ahh canım.. işte bizde de aynı sorun var.... 2 hafta iznim var daha ....hoşbulduk canım benim iznim var ama eşimin izni yok o yüzden gidemiyoruz:roflol:
aaa bizde seneye orayı düşünüyoruz....denk geliyomuş aynı tarihe :)
anaaaa.. kız benim bir sürü arkadaşım var maçkalı..... belkide tanırsın haa.....
evt canım katılıyorum bunaa... olsa iyi olur diycez artık naaplım...:))
aslında birazda yetenek meselesi... ayy benim koçiş hiçbirşey bilmiyor... ama bunun bilmediğini ben nişanda oynarken öğrendim... rezil oldum rezil.... herkes dalga geçti benlee.... enişte nasıl oynuyordu diye taklit yaptıalr....
adam bilmiyor ama sanki fevkalade oynuyor gibi pistten de inmiyor.... ben incem bırakmıyor.... ama ortada uzun boylu her adımında sanki seksek oynayan bir damattteyvahedigeldismile.. alllahtan düğüne kadar biraz ders verdimde .... düğünde de ehh işteee:1closedeyes:
canım muhakkak çok güzel geçer amaa... ilk defa gideceğim bir yerde eşim olmadan kendimi çok huzursuz hisserim...
peki kız sn istanbulun neresindensin desem :roflol:
:roflol: beylikdüzünde oturuyorum canım ben
kim bilir belki tanışıyoruzdur zemuszemus
ay evet aynen öyle yetenek meselesi
mesela eşimin akrabaları da şemmame öğretmeye çalışıyorlar ama olmuyo olmuyo beceremiyorum bi türlü :roflol:
sen bilirsin onu da :lepi:
:roflol: beylikdüzünde oturuyorum canım ben
aa neresindesin beylikdüzünün
ben migrosun oradayım hemen yola yakınım
ehh işte biraz biliyorum.... eşin nereliki senin??
ii güle güle otur :roflol:
eşim ardahanlı
ahh canım.. işte bizde de aynı sorun var.... 2 hafta iznim var daha ....
aaa gerçektenmi.... ee valla artık kk lılarla tatilde buluşuruz:)))
ee desene ben senin taraflara sende benim taraflara gelin gelmişsin...
bekarken ne güzel gidiyordum şimdi eşimi bırakıp gidemiyorumda
yarın sabah kahvaltısı hayallerim suya düştü ne güzel kalpli sosis yapacaktım neyse artık başka zamana eğitimde olacak hakan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?