Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

doğru söze ne denir güzelim kadın haklı..

gunaydın kızlar

ben tahmin etmiştim izinli olduğunu ama sınavlar değilde eş durumundanopuyorumnanaktan... aman dön dön işe bak evdeyken bizden de uzak kalıyorsun valla canım..

canımcım sorma evden esım yanımdayken acamıyorum. bu sıteden haberı olmamalı burda herseyı rahat rahat yazıp dertlesıyoruz. bılmemelı . aramızda sır vereliniortak

Uzun süredir flört ettiği sevgilisinden bir türlü beklediği teklifi alamayan kuzenimin sonunda sabrı taşıyor: "Valla ben seneye evleniyorum hayatım, istersen düğün sahibi olarak iştirak edersin, istersen davetli!"

Bihter itiraflarına bir katkı da benden. Şu anda etrafımda 2 tane evlenmeyi ciddi ciddi isteyen adam var. Kaçıyorum, çünkü aradaki yaş farkı neredeyse Adnan Bey ile Bihter'inki kadar var. Kaçıyorum, çünkü ikisininde Nihal gibi birer kızı var. Kaçıyorum, çünkü Behlül gibi bir akrabaları var mı bilemiyorum. Henüz tanışamadım. Tanışınca hangisiyle evleneceğimin kararını vereceğim.

ış arkadaşım elinde iki kaşe ve iki evrak ile yanıma geldi. Kaşelerden biri “Aslı Gibidir” diğeri ise “Aslının Aynıdır” kaşesi. Onay için hangisini kullanması gerektiğini bilmediğini söyledi ve “Aradaki fark ne ki?” diye sordu. Bildiğim kadarıyla birkaç cümle ile açıklamaya çalıştım ama anlamadı, örnek vermemi istedi. “Bak şimdi” dedim. “Şişme kadın, bazı erkekler için ‘kadın gibi’ olabilir. Bu açıdan ‘Aslı Gibidir’ kaşesi kullanabiliriz. Ama asla kadının yerini tutmaz. Dolayısıyla ‘Aslının Aynıdır’ kaşesi olmaz” dedim. “Anladım, teşekkür ederim” deyip odamdan çıktı. Yeterince açıklayıcı olmuşum; ancak düşüncelerimi belden yukarı toplayıp açıklasaydım daha iyi olurdu sanki.
alıntı

gunaydın kızlar

canımcım sorma evden esım yanımdayken acamıyorum. bu sıteden haberı olmamalı burda herseyı rahat rahat yazıp dertlesıyoruz. bılmemelı . aramızda sır vereliniortak

ben sırrını söylerim merak etme :roflol: söyleyeceğim işte banane banane:roflol: bana yamuk yapma hemen ararım heee :roflol:

ogleden sonra ogrenıyorum hamısmıyım degılmıyım.
lakın halen rgl belırtısı yok bende b... yidim sanırım

robotcum gene sabah sabah formun yerınde massallah.

aslında bu formsuz halim:roflol: bir halsizlik var üzerimde ...uykum var ..dün 00:30 da yatttım
onu atamadım hala üzerimden ..geç uyuyunca o günüm berbat geçiyor :bbo: uyku çok önemli benim için ...bebiş olunca ne nane yiyeceğim bilmem ..sarhoş gibi dolaşırım ortalıklarda artık kaydirigubbakcemile3 bir de migren var bende ..hiç uykusuzluğa gelemiyorum migrenim başlıyor hemen senağlama

ben de tam onu soracaktım merak ediyorum heee hem de çok hemen haber ver ona göre sempatiksalakcinni ye ye birşey olmaz yeterki böyle güzel birşey olsun :roflol: her işte vardır bir hayır opuyorumnanaktan hakkında hayırlısı ne ise o olsun opuyorumnanaktan:Saruboceq:

hımm çok yakın 10 dk mesafede:))

haydee :)) bu sitede karşılaştığım tesadüfler o kdr çok ki neredeyse dünya küçük dicem :))
düşün aynı iş yerinden biriylede karşılaşılmazki o bile var ,hoş kadro kalabalık ama ..:)

kız hep bole enerjıkmısın acıdım senın adama. kaydirigubbakcemile3

tamam canım haber alıralmaz bıldırırım.
adam gelelı 20 gun olmadı bıle ıcıme akmadıda. nası hamıle kalmayı basarabılırım onuda bılmıyorum. bence hormanal bı sorun var. bıktım hormonlarımdannnnnnnnnnnnn klava:

niye acıyacaksın benim adama ne güzel işte nerde bulacaktı böyle hatunu kaydirigubbakcemile3 gencim güzelim bir de gevezeyim daha ne olsunkaydirigubbakcemile3

korunuyormuydunuz siz .. hormonal de olabilir mevsimsel de hadi hayırlsı

aaa,hadi hayırlısı ..istiyomusun peki ?

yok canım ıstemıyoruz . bengenel olarak ıstemıyorum cocuk zaten . esım cok ıstıyo ama sımdı zamanı degıl oda cekımser. ama hormonlarım bı garıp ya rgl olamadıgım ıcın yada hamıs oldugum ıcın ıcım bı duygusal nası aldırırım bılemem. cocuk ıstemeyen ben bıle kara kara dusunuyorum smdı naparım dıye.

ayy bu ne yaaa.... bu topikte var birşey.. nedense hepimiz her ay aynı sorunu yaşıyoruzzzolumunekankayizsmile

kzı hormonlarımızlamı oynuyo dersın bu topık.
ay bıde bogazlarım sıs. nası halsızım o yataktan kalkıp bu yataga yatıyodum gecen hafta . basımda agryıp duruyo dr ılac vermıyo hamıs olup olmadıgımı bılmeen rahımdede kasıntı var onada olac vermıyolar ufff bı bellıolsun artıkta antıbıyotık kullanayım yoksa enfeksıyondan olcem heee kötükedihüso

yanı bır an hayal ettımde evın ıcınde enerjısı tasan bı hatun. delikafadulden

spral vardı yara olunca cıakrdık yarayı dondurduk . sımdı olmamıs tekrar donduracaklar

prezervatıf ve gerı ceklıme arası gelıp gıdıyoduk sekerım .

kızlar regl oldum yaşasın yaşasın :))

gözün aydn canmm

canm süper görünüyo elllerine sağlık eşinin

günaydın
bu hafta sonu annem memlekete gitti ben ve kocacım kaldık başbaşa
hep kavga hır gür nasıl olacağız biz anlayamıyorum ki

canm herşey düzelirr biraz alttan almasını bilin yeter

GÜnaydın kızlarr

gnydn canmm

herkese günaydın hepimiz için çok güzel bir gün olsun kızlar:))

günaydn tatlımm

ayy hadi hayrlısı bitanemm

gülsüncmm,robotcumm size de günaydnn

adacmm eşin nasl oldu canmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…