çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyi olursun...casper saol cnm
orlara mutlaka gidip görmen gerek ..harika ötesidir yaaa ..yaylaya çıkacaksın ..şenlikleri var gideceksin ..horon tepmeyi de öğrendinmi tamamdır ..benim yengem göçmen ama bizden ii horon oynuyor ..çok sevdi bizim oraları benimsedi öğrendi ...
eşin olmasa da git stres atmak için birebir valla ...doğa deniz harika ...güneye gidip tatil yapmaktansa karadenizde tatil yapmak en güzeli ..
gelinimizsin heeekaydirigubbakcemile3
tabi ama insan iki gezmek te istio ama dimi:)))) eşiyle kolkola:))) eşimde denizi sevmio zaaten oda abant hastası bakarsın kış tatili yaparız:) bide orada karşılaşıomuşuz seninle amma olur:)))
canım bende gitmeyi çok istiyorum aslında.. eşimle plalarımız hep o yöndeydi.şu balı meşhur olan yer nereydi.. oraya gidip orda kalmak... yaylalalara gitmek... uzungöle gitmek.. ve daha bir sürü yer gezdirecekti beni... ama aksilik iş değiştirince izni olmadı... olmayacak... şimdi ben gidip annelerle ne ypabilirmki..aile ve akraba ziyaretlerinden sıkılırım bir süre sonra...
benim çevremde çok fazla karadenizli arkadaşım olduğu için eşimden iyi horon oynarım zaten... ama sizinkilerin horonu çok farklı... karşılamamı ne diyorlar... çok garip ama eğlenceli geliyor banaa... düğün ve nişanımızda hem kemençe hem davul zurna vardı:)))
akannehirakannehir nasıl yani bilmiyor akannehiryaf benm eşimde karadenizli ama bilmiyo onlar horon falan yaa
robott verdiğin linkte bebek şekerleri varr
bebişin olunca yaptırabilirsinn..
bizim bebişimiz olursa cinsiyeti öğrenince ilk işim bu olcak
ordu lu canmmakannehirakannehir nasıl yani bilmiyor akannehir
nerelikaydirigubbakcemile3
evet ...ben de yaptırmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3 taktiğimi çaldın ulennkaydirigubbakcemile3
valla süper fikir inşallah canım:)))çok haklıısn canım... işte evlilik kolay değil... bekar olsak ne yapar ne eder giderdik... bizimde sıkışıklığımız 3-5 aya kadar bitecek... ee beraber yaparız planı... gideriz işte abanta:))) orda tanışmış gibi yaparızzzzzemuszemus
ordu lu canmm
aa hiçte bilee ilk ben söyledimmklava:
linki kim verdi:mymeka:
yaf benm eşimde karadenizli ama bilmiyo onlar horon falan yaa
bebee delirtmee benii
benm hep aklımdaydı zatenn
burda görünce sana da söyledimm
anaaa deli kadir olcam şimdi delikafadulden
ay bende karadenizliyim ama bilmiyorum horon tepmeyi :kedi: :kedi:
aynen katılıyorum sana..zaten bende öyle dedim çalışmıyolar demedimki ,imkanları daha rahat iş yetiştirme süreleri daha rahat vs.. Adacım teşekkür ederim cnm...ama neyse ben muhattap olmam daha seviyeyi aştı çünkü....ne ağalığı allah aşkına koğuş mu burası.??? ne güzel paylaşım yapıyorduk ne oldu da gerildi ortalık? devlet ve özel sektöre gelince devlette çalışmanın avantajları daha fazla tabikide.kimse bunu inkar edemez.ama iş yapmadıkları anlamına da gelmez.şu varki özel de muhasebeci diye alıp her işi yaptırıyorlar.ve iş üstüne iş bindiriyorlar.devlette ne hoş ki bu yok.
kızlar....
davet sofralarında özellikle şu sunumu çok hoş buluyorum,belki siz de yaparsınız,ben de net.ten görmüştüm...
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
içine...makarna salatası,rus ya da amerikan salatası veya kabak,havuç salatası işte aklınıza ne gelirse koyabilirsiniz
dahada kötü oldum biliomusun bacaklarım fln tutmuyor bugun ilaç içtim şimdi biraz açabildim gözümü bakayım dedim kızlar ne yapıyor fena üşütmüşüm geçen kocişle heybeliye gitmiştik vapurda dısarı oturduk es rüzgar es sinüzit var bendede doldu içime soğuk hava patladı işte sanırım kız kardeşim gelecek kocişte izin aldı pazartesiye kadar dünde bana çorba yapmıs ama içemedim tabi:sinifsinif:
ee ama yaşlı insnaalr... araba yok alrtlarında.... birşey isteyemeyizki.. hem ben eşimle gezmek isityorum oraları... eşimde benle:))
hep akraba ziyareti olmazki ..yaylaya götürsünler seni gezdirsinler eşin desin karımı gezdirin diye :))
ooo desene tam karadeniz düğünü olmuş ..düğününde ben de olaydım ii teperdim heeekaydirigubbakcemile3
canım demekki orda yetişmemişler... ailedende görmeyince...yaf benm eşimde karadenizli ama bilmiyo onlar horon falan yaa
ay bende karadenizliyim ama bilmiyorum horon tepmeyi :kedi: :kedi:
bir de söylüyor :roflol: nerelisinCADIARZU
ee ama yaşlı insnaalr... araba yok alrtlarında.... birşey isteyemeyizki.. hem ben eşimle gezmek isityorum oraları... eşimde benle:))
evt yaa.... iki taraftan da herkez düğününüz çok güzeldi diye tebrik ediyor sürekli...
canım demekki orda yetişmemişler... ailedende görmeyince...
nasıl yaa..ben kürt halimle biliyomda... sen nasıl karadenizlisin kız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?