler kurmandan ben de hoşlanmıyorum...
kimse kimseden üstün değil...biraz daha sakin bir tarzla paylaşım yaparsan sevinirim...
bal'cım bu arada 2. ayımız dedin ya.
hani lavabonun aynasına yazdığını eşin güç bela gece yarısı en son sayende görmüştü...peki ne yaptı onu anlatmadın :))) tepkisi ne oldu şekerim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?