Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hmm anladım,bizde istemiyoruz ama bende olsa aldıramam sanırım yani birde ilk çocuk ((
geçmiş olsun öğlen öğren bakalım yok ise hemen alırsın ilaç...

günaydınnnnnnnnnn

günaydıın tatlıımm..sen bana yazmışsın zeytin tabaklarından alırmısın die...ben girmemiştim o gün siteye,görmeden yazdığını gittim baktım pazara senin için ama kırmızı ve siyah olanlardan kalmıştı almadım uymayabilir die haftaya erken saatte gidip bakarım ..
eşin nasıl oldu?.

hmm anladım,bizde istemiyoruz ama bende olsa aldıramam sanırım yani birde ilk çocuk ((
geçmiş olsun öğlen öğren bakalım yok ise hemen alırsın ilaç...

ay canım ya bılmıyorum . ısteyen herkesın olsun ama ıstemeden bole surprız bı sekıl cok zor. zatı ben dogurmam. jınekolojık muaynede bıle yuregım azıma gelıyo

selam
kız gülsün alttan almakla filan ilgisi yok
adan acaip gergin, herşeye sürekli kızıyor sürekli sürekli olup olmadık ağır laflar ediyor sonrada gelip özür diliyor inan varya kendimi kontrolde acaip zorlanmama rağmen ya sabır diliyerek ayakta duruyorum
ama bazen yanlış karar mı diye düşünmeden edemiyorum

ne oldu seker

etkilemek istemem ama,bu durumunuzu oturup konuştuktan sonra hala çözüm bulamıyorsanız bencede düşünmelisin..

canım bende cuteye katılıyorum... ama şöylede düşün.. evlilik streside olabilir.. üzerinde bir baskı vardırr.....

yaa kızlar şüpheli ilişkiden 10 gün sonra test yapılınca gebelik anlaşılırmı.... kasıklarım falan acayip ağrımaya başladı.. reglimede 1 hafta var dahaa... çok merak ediyorum ve daha fazlada bekleyemeyeceğimmm...

ya bizim bazı sıkıntılar olmuştu da uzun hikaye kuzum yaaa işin özü toparlayamadık sanırım hala

etkilemek istemem ama,bu durumunuzu oturup konuştuktan sonra hala çözüm bulamıyorsanız bencede düşünmelisin..
canım bizim resmi ve dini nikah zaten kıyıldı düğün hikaye oldu yani o sebeple düşüncem düğünü beklemek bu esnada aileler çekilir biraz stres azalır sonrasını gözlemlemek düşüncesindeyim

aa hemen belli olmuyomuki ben olsam ertesi gün test yaparım ohaoldumsmile yuha bana ne kdr cahilim bu konularda kaydirigubbakcemile3

bir iki gün daha bekle sonra kanda gebelik testi yaptırabilirsin ..ama idrar için adetten bir hafta geçince ancak çıkıyor sonuç..

stresten olabilir psikolojik sorunları vardır daha önce de söyledim ..zamana bırak acele karar verme bence ...

gülsünüm bişi dicem ama ertesi gün ilacının yanında test te veriyolar ?

cnm nasıl oldun ?
iyiyim canım tesekkür ederim
çıkar ben artık uzman oldum bu ay yapmadım ama yine 10 gun gecikti 3 aydır böyle dünya test yaptım stres üzüntü mahvetti beni dunde hastalandım
knowum... hoşgeldin.... nasılsın canım??
iyiim canım Şeniz
canım ya sıkma kendini stres sıkıntı fln onlardan olabilirmi
aa hemen belli olmuyomuki ben olsam ertesi gün test yaparım ohaoldumsmile yuha bana ne kdr cahilim bu konularda kaydirigubbakcemile3
kan testinde daha cabuk belli oluo idrara gec düşüo

ha gülsün ben reglin 1 hafta gecti sandım belli olmaz kuşum biraz bekle öyle yap reglin gecsin en azndan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…