Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bütün resimlerinizi şikayet edicem bu ne güzellik ya.hepiniz ayrı güzelsiniz valla:)))) cute çok güzel bir gelin olmuşsun canım.allah mutlu mesut etsin sende eşimle çok yakışıosun.ay yarabbim ne güzellik bunlar:)))

saol nurdancmm
ayy nasar değmesn diye kaldrdm hemenn

bende arada bi cutenin albüme bakıyorumm içim açılıyo yaf

şımarıcam şimdii kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim

doğal halin de çok hoşmuş.hatta daha güzelsin son eklediğin fotolarda canım.allah nazardan saklasın inşallah eşinle seni..ne kadarlık evliydin sen?

sağol cnm bnm o senin güzelliğin, ben henüz 1 aylık evliyim :))

sende çok güzel gelin olmuşsun ...

sağol cnm bnm o senin güzelliğin, ben henüz 1 aylık evliyim :))

sende çok güzel gelin olmuşsun ...
ana 1 aylık evlisin:) ay ne güzelll:) allah mesut bahtiyar etsin.
benim 10 ay oldu valla nasıl oldu bilmem.hatta 11 ay olmuş kısss.olmuş ta haberim yok baksana:)))hemencik geçiverdi.10 temmuzda yıldönümümüz var.zaman çok çabuk geçio.

sende yenisin cnm 1 yıl bile olmamış...ben çıkıyorum cnm görüşürüs gene opuyorumnanaktan

tatlım sen nerelerdesin...
uğramıyorsun hiç....
son 1 haftan kaldı..hadi bakalım hayırlısıyla bir atlatın
sonra nasıl olsa gelirsin...
öpüldün mis mis...
Adamm çok yoğun geçiyor günler hemde nasılmış meğer yaw.
Ben anca gece açıyorum ama karşılaşamıyoruz kimseyle Neysem düğünden sonra inşallah bol bol geleceğim beybi. Sen ve baban nasılsınız bu ara?

bugünn canmcm hera'nın kınası varr yarın da düğünü...

kınası da düğünü de hayal ettiği gibi geçer inş..
Casperycim naber?j Heraya mutluluklar inş bu gecesi süperdir ve yarınıda çok güzel geçer. Amin:)

herkeslere merhaba . Gecen hafta ızınlıydım yarın ıs bası. bı haftanın ozetını geceyım sıze.

3 temmuzda sınav var o sınav ıcın ıın aldım evde calısırım dıye lakın cok sıcak ve bende bır halsızlık sormayın gıtsın. dusunun bugun esım ve ablası enıstesı felan denıze gıdecektık canım ıstemedı kafayı kaldırmak ıstemıyorum. bır o yataga uzanıyorum bı bu yataga. ders calısmam lazım lakın yok anacım olmuyo.
6 hazıranda rgl olmam lazımdı. su tarıh oldu lakın gelen gıden yok. gecenlerde ıdrar tahlılı yapmıstım cıkmadı bısı. ama erken tabı sonucta esım askerden gelelı 15 gun oldu hamıssem bıle ıdrarda cıkmayabıır dedı dr gıttım rahımdekı yara ıılesmemeıs. tekrar dondurcak once kan testı yaptı hamılemıyım dıyte yarın soınucunu alacagım. hamıs degılsem yara tekrar dondurulacak. hamıleysem ne olcak hemnuz bende bılıyom ama dr rahmın rgl olcak gıbı dedı cuma gunu 2 gun oldu hala olmadım beklıyom yarın kı sonucu. cok halsız ve alınganım tabı rgl olmayıncada bole oluyo ınsan bılırısnız uffff kafam karısık ıste .
1 haftadır bıraz ders bıraz ole adamla ugrastım durdum . ve nıhayet ıse baslıyorum. calısmanın gozunu seveyım benden ev hanımı olmaz valla delıırırım sanırım evde.
sızlerden kımsecıkler yok. yarın gorusmek uzere. opuyorum

cutemmm ya evet işte o s şeklinde olanları diyorum
hem de ne kadar ucuzmuş senin dediğin yerde
olmazsa ben sana vereyim parasını sen bana al kuzum

bu mesjı şimdi okuyorum inan..ben okumadan bugün senin için baktım ,ne parası aşk olsun..
beyazlardan kalmamış caniko yaa,kırmızı ve siyah olanlardan vardı..beyaz her takıma uyar die almadım..haftaya erken giderim olmadı olurmu cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…