Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sölemesemiydim :kedi: Trabzon Maçka :lepi:
hemi de en lazındansın öylemi:roflol:

eşinle gezmek tabi güzel ..ama gidince oranın neneleri var çok hoşsohbet onlara denk gelirsen çok eğlenirsin...şiveli şiveli konuşurlar çok da talıdırlar..

sölemesemiydim :kedi: Trabzon Maçka :lepi:
anaaaa.. kız benim bir sürü arkadaşım var maçkalı..... belkide tanırsın haa.....

gulsun'cum evet canım ya hiç değilse balayını yaptık ta
tatile gidemezsek te fazla üzülmeyeceğiz :)))
evt canım katılıyorum bunaa... olsa iyi olur diycez artık naaplım...:))

kaydirigubbakcemile3 kuzenlerden yengemden falan çok yardım aldım ama öğrenemedim bi türlü
aslında birazda yetenek meselesi... ayy benim koçiş hiçbirşey bilmiyor... ama bunun bilmediğini ben nişanda oynarken öğrendim... rezil oldum rezil.... herkes dalga geçti benlee.... enişte nasıl oynuyordu diye taklit yaptıalr....
adam bilmiyor ama sanki fevkalade oynuyor gibi pistten de inmiyor.... ben incem bırakmıyor.... ama ortada uzun boylu her adımında sanki seksek oynayan bir damattteyvahedigeldismile.. alllahtan düğüne kadar biraz ders verdimde .... düğünde de ehh işteee:1closedeyes:

eşinle gezmek tabi güzel ..ama gidince oranın neneleri var çok hoşsohbet onlara denk gelirsen çok eğlenirsin...şiveli şiveli konuşurlar çok da talıdırlar..
canım muhakkak çok güzel geçer amaa... ilk defa gideceğim bir yerde eşim olmadan kendimi çok huzursuz hisserim...

yaa haklısın cutecimde.... ama napim.. çok bunaldım....sakinliğe ihtiyacım var...
hem sen benden bir ay sonra gittin ve dolu dolu ir balayıydııııı:mymeka:

bir daha o kdr güsel tatil yaparmıyım bilmiyorum valla,herkese tavsiye ederim Mısır turu mutlaka gidilmesi gerek..
bnmde var aslında iyileşiim kaçıcas yazlığa kayınvalidelerin..

bir daha o kdr güsel tatil yaparmıyım bilmiyorum valla,herkese tavsiye ederim Mısır turu mutlaka gidilmesi gerek..
bnmde var aslında iyileşiim kaçıcas yazlığa kayınvalidelerin..

canım eşim seneye yunan adalarını istiyor... nasıl olsa vizede kalktı diye... bende merak ediyorum... bakalım artıkın....bebek olmadan güzel bir tatil yapmayı planlıyoıruz.. hatta belki orada:CüvCüv: dönerim:kedi:

eşinle gittiğinde neneleri es geçme diyorum ben de zaten eşinsiz demedim kaydirigubbakcemile3
eşin de komikmiş heee düğün videosunu izleyesin gelmiyordur ozaman seninkaydirigubbakcemile3

ayy inşş ))))

benm eşimde bilmiyom diodu ama Allahmm nişansda bi baktm gerçektn bilmiyo
düğüne az bişi düzeldi ama yine kötü ))))
düğünden sonra ben evde oynadm oynadm adam benden kaptı herhal şimdi çok güzel oynuyo yaf

eşinle gittiğinde neneleri es geçme diyorum ben de zaten eşinsiz demedim kaydirigubbakcemile3
eşin de komikmiş heee düğün videosunu izleyesin gelmiyordur ozaman seninkaydirigubbakcemile3

ayy düğünde fena değilde... nişanda....hatırlamak istemiyorum... çoluk çoçuğun maskarı olmuştum... mafoldumben

evet bursadanım:)

Ben Bursalıyım , son 1 yıldır İstanbuldayım...

aaa bizde seneye orayı düşünüyoruz....denk geliyomuş aynı tarihe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…