doğru söze ne denir güzelim kadın haklı..haa bir de kızılayda c.tesi ben gezerken durdurup durdurup şunun gözlere bakyaaa dediler iimikaydirigubbakcemile3 :kedi: otobüse bindim teyzenin bir tanesi kzıım sen nerelisin çok değişik bir göz rengin var demesinmi ? kadını başımdan atamadım yaaa..eve beraber gittik resmen ..tabi o konuştu ben dinledim kaydirigubbakcemile3
kıyamam inşallah önümüzdeki hafta sonu daha güzel olur...benim kocam çalıştı hafta sonu :gitme:bende temizlikle uğraştım
ben tahmin etmiştim izinli olduğunu ama sınavlar değilde eş durumundanopuyorumnanaktan... aman dön dön işe bak evdeyken bizden de uzak kalıyorsun valla canım..
nilüfer canım :)) sende mi bursadasın yoksa???
gunaydın kızlar
canımcım sorma evden esım yanımdayken acamıyorum. bu sıteden haberı olmamalı burda herseyı rahat rahat yazıp dertlesıyoruz. bılmemelı . aramızda sır vereliniortak
ben sırrını söylerim merak etme :roflol: söyleyeceğim işte banane banane:roflol: bana yamuk yapma hemen ararım heee :roflol:
gunaydın kızlar
canımcım sorma evden esım yanımdayken acamıyorum. bu sıteden haberı olmamalı burda herseyı rahat rahat yazıp dertlesıyoruz. bılmemelı . aramızda sır vereliniortak
hımm çok yakın 10 dk mesafede:))evet cnm yazmıştım sana Bursalıyım die bi ara,annemlerde nilüfer ilçesinde,ertuğrulkent te oturuyolar ,yeni ismiyle 100.yıl mahallesi..
robotcum gene sabah sabah formun yerınde massallah.
ogleden sonra ogrenıyorum hamısmıyım degılmıyım.
lakın halen rgl belırtısı yok bende b... yidim sanırım
hımm çok yakın 10 dk mesafede:))
aslında bu formsuz halim:roflol: bir halsizlik var üzerimde ...uykum var ..dün 00:30 da yatttım
onu atamadım hala üzerimden ..geç uyuyunca o günüm berbat geçiyor :bbo: uyku çok önemli benim için ...bebiş olunca ne nane yiyeceğim bilmem ..sarhoş gibi dolaşırım ortalıklarda artık kaydirigubbakcemile3 bir de migren var bende ..hiç uykusuzluğa gelemiyorum migrenim başlıyor hemen senağlama
ben de tam onu soracaktım merak ediyorum heee hem de çok hemen haber ver ona göre sempatiksalakcinni ye ye birşey olmaz yeterki böyle güzel birşey olsun :roflol: her işte vardır bir hayır opuyorumnanaktan hakkında hayırlısı ne ise o olsun opuyorumnanaktan:Saruboceq:
kız hep bole enerjıkmısın acıdım senın adama. kaydirigubbakcemile3
tamam canım haber alıralmaz bıldırırım.
adam gelelı 20 gun olmadı bıle ıcıme akmadıda. nası hamıle kalmayı basarabılırım onuda bılmıyorum. bence hormanal bı sorun var. bıktım hormonlarımdannnnnnnnnnnnnklava:
aaa,hadi hayırlısı ..istiyomusun peki ?
ayy bu ne yaaa.... bu topikte var birşey.. nedense hepimiz her ay aynı sorunu yaşıyoruzzzolumunekankayizsmile
niye acıyacaksın benim adama ne güzel işte nerde bulacaktı böyle hatunu kaydirigubbakcemile3 gencim güzelim bir de gevezeyim daha ne olsunkaydirigubbakcemile3
korunuyormuydunuz siz .. hormonal de olabilir mevsimsel de hadi hayırlsı
kızlar regl oldum yaşasın yaşasın :))
kimsecikler yok neyse sabah geç girerim belki..
herkes kocasına yaptımı bakiim aşk kahvaltısını..
ben yapmadım ama bnmki bana yapmış :)))
ctesi gecesi beni uyku tutmadı bi türlü sabah uyandı, dedim saat erkense kaldırma beni hiç gece uyuyamadım (gözlerde kapalı bu arada )..
ben uyurken oda hazırlamış tatlım bnm...:asigim: herşeyi kalp şeklinde yapmış..e tabi omletide es geçmemiş o kalp sosis omletten hazırlamış :)) dedim tamam K.K daki ekip hepimiz yioyruz heralde bu sabah bunu kaydirigubbakcemile3
hıı bu arada gitmiş birde bana çiçek almış tatlım bnm yaaa...her zmn buket alırdı bu kez saksı çiçeği almış,orkide..umarım öldürmem çiçeği..pek anlamam çiçek bakmaktan...
..
günaydın
bu hafta sonu annem memlekete gitti ben ve kocacım kaldık başbaşa
hep kavga hır gür nasıl olacağız biz anlayamıyorum ki
GÜnaydın kızlarr
herkese günaydın hepimiz için çok güzel bir gün olsun kızlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?