Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım bende gitmeyi çok istiyorum aslında.. eşimle plalarımız hep o yöndeydi.şu balı meşhur olan yer nereydi.. oraya gidip orda kalmak... yaylalalara gitmek... uzungöle gitmek.. ve daha bir sürü yer gezdirecekti beni... ama aksilik iş değiştirince izni olmadı... olmayacak... şimdi ben gidip annelerle ne ypabilirmki..aile ve akraba ziyaretlerinden sıkılırım bir süre sonra...

benim çevremde çok fazla karadenizli arkadaşım olduğu için eşimden iyi horon oynarım zaten... ama sizinkilerin horonu çok farklı... karşılamamı ne diyorlar... çok garip ama eğlenceli geliyor banaa... düğün ve nişanımızda hem kemençe hem davul zurna vardı:)))

tabi ama insan iki gezmek te istio ama dimi:)))) eşiyle kolkola:))) eşimde denizi sevmio zaaten oda abant hastası bakarsın kış tatili yaparız:) bide orada karşılaşıomuşuz seninle amma olur:)))

çok haklıısn canım... işte evlilik kolay değil... bekar olsak ne yapar ne eder giderdik... bizimde sıkışıklığımız 3-5 aya kadar bitecek... ee beraber yaparız planı... gideriz işte abanta:))) orda tanışmış gibi yaparızzzzzemuszemus

hep akraba ziyareti olmazki ..yaylaya götürsünler seni gezdirsinler eşin desin karımı gezdirin diye :))
ooo desene tam karadeniz düğünü olmuş ..düğününde ben de olaydım ii teperdim heeekaydirigubbakcemile3

robott verdiğin linkte bebek şekerleri varr
bebişin olunca yaptırabilirsinn..
bizim bebişimiz olursa cinsiyeti öğrenince ilk işim bu olcak

yaf benm eşimde karadenizli ama bilmiyo onlar horon falan yaa
akannehirakannehir nasıl yani bilmiyor akannehir
nerelikaydirigubbakcemile3

robott verdiğin linkte bebek şekerleri varr
bebişin olunca yaptırabilirsinn..
bizim bebişimiz olursa cinsiyeti öğrenince ilk işim bu olcak

evet ...ben de yaptırmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3 taktiğimi çaldın ulennkaydirigubbakcemile3

valla süper fikir inşallah canım:)))

alkisalkisalkis

aynen katılıyorum sana..zaten bende öyle dedim çalışmıyolar demedimki ,imkanları daha rahat iş yetiştirme süreleri daha rahat vs.. Adacım teşekkür ederim cnm...ama neyse ben muhattap olmam daha seviyeyi aştı çünkü....

cnm çok güsell bende çok beğendim..ölede sunarım artık..

ah cnm yaa dikkat etmiyosun zaten yemiyosun bünyen düştü..

Gülsünüm daha yeni geldik cnm ayıp gidemeyenlere :)yine olsa yine gitsek keşke tabi de

ee ama yaşlı insnaalr... araba yok alrtlarında.... birşey isteyemeyizki.. hem ben eşimle gezmek isityorum oraları... eşimde benle:))
evt yaa.... iki taraftan da herkez düğününüz çok güzeldi diye tebrik ediyor sürekli...

yaf benm eşimde karadenizli ama bilmiyo onlar horon falan yaa
canım demekki orda yetişmemişler... ailedende görmeyince...
ay bende karadenizliyim ama bilmiyorum horon tepmeyi :kedi: :kedi:

nasıl yaa..ben kürt halimle biliyomda... sen nasıl karadenizlisin kız.....

kaydirigubbakcemile3 kuzenlerden yengemden falan çok yardım aldım ama öğrenemedim bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…