- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
yok canım ıstemıyoruz . bengenel olarak ıstemıyorum cocuk zaten . esım cok ıstıyo ama sımdı zamanı degıl oda cekımser. ama hormonlarım bı garıp ya rgl olamadıgım ıcın yada hamıs oldugum ıcın ıcım bı duygusal nası aldırırım bılemem. cocuk ıstemeyen ben bıle kara kara dusunuyorum smdı naparım dıye.
kzı hormonlarımızlamı oynuyo dersın bu topık.
ay bıde bogazlarım sıs. nası halsızım o yataktan kalkıp bu yataga yatıyodum gecen hafta . basımda agryıp duruyo dr ılac vermıyo hamıs olup olmadıgımı bılmeen rahımdede kasıntı var onada olac vermıyolar ufff bı bellıolsun artıkta antıbıyotık kullanayım yoksa enfeksıyondan olcem heee kötükedihüso
günaydınnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnn
hmm anladım,bizde istemiyoruz ama bende olsa aldıramam sanırım yani birde ilk çocuk((
geçmiş olsun öğlen öğren bakalım yok ise hemen alırsın ilaç...
günaydınnnnnnnnnn
selam
kız gülsün alttan almakla filan ilgisi yok
adan acaip gergin, herşeye sürekli kızıyor sürekli sürekli olup olmadık ağır laflar ediyor sonrada gelip özür diliyor inan varya kendimi kontrolde acaip zorlanmama rağmen ya sabır diliyerek ayakta duruyorum
ama bazen yanlış karar mı diye düşünmeden edemiyorum
selam
adan acaip gergin, herşeye sürekli kızıyor sürekli sürekli olup olmadık ağır laflar ediyor sonrada gelip özür diliyor inan varya kendimi kontrolde acaip zorlanmama rağmen ya sabır diliyerek ayakta duruyorum
selam
ne oldu seker
canım bizim resmi ve dini nikah zaten kıyıldı düğün hikaye oldu yani o sebeple düşüncem düğünü beklemek bu esnada aileler çekilir biraz stres azalır sonrasını gözlemlemek düşüncesindeyimetkilemek istemem ama,bu durumunuzu oturup konuştuktan sonra hala çözüm bulamıyorsanız bencede düşünmelisin..
canım bende cuteye katılıyorum... ama şöylede düşün.. evlilik streside olabilir.. üzerinde bir baskı vardırr.....
yaa kızlar şüpheli ilişkiden 10 gün sonra test yapılınca gebelik anlaşılırmı.... kasıklarım falan acayip ağrımaya başladı.. reglimede 1 hafta var dahaa... çok merak ediyorum ve daha fazlada bekleyemeyeceğimmm...
canım bende cuteye katılıyorum... ama şöylede düşün.. evlilik streside olabilir.. üzerinde bir baskı vardırr.....
yaa kızlar şüpheli ilişkiden 10 gün sonra test yapılınca gebelik anlaşılırmı.... kasıklarım falan acayip ağrımaya başladı.. reglimede 1 hafta var dahaa... çok merak ediyorum ve daha fazlada bekleyemeyeceğimmm...
selam
iyiyim canım tesekkür ederimcnm nasıl oldun ?
çıkar ben artık uzman oldum bu ay yapmadım ama yine 10 gun gecikti 3 aydır böyle dünya test yaptım stres üzüntü mahvetti beni dunde hastalandımyaa kızlar şüpheli ilişkiden 10 gün sonra test yapılınca gebelik anlaşılırmı.... kasıklarım falan acayip ağrımaya başladı.. reglimede 1 hafta var dahaa... çok merak ediyorum ve daha fazlada bekleyemeyeceğimmm...
iyiim canım Şenizknowum... hoşgeldin.... nasılsın canım??
canım ya sıkma kendini stres sıkıntı fln onlardan olabilirmiya bizim bazı sıkıntılar olmuştu da uzun hikaye kuzum yaaa işin özü toparlayamadık sanırım hala
canım bizim resmi ve dini nikah zaten kıyıldı düğün hikaye oldu yani o sebeple düşüncem düğünü beklemek bu esnada aileler çekilir biraz stres azalır sonrasını gözlemlemek düşüncesindeyim
kan testinde daha cabuk belli oluo idrara gec düşüoaa hemen belli olmuyomuki ben olsam ertesi gün test yaparım ohaoldumsmile yuha bana ne kdr cahilim bu konularda kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?