Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar kocişim geldi:))) bugün iş yerinde kimse yok bana eşlik edio:))))) böyle olunca eve gitmeye bile gerek yok ya:))) hiç saate bakmıom bugün ben:)

geçenlerde biri soğuk yaz çorbası tarifi veriyodu
hani buğday kaynatılıp ayranın içine dökülüyodu
ya ben hep sıcak hatırlıyorum onu
soğuk ayranamı dökülüyo??

ya bir kere bim'den ucuz bir marka almıştım milföy hiç doğru düzgün kabarmamıştı daha sonra superfresh aldım bayağı iyi kabarmıştı ondan olabilir mi tatlım???

cutem bir sor bakayım annene ben tavuklu yapayım diyorum...

evet canım tel şehriyeler haşlanıo koyu kıvamlı soğuk ayrana dökülüo.üzerine de dere otu konuluo tarifi yaptım çok güzel oldu...

hmmm bende denemek istyorum ama bakalım artık..

ayy bneim koçişte yapmıştı bana bundan......kıvamını tutturamasada tadı çok güzeldi... :))

en güzel taktik bu işte
bende faydasını gördüm çok

portakal tanecikli nasıl oluyo??
Dr. Oetker in kakaolu pudingi cnm hazır ama içinde vişne parçaları ve portakal parçaları olanlar var bi süredir ...biz çok seviyorus onları..evde portakallı var şuan ondan onu yapıcam bu akşam..

denicem cnm bende ...ama içinde başka bişi olmuyomu tavuk göğsünün şöle uzuyan bişiler olması lzm

canm ben söylemiştim ama buğdaylı olanı değil
ben şehriye haşlıyorum dereotu ve şehriyeyi katıyorum ayrana
öyle yapıyorumm

bide erişteli yapıyorum erişteyi haşlayıp soğutuom yeşil mercimek haşlıyorum
ikisi de soğuyunca ayranın içine koyuyorum üstüne de biraz erişteyi küçük küçük kırıp yağda kavurup birazda nane ekliyorum servis tabağımın üstüne ekliyorum bunu da

yani eminim soğan olmadığına ama sorucam cnm..kurban bayramlarında bizim fix tir kırmızı etli olanı :)) tavuklu da süper oluyo inan..annem yok şuan evde akşama ararım ...cnm çekti hee bayadır yemiyorum..cokacimcoook

tmm anladım cnm sağol
annem yoğurt çorbası yapıyodu ama o sıcaktı
aklım ona gitti...

antepli komşumuz vardı buradayken...ovalama mı ne meşhur bi çorbaalrı var..zor yapılıyomuş komşuları topladı bu kıymayı çimdik yapıp unla ovuyon fln bayaa zahmetli..neysem pişirmiş bu getirdi bi kase yoğutluydu çorba soğuk içiliyomuş :S insanı ndamağı alışmış bi kere sıcak çorbaya yok içemedik onca emk bunamıymış demiştik ...

bizim taze bu akşamda yenmiycek,sanırım çöpe gitçek
kayınvalide yemeğe bekliyomuş,urfa yemekleri var bu akşam..

bilmiyorum adacm bende başka alıp deneymm

ahhh kızlar muhabbetlere bakın
yaaa bana nasıl tanıştığınızı anlatın
aşk duymam gerek azıcık

ayy ben aşkıma baktm baktm kandırdım )))
adam evliliğin yanından geçmeyi bile düşünmüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…