Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kimsecikler yok neyse sabah geç girerim belki..
herkes kocasına yaptımı bakiim aşk kahvaltısını..
ben yapmadım ama bnmki bana yapmış :)))
ctesi gecesi beni uyku tutmadı bi türlü sabah uyandı, dedim saat erkense kaldırma beni hiç gece uyuyamadım (gözlerde kapalı bu arada )..
ben uyurken oda hazırlamış tatlım bnm...:asigim: herşeyi kalp şeklinde yapmış..e tabi omletide es geçmemiş o kalp sosis omletten hazırlamış :)) dedim tamam K.K daki ekip hepimiz yioyruz heralde bu sabah bunu kaydirigubbakcemile3

hıı bu arada gitmiş birde bana çiçek almış tatlım bnm yaaa...her zmn buket alırdı bu kez saksı çiçeği almış,orkide..umarım öldürmem çiçeği..pek anlamam çiçek bakmaktan...

..

Son düzenleyen: Moderatör:

ahh canım yaaa..ne heyecanlısındır şimdi sen:))) umarım hiçbir aksilik olmadan sende atlatırsın o günü ve aramıza dönersin canım..olumunekankayizsmile

ben tahmin etmiştim izinli olduğunu ama sınavlar değilde eş durumundanopuyorumnanaktan... aman dön dön işe bak evdeyken bizden de uzak kalıyorsun valla canım..

kızlar regl oldum yaşasın yaşasın :))
ooo hadi gözün aydın... çok sevindim canım.. darısı başımaaaaaa:Saruboceq:

ohhh ohhh ohhh... amanda aman.. koçişi kahvaltılarda hazırlamış... orkidelerde almış...... allah bozmasın canım... biz aşk kalhavltısı yaptık ama o yumurtadan yoktu maalesef... sosis almayı unutmuşumda:)) neyse bir dahakine artık:))

herkeslere günaydınlar

Son düzenleme:
günaydın
bu hafta sonu annem memlekete gitti ben ve kocacım kaldık başbaşa
hep kavga hır gür nasıl olacağız biz anlayamıyorum ki

günaydın kızlar nasılsınız

cute harıka olmuş:asigimrkide banada almıştı kocam ama ben bakamadım
:tomato: hatta gıttım onun özel saksısı ve ılacı oluyo onlarıda almıştım
saksısı şeffaf oluuo

günaydın

günaydın hayırdır mevzu ne yine kaydirigubbakcemile3

haftasonu raporumu vereyim efem kaydirigubbakcemile3

c.tesi 9 gibi kalktım kahvaltı temizlik ..ben kalkana kadar tosunum en sevdiğim börekten poğaçalardan gitmiş almış pastahaneden ...kaç gündür börek simit özlemiştim yaaawwkaydirigubbakcemile3daha sonra kızılaya indim bir turladım şöyle dükkanlarda ne var ne yok diye...
tosunum da arkadaşlarıyla buluşacaktı..işimiz bitince beraber takılacaktık..
ben kızılayda 3-4 saat gezdim ...uzun zamandır balık ekmek yememiştim ..sakaryada balık ekmek yedim ,dondurma yedim ,bardak mısır yedim :icecream::icecream: benim yeme günümdü o gün yani kaydirigubbakcemile3 haftaiçi diyette olduğum için haftasonu cozutuyorum:roflol: o sıcakta hışırım çıktı kaydirigubbakcemile3 hemen eve gitmek istedim ..eve gittim dondurmamı kahvemi alıp geçtim tvnin başına ...
sonra kalktım biraz ders çalıştım ..nasıl çalışmaksa artık kaydirigubbakcemile3 uyuya kalmışşım:roflol: tosunum gelmiş elinde çiçeklerle yanağıma bir öpücükle uyandırdı beni ...
sonrası malumşakkıdı:roflol:
papazın bağına semaverd çay içmeye gidecektik yağmur yağdı gidemedik ...evde kaldık ..
dün öğlen çıktık dışarda yemek yedik..oradan papazın bağına gittik semaverde çayımızı içtik ...miss gibi orman kokusunu içimize çekip evimize döndük..kaydirigubbakcemile3
bu haftasonundan pek birşey anlamadım ..çünkü biraz yorgunluk vardı üzermde nedense :hulya:

günaydın
ee bak en güzel başbaşa kalmışsınız...biraz alattan almayı bil canım yaaa... evlenince ne olcak... yine böylmei olcaksınız....

canım orkideyi böyle durumlarda atmak yerine sapındaki boğumlardan birinden kesmek lazım... bir süre sonra o yeniden büyüyor ve açıyor.....arkadşaımda 2 tanyedi ve atmak üzereydi.. bunu söyleyince denedi ve şimdi keşke diğerini atmasaydım diyor....

ne güzel değerlendirmişsiniz hafta sonunuzu..bende iyi değerlendirdim valla tüm hafta sonu kocamla başbaşa evimizde geçirdim çok romantik ve..:))))))

ben budadım cnm çıçekten anlarım azcık
onun için yapcka bişi yoktu
tam evlılık arıfesıne geldı ılgılenemedım zavallı ıle:tomato:baktığımda coktan mefta olduydu

kahvaltı edım gelırım gene

haa bir de kızılayda c.tesi ben gezerken durdurup durdurup şunun gözlere bakyaaa dediler iimikaydirigubbakcemile3 :kedi: otobüse bindim teyzenin bir tanesi kzıım sen nerelisin çok değişik bir göz rengin var demesinmi ? kadını başımdan atamadım yaaa..eve beraber gittik resmen ..tabi o konuştu ben dinledim kaydirigubbakcemile3

günaydın cnm,valla içindeki saksı belkide öyledir ,bizim mutfak kırmızı renklerinde uysun die ayrıca saksı almış :) bakıcam artık bakım detaylarına..
günaydın tatlım,bende öyle duymuştum,derya baykal anlatıyodu tv de denk gelmiştim bigün...
ne güzel değerlendirmişsiniz hafta sonunuzu..bende iyi değerlendirdim valla tüm hafta sonu kocamla başbaşa evimizde geçirdim çok romantik ve..:))))))

günaydın cnm sanadaa,topraklarım çoğalıyoyaa..Sen bursanın neresindesin Nurdan ?

herkese günaydııınn a.s.

afiyet olsun:))

benim kocam çalıştı hafta sonu :gitme:bende temizlikle uğraştım

benimkide çalışıyordu ama allahtan akşam üzeri gidyorduda gündüzleri berberdik:))
bende temizliğe başladım.. hafta içide devam edicem...

nilüfer canım :)) sende mi bursadasın yoksa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…