aaaaaaa kim yapçak kıss???valla bana tarif verirseniz yapıcam yoksa beceremiyorum ya çok tatsız tuzsuz oluo benimki?? nasıl yapcaaaamherkezde taze var bu akşammm
tesadüfe bak cnm...
:))) güzel geçio vallaa:)) bu arada kızlar bu akşam taze fasülye yapmam lazım.beceremiyorum nedir güzel bi fasülye yapmanın sırrı???
ayy ben aşkıma baktm baktm kandırdım)))
adam evliliğin yanından geçmeyi bile düşünmüyordu
sağol çok teşekkür ederim şekerim bide öyle yapiim inşallah becerebilirim geçen yaptığım takır takır oldu kocacım yine de yedi:)) bakıom hala yiyo bende aldım tabağı önünden kıyamadım:))) ben hepten bi alemim yemek konusunda.adam mide fesadı geçirecek benim yüzümden:))aa bnm çok leziz olur..hemen anlatiim :))
malzemeleri biliyosundur zaten,püf noktası şu cnm tencereye bişi koymadan tazeleri dök
sonra üstüne soğanı koy
üstüne domates
zeytinyağı biras birasda sıvı yağ
dometeslerin renksizse biras salça (ben doğranmış domates alıyorum tat markası hep kırmızı çıkıyo,hem pratik )
tuz
sonra karıştırmadan öle ateşte dursun...üstündek imalzemelerin lezzeti ni çekiyo aşağıya fasulye..suyunu salıyo..sonra suyu azalıyoya pişerken karıştırıyon ...sonra üstüne kaynamış su...1 tanede kesme şeker atıyon..kaynatıyon..bak ne leziz olacak..
kızz ben nette tanıştım bilionuz muuu?:))))hadi yaaa
biz çok tesadüfi karşılaştık çok enteresandı.
yıllarca aynı mekanlarda dolaşmışız görüşmedik bir kafede karşılaştık.
ilk görüşte çarpıldık. tuhaftı ya ben çok feministtim indirdim asla evlenmem diyordum
suyu ne zaman koycam ben???aa bnm çok leziz olur..hemen anlatiim :))
malzemeleri biliyosundur zaten,püf noktası şu cnm tencereye bişi koymadan tazeleri dök
sonra üstüne soğanı koy
üstüne domates
dometeslerin renksizse biras salça (ben doğranmış domates alıyorum tat markası hep kırmızı çıkıyo,hem pratik )
tuz
sonra karıştırmadan öle ateşte dursun...üstündek imalzemelerin lezzeti ni çekiyo aşağıya fasulye..suyunu salıyo..sonra suyu azalıyoya pişerken karıştırıyon ...sonra üstüne kaynamış su...1 tanede kesme şeker atıyon..kaynatıyon..bak ne leziz olacak..
suyu ne zaman koycam ben???
kızz ben nette tanıştım bilionuz muuu?:))))
aa bnm çok leziz olur..hemen anlatiim :))
sonra üstüne soğanı koy
üstüne domates
tuz
hep yemeklerde öyle yapılırya ben de bigün el alışkanlığı attım soğanları önce, sonra baktım napıyorum artık iş işten geçmiş öle yaptım ama beğenmedim ben yaa o zmn..öle dalgınlıklarımda çoktur bnm kaydirigubbakcemile3ben soğanı kavurmadan yapmıyrumm
ama çok süper yaparım tazeyi
doktora yaptım :))
annem nezmn evden gitse
babama yaptığım tek yemekti :))
yetışemıycem bellı
benn geldım yemek yedım sonunda:hulya:
valla bi sitede tanıştık ordan benim msn imi almış:))) 1 sene sadece msn de arkadaş gibi konuştuk hiç görüşmedik.sonra görüşmek istediğini söyledi tabi bende ha deyince çıkamadım sonra inegöle geldi bende zor bela çıkabildim 1 saatlik izinle görüştük ve bana aşık oldu tebi:))))))))))))ben ona fotosundan aşık olmuştum ama hiç belli etmemiştim hala daha bilmez sen tavladın beni derim ona:)))) sonra 3,5 sene çıktık 8 ay nişanlı kaldık 11 aylık evliyim:))))çoğu akrabam ve yakınım bilmez babama da söylememiştim nette tanıştık die:)))hadi ya netten sağlıklı bi evlilik ne güzel...
eee anlatsana cnm..
valla bi sitede tanıştık ordan benim msn imi almış:))) 1 sene sadece msn de arkadaş gibi konuştuk hiç görüşmedik.sonra görüşmek istediğini söyledi tabi bende ha deyince çıkamadım sonra inegöle geldi bende zor bela çıkabildim 1 saatlik izinle görüştük ve bana aşık oldu tebi:))))))))))))ben ona fotosundan aşık olmuştum ama hiç belli etmemiştim hala daha bilmez sen tavladın beni derim ona:)))) sonra 3,5 sene çıktık 8 ay nişanlı kaldık 11 aylık evliyim:))))çoğu akrabam ve yakınım bilmez babama da söylememiştim nette tanıştık die:)))
o ara siberalem çok modaydı bende nette yeniyim kuzenim benim için profil açmıştı orda takılırken tanışmıştık.baştan eşimde beni ciddi düşüneceği biri sanmamış yani erkek değil mi sıradan gönül eğlendirilecek biri sanmış ama tabi öyle olmadığını anlayınca ilişkimizin 5.ayında evlilik konuşmaya başladık ama evlenene kadar çooooooooook zaman geçmişti...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?