Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sırnaşık şey

ayy adacım çok güzel görünüyo yaaa

geçmiş olsun you know...
gülsün bende istiyorum ama bayramda sanırım gerçekleşicek..güneş kum kalırmı bilmem cnm..
ada hediyelerini güle güle kullan cnm..bu arada çok hamaratsın tebrik ederim cnm...devamı gelsin lütfennn
herkeze iyi öğlenler,iyi yemeklerrrr...

oyy kıyamam sana ben...... olsun iyileşince hemencik gidersin....

nasıl oldun canım yaaa??? daha iyimisin??

dahada kötü oldum biliomusun bacaklarım fln tutmuyor bugun ilaç içtim şimdi biraz açabildim gözümü bakayım dedim kızlar ne yapıyor fena üşütmüşüm geçen kocişle heybeliye gitmiştik vapurda dısarı oturduk es rüzgar es sinüzit var bendede doldu içime soğuk hava patladı işte sanırım kız kardeşim gelecek kocişte izin aldı pazartesiye kadar dünde bana çorba yapmıs ama içemedim tabi:sinifsinif:

yemeğe çıkıyorum
görüşürüz...
afiyet olsun canım...

kısss ben balayına da gitmedim yaa(( bende gitmek istiom ama bu sene de mümkün değil( özendirme beni:)
olsun canım yaaa... önemli olan evinizde huzurlu olmanız.. biz balayına gittik ama... bir daha gidemeyiz..sanırım sene sonunda abant yaparız....

ahh cnaım yaaa.... işte kimsenin olmamasıda çok kötü yaa.. neyseki kızkardeşin geliyor... oohh iyileşince beraber takılırısnız bol bol....
eee sende biliyon madem sinüzütünü ne diye dışarda oturursun aşık hatun.....
canım lütfen dikkat et kendine... hiçbirişey sağlık kadar kıymetli değil:teselli:

balcım.. ohhh ne güzl...belki bana da görele yolları görünürrr......

Allah'ımm
dün benm aşkım da aynı tepkiyi verdi
gözünü ovalayarak okudu yazıları ben salondaydmm aşkmm bende seni seviom dedi )))

ayy çok güzel görünüyo yaff

hasta birine yapılacak seymiydi bu şimdi

canmm çook geçmş olsnn
kardeşin gelsin tabi hem yardımcı olur eşin de izin kullanmk zorunda kalmaz

zaten ben hasta olmam olmam oluncada tam olurum yani anneme dedim gnder kardeşimi diyede oda ıspartadan yeni gitti eve tatil olunca annem ışınlayayımmı diyo bakalım gelecek inşallah
ya dışarda oturma meseleside kim yüzünden olcak kociş yüzünden daha zevkliymiş orada oturmak e oturduk işte kaydirigubbakcemile3

göreleli mi akannehir karadenize mi gelin gittin ..ben görele doğumluyum kaydirigubbakcemile3

canım benim eşimde göreleli... ailesi yazları gider ve yazı orda geçiririler... benimde gitmem için sürekli baskı yapıyoırlar... eşim olmadan gitmek istemiyorum bende... ama onunda izni yok((

desene hemşeri sayılırız:))

tabi ama insan iki gezmek te istio ama dimi:)))) eşiyle kolkola:))) eşimde denizi sevmio zaaten oda abant hastası bakarsın kış tatili yaparız:) bide orada karşılaşıomuşuz seninle amma olur:)))

orlara mutlaka gidip görmen gerek ..harika ötesidir yaaa ..yaylaya çıkacaksın ..şenlikleri var gideceksin ..horon tepmeyi de öğrendinmi tamamdır ..benim yengem göçmen ama bizden ii horon oynuyor ..çok sevdi bizim oraları benimsedi öğrendi ...
eşin olmasa da git stres atmak için birebir valla ...doğa deniz harika ...güneye gidip tatil yapmaktansa karadenizde tatil yapmak en güzeli ..
gelinimizsin heeekaydirigubbakcemile3

oy oy oyy.... hemen de naz yapmış annesine.... iyi olmuş iyi kardeşinin geliyor olması..

ee sen o zaman bol bol naz yap koçişe... madem onun dışarda oturma sevdası yüüznden hastalandın.... katlansın vallaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…