Adamm çok yoğun geçiyor günler hemde nasılmış meğer yaw.
Ben anca gece açıyorum ama karşılaşamıyoruz kimseyleNeysem düğünden sonra inşallah bol bol geleceğim beybi. Sen ve baban nasılsınız bu ara?
ben tahmin etmiştim izinli olduğunu ama sınavlar değilde eş durumundanopuyorumnanaktan... aman dön dön işe bak evdeyken bizden de uzak kalıyorsun valla canım..herkeslere merhaba . Gecen hafta ızınlıydım yarın ıs bası. bı haftanın ozetını geceyım sıze.
3 temmuzda sınav var o sınav ıcın ıın aldım evde calısırım dıye lakın cok sıcak ve bende bır halsızlık sormayın gıtsın. dusunun bugun esım ve ablası enıstesı felan denıze gıdecektık canım ıstemedı kafayı kaldırmak ıstemıyorum. bır o yataga uzanıyorum bı bu yataga. ders calısmam lazım lakın yok anacım olmuyo.
6 hazıranda rgl olmam lazımdı. su tarıh oldu lakın gelen gıden yok. gecenlerde ıdrar tahlılı yapmıstım cıkmadı bısı. ama erken tabı sonucta esım askerden gelelı 15 gun oldu hamıssem bıle ıdrarda cıkmayabıır dedı dr gıttım rahımdekı yara ıılesmemeıs. tekrar dondurcak once kan testı yaptı hamılemıyım dıyte yarın soınucunu alacagım. hamıs degılsem yara tekrar dondurulacak. hamıleysem ne olcak hemnuz bende bılıyom ama dr rahmın rgl olcak gıbı dedı cuma gunu 2 gun oldu hala olmadım beklıyom yarın kı sonucu. cok halsız ve alınganım tabı rgl olmayıncada bole oluyo ınsan bılırısnız uffff kafam karısık ıste .
1 haftadır bıraz ders bıraz ole adamla ugrastım durdum . ve nıhayet ıse baslıyorum. calısmanın gozunu seveyım benden ev hanımı olmaz valla delıırırım sanırım evde.
sızlerden kımsecıkler yok. yarın gorusmek uzere. opuyorum
ooo hadi gözün aydın... çok sevindim canım.. darısı başımaaaaaa:Saruboceq:kızlar regl oldum yaşasın yaşasın :))
kimsecikler yok neyse sabah geç girerim belki..
herkes kocasına yaptımı bakiim aşk kahvaltısını..
ben yapmadım ama bnmki bana yapmış :)))
ctesi gecesi beni uyku tutmadı bi türlü sabah uyandı, dedim saat erkense kaldırma beni hiç gece uyuyamadım (gözlerde kapalı bu arada )..
ben uyurken oda hazırlamış tatlım bnm...:asigim: herşeyi kalp şeklinde yapmış..e tabi omletide es geçmemiş o kalp sosis omletten hazırlamış :)) dedim tamam K.K daki ekip hepimiz yioyruz heralde bu sabah bunu kaydirigubbakcemile3
hıı bu arada gitmiş birde bana çiçek almış tatlım bnm yaaa...her zmn buket alırdı bu kez saksı çiçeği almış,orkide..umarım öldürmem çiçeği..pek anlamam çiçek bakmaktan...[/COLOR][/B]
..
günaydın
bu hafta sonu annem memlekete gitti ben ve kocacım kaldık başbaşa
hep kavga hır gür nasıl olacağız biz anlayamıyorum ki
ee bak en güzel başbaşa kalmışsınız...biraz alattan almayı bil canım yaaa... evlenince ne olcak... yine böylmei olcaksınız....günaydın
bu hafta sonu annem memlekete gitti ben ve kocacım kaldık başbaşa
hep kavga hır gür nasıl olacağız biz anlayamıyorum ki
günaydın kızlar nasılsınız
cute harıka olmuş:asigimrkide banada almıştı kocam ama ben bakamadım
:tomato: hatta gıttım onun özel saksısı ve ılacı oluyo onlarıda almıştım
saksısı şeffaf oluuo
herkese günaydın hepimiz için çok güzel bir gün olsun kızlar:))
ne güzel değerlendirmişsiniz hafta sonunuzu..bende iyi değerlendirdim valla tüm hafta sonu kocamla başbaşa evimizde geçirdim çok romantik ve..:))))))
günaydın cnm,valla içindeki saksı belkide öyledir ,bizim mutfak kırmızı renklerinde uysun die ayrıca saksı almış :) bakıcam artık bakım detaylarına..günaydın kızlar nasılsınız
cute harıka olmuş:asigimrkide banada almıştı kocam ama ben bakamadım
:tomato: hatta gıttım onun özel saksısı ve ılacı oluyo onlarıda almıştım
saksısı şeffaf oluuo
günaydın tatlım,bende öyle duymuştum,derya baykal anlatıyodu tv de denk gelmiştim bigün...ee bak en güzel başbaşa kalmışsınız...biraz alattan almayı bil canım yaaa... evlenince ne olcak... yine böylmei olcaksınız....
canım orkideyi böyle durumlarda atmak yerine sapındaki boğumlardan birinden kesmek lazım... bir süre sonra o yeniden büyüyor ve açıyor.....arkadşaımda 2 tanyedi ve atmak üzereydi.. bunu söyleyince denedi ve şimdi keşke diğerini atmasaydım diyor....
ne güzel değerlendirmişsiniz hafta sonunuzu..bende iyi değerlendirdim valla tüm hafta sonu kocamla başbaşa evimizde geçirdim çok romantik ve..:))))))
afiyet olsun:))ben budadım cnm çıçekten anlarım azcık
onun için yapcka bişi yoktu
tam evlılık arıfesıne geldı ılgılenemedım zavallı ıle:tomato:baktığımda coktan mefta olduydu
kahvaltı edım gelırım gene
benim kocam çalıştı hafta sonu :gitme:bende temizlikle uğraştım
nilüfer canım :)) sende mi bursadasın yoksa???günaydın cnm,valla içindeki saksı belkide öyledir ,bizim mutfak kırmızı renklerinde uysun die ayrıca saksı almış :) bakıcam artık bakım detaylarına..
günaydın tatlım,bende öyle duymuştum,derya baykal anlatıyodu tv de denk gelmiştim bigün...
günaydın cnm sanadaa,topraklarım çoğalıyoyaa..Sen bursanın neresindesin Nurdan ?
herkese günaydııınn a.s.
:)))) utandırma kısss:)evet veeee :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?