yaaa ben tatile gitmek istiyorumm... deniz.. kum güneş..... off yaaaaa
aşkı memnunun karşısında sızmıştı zaten
yani yarı baygın soktum onu wc yeee
gözü biri açık biri kapalı tamam yawrum okudum dedi öptü..
kızamadım ona çok komik bi görüntüsü vardı çünkü :))
kızlar....
davet sofralarında özellikle şu sunumu çok hoş buluyorum,belki siz de yaparsınız,ben de net.ten görmüştüm...
[içine...makarna salatası,rus ya da amerikan salatası veya kabak,havuç salatası işte aklınıza ne gelirse koyabilirsiniz
hasta birine yapılacak seymiydi bu şimdi
kısss ben balayına da gitmedim yaayaaa ben tatile gitmek istiyorumm... deniz.. kum güneş..... off yaaaaa
oyy kıyamam sana ben...... olsun iyileşince hemencik gidersin....
nasıl oldun canım yaaa??? daha iyimisin??
afiyet olsun canım...yemeğe çıkıyorum
görüşürüz...
olsun canım yaaa... önemli olan evinizde huzurlu olmanız.. biz balayına gittik ama... bir daha gidemeyiz..sanırım sene sonunda abant yaparız....kısss ben balayına da gitmedim yaa(( bende gitmek istiom ama bu sene de mümkün değil ( özendirme beni:)
dahada kötü oldum biliomusun bacaklarım fln tutmuyor bugun ilaç içtim şimdi biraz açabildim gözümü bakayım dedim kızlar ne yapıyor fena üşütmüşüm geçen kocişle heybeliye gitmiştik vapurda dısarı oturduk es rüzgar es sinüzit var bendede doldu içime soğuk hava patladı işte sanırım kız kardeşim gelecek kocişte izin aldı pazartesiye kadar dünde bana çorba yapmıs ama içemedim tabi:sinifsinif:
aşkı memnunun karşısında sızmıştı zaten
yani yarı baygın soktum onu wc yeee
gözü biri açık biri kapalı tamam yawrum okudum dedi öptü..
kızamadım ona çok komik bi görüntüsü vardı çünkü :))
kızlar....
davet sofralarında özellikle şu sunumu çok hoş buluyorum,belki siz de yaparsınız,ben de net.ten görmüştüm...
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
içine...makarna salatası,rus ya da amerikan salatası veya kabak,havuç salatası işte aklınıza ne gelirse koyabilirsiniz
hasta birine yapılacak seymiydi bu şimdi
dahada kötü oldum biliomusun bacaklarım fln tutmuyor bugun ilaç içtim şimdi biraz açabildim gözümü bakayım dedim kızlar ne yapıyor fena üşütmüşüm geçen kocişle heybeliye gitmiştik vapurda dısarı oturduk es rüzgar es sinüzit var bendede doldu içime soğuk hava patladı işte sanırım kız kardeşim gelecek kocişte izin aldı pazartesiye kadar dünde bana çorba yapmıs ama içemedim tabi:sinifsinif:
balcım.. ohhh ne güzl...belki bana da görele yolları görünürrr......
görelemi akannehir görele li mi var akannehir
eee koçişimmmmm:))
ahh canım yaaa.... işte kimsenin olmamasıda çok kötü yaa.. neyseki kızkardeşin geliyor... oohh iyileşince beraber takılırısnız bol bol....
eee sende biliyon madem sinüzütünü ne diye dışarda oturursun aşık hatun.....
canım lütfen dikkat et kendine... hiçbirişey sağlık kadar kıymetli değil:teselli:
göreleli mi akannehir karadenize mi gelin gittin ..ben görele doğumluyum kaydirigubbakcemile3
tabi ama insan iki gezmek te istio ama dimi:)))) eşiyle kolkola:))) eşimde denizi sevmio zaaten oda abant hastası bakarsın kış tatili yaparız:) bide orada karşılaşıomuşuz seninle amma olur:)))afiyet olsun canım...
olsun canım yaaa... önemli olan evinizde huzurlu olmanız.. biz balayına gittik ama... bir daha gidemeyiz..sanırım sene sonunda abant yaparız....
ahh cnaım yaaa.... işte kimsenin olmamasıda çok kötü yaa.. neyseki kızkardeşin geliyor... oohh iyileşince beraber takılırısnız bol bol....
eee sende biliyon madem sinüzütünü ne diye dışarda oturursun aşık hatun.....
canım lütfen dikkat et kendine... hiçbirişey sağlık kadar kıymetli değil:teselli:
balcım.. ohhh ne güzl...belki bana da görele yolları görünürrr......
canım benim eşimde göreleli... ailesi yazları gider ve yazı orda geçiririler... benimde gitmem için sürekli baskı yapıyoırlar... eşim olmadan gitmek istemiyorum bende... ama onunda izni yok((
desene hemşeri sayılırız:))
zaten ben hasta olmam olmam oluncada tam olurum yani anneme dedim gnder kardeşimi diyede oda ıspartadan yeni gitti eve tatil olunca annem ışınlayayımmı diyobakalım gelecek inşallah
ya dışarda oturma meseleside kim yüzünden olcak kociş yüzünden daha zevkliymiş orada oturmak e oturduk işte kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?