hemi de en lazındansın öylemi:roflol:sölemesemiydim :kedi: Trabzon Maçka :lepi:
ee ama yaşlı insnaalr... araba yok alrtlarında.... birşey isteyemeyizki.. hem ben eşimle gezmek isityorum oraları... eşimde benle:))
evt yaa.... iki taraftan da herkez düğününüz çok güzeldi diye tebrik ediyor sürekli...
.
Gülsünüm daha yeni geldik cnm ayıp gidemeyenlere :)yine olsa yine gitsek keşke tabi de
çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyi olursun...
cutem sen cumartesileri kaça kadar çalışıyorsun???
heee en lazından :roflol: :roflol:
anaaaa.. kız benim bir sürü arkadaşım var maçkalı..... belkide tanırsın haa.....sölemesemiydim :kedi: Trabzon Maçka :lepi:
evt canım katılıyorum bunaa... olsa iyi olur diycez artık naaplım...:))gulsun'cum evet canım ya hiç değilse balayını yaptık ta
tatile gidemezsek te fazla üzülmeyeceğiz :)))
aslında birazda yetenek meselesi... ayy benim koçiş hiçbirşey bilmiyor... ama bunun bilmediğini ben nişanda oynarken öğrendim... rezil oldum rezil.... herkes dalga geçti benlee.... enişte nasıl oynuyordu diye taklit yaptıalr....kaydirigubbakcemile3 kuzenlerden yengemden falan çok yardım aldım ama öğrenemedim bi türlü
canım muhakkak çok güzel geçer amaa... ilk defa gideceğim bir yerde eşim olmadan kendimi çok huzursuz hisserim...eşinle gezmek tabi güzel ..ama gidince oranın neneleri var çok hoşsohbet onlara denk gelirsen çok eğlenirsin...şiveli şiveli konuşurlar çok da talıdırlar..
yaa haklısın cutecimde.... ama napim.. çok bunaldım....sakinliğe ihtiyacım var...
hem sen benden bir ay sonra gittin ve dolu dolu ir balayıydııııı:mymeka:
evet bursadanım:)Nurdan sen Bursadan mısın ?
bir daha o kdr güsel tatil yaparmıyım bilmiyorum valla,herkese tavsiye ederim Mısır turu mutlaka gidilmesi gerek..
bnmde var aslında iyileşiim kaçıcas yazlığa kayınvalidelerin..
bende tatile gitmek istiyorum ama gidemiyorum maalesefff
eşinle gittiğinde neneleri es geçme diyorum ben de zaten eşinsiz demedim kaydirigubbakcemile3aslında birazda yetenek meselesi... ayy benim koçiş hiçbirşey bilmiyor... ama bunun bilmediğini ben nişanda oynarken öğrendim... rezil oldum rezil.... herkes dalga geçti benlee.... enişte nasıl oynuyordu diye taklit yaptıalr....
adam bilmiyor ama sanki fevkalade oynuyor gibi pistten de inmiyor.... ben incem bırakmıyor.... ama ortada uzun boylu her adımında sanki seksek oynayan bir damattteyvahedigeldismile.. alllahtan düğüne kadar biraz ders verdimde .... düğünde de ehh işteee:1closedeyes:
canım muhakkak çok güzel geçer amaa... ilk defa gideceğim bir yerde eşim olmadan kendimi çok huzursuz hisserim...
canım eşim seneye yunan adalarını istiyor... nasıl olsa vizede kalktı diye... bende merak ediyorum... bakalım artıkın....bebek olmadan güzel bir tatil yapmayı planlıyoıruz.. hatta belki orada:CüvCüv: dönerim:kedi:
eşinle gittiğinde neneleri es geçme diyorum ben de zaten eşinsiz demedim kaydirigubbakcemile3
eşin de komikmiş heee düğün videosunu izleyesin gelmiyordur ozaman seninkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım.. sen neden gidemiyorsun bakim?
evet bursadanım:)
canım eşim seneye yunan adalarını istiyor... nasıl olsa vizede kalktı diye... bende merak ediyorum... bakalım artıkın....bebek olmadan güzel bir tatil yapmayı planlıyoıruz.. hatta belki orada:CüvCüv: dönerim:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?