kzılarr ya milföyden börek yaparken benm milföy hamuru çok kabarmıyo
neden olabilirr
yap cnm tabi Dr. Oetker in portakal parçacıklı birde vişne parçacıklı olanı var denedinmi bilmiyorum ama çok güzeell...
evet canım tel şehriyeler haşlanıo koyu kıvamlı soğuk ayrana dökülüo.üzerine de dere otu konuluo tarifi yaptım çok güzel oldu...geçenlerde biri soğuk yaz çorbası tarifi veriyodu
hani buğday kaynatılıp ayranın içine dökülüyodu
ya ben hep sıcak hatırlıyorum onu
soğuk ayranamı dökülüyo??
yok gulsun'cum ya yapmadım fırını açıp bekleyecek zaman yoktu ikimizde acıkmıştık,normal arpa şehriyeli pilav yaptım ben de o yüzden :)))
tatlı olarak akşama tavuk göğsü yapacağım...yıllardır annem ve karşı komşumuz Hati'yi (hatice ablaya biz hati diyoruz) hiç şaşırtmayan bir tarif bu...
1/2 paket margarin
1 lt. süt
3 kahve fincanı şeker
3 kahve fincanı un... margarin hariç bütün malzemeleri tencereye ekliyorlar sonra mikser ile bir güzel karıştırıyorlar.Tencereyi ocağa alıp fokurdayana kadar pişiriyorlar karıştırararak ,fokurdayınca margarini içine ekliyorlar 1-2 dk. daha pişirip altını kapatıyorlar,sonra mikserin en yüksek devirinde 2-3 dk. karıştırıyorlar daha sonra hoppppp ıslatılmış borcama döküyorlar....
ve tadı enfes oluyor...
Dr. Oetker in kakaolu pudingi cnm hazır ama içinde vişne parçaları ve portakal parçaları olanlar var bi süredir ...biz çok seviyorus onları..evde portakallı var şuan ondan onu yapıcam bu akşam..en güzel taktik bu işte
bende faydasını gördüm çok
portakal tanecikli nasıl oluyo??
yok gulsun'cum ya yapmadım fırını açıp bekleyecek zaman yoktu ikimizde acıkmıştık,normal arpa şehriyeli pilav yaptım ben de o yüzden :)))
tatlı olarak akşama tavuk göğsü yapacağım...yıllardır annem ve karşı komşumuz Hati'yi (hatice ablaya biz hati diyoruz) hiç şaşırtmayan bir tarif bu...
1/2 paket margarin
1 lt. süt
3 kahve fincanı şeker
3 kahve fincanı un... margarin hariç bütün malzemeleri tencereye ekliyorlar sonra mikser ile bir güzel karıştırıyorlar.Tencereyi ocağa alıp fokurdayana kadar pişiriyorlar karıştırararak ,fokurdayınca margarini içine ekliyorlar 1-2 dk. daha pişirip altını kapatıyorlar,sonra mikserin en yüksek devirinde 2-3 dk. karıştırıyorlar daha sonra hoppppp ıslatılmış borcama döküyorlar....
ve tadı enfes oluyor...
geçenlerde biri soğuk yaz çorbası tarifi veriyodu
hani buğday kaynatılıp ayranın içine dökülüyodu
ya ben hep sıcak hatırlıyorum onu
soğuk ayranamı dökülüyo??
evet canım tel şehriyeler haşlanıo koyu kıvamlı soğuk ayrana dökülüo.üzerine de dere otu konuluo tarifi yaptım çok güzel oldu...
ya bir kere bim'den ucuz bir marka almıştım milföy hiç doğru düzgün kabarmamıştı daha sonra superfresh aldım bayağı iyi kabarmıştı ondan olabilir mi tatlım???
cutem bir sor bakayım annene ben tavuklu yapayım diyorum...
kızlar kocişim geldi:))) bugün iş yerinde kimse yok bana eşlik edio:))))) böyle olunca eve gitmeye bile gerek yok ya:))) hiç saate bakmıom bugün ben:)
canm ben söylemiştim ama buğdaylı olanı değil
ben şehriye haşlıyorum dereotu ve şehriyeyi katıyorum ayrana
öyle yapıyorumm
bide erişteli yapıyorum erişteyi haşlayıp soğutuom yeşil mercimek haşlıyorum
ikisi de soğuyunca ayranın içine koyuyorum üstüne de biraz erişteyi küçük küçük kırıp yağda kavurup birazda nane ekliyorum servis tabağımın üstüne ekliyorum bunu da
:))) güzel geçio vallaa:)) bu arada kızlar bu akşam taze fasülye yapmam lazım.beceremiyorum nedir güzel bi fasülye yapmanın sırrı???ohhh bak sen keyfine canım...içimizde günü en güzel geçen sensin sanırım..
:))) güzel geçio vallaa:)) bu arada kızlar bu akşam taze fasülye yapmam lazım.beceremiyorum nedir güzel bi fasülye yapmanın sırrı???
ya bir kere bim'den ucuz bir marka almıştım milföy hiç doğru düzgün kabarmamıştı daha sonra superfresh aldım bayağı iyi kabarmıştı ondan olabilir mi tatlım???
cutem bir sor bakayım annene ben tavuklu yapayım diyorum...
ahhh kızlar muhabbetlere bakın
yaaa bana nasıl tanıştığınızı anlatın
aşk duymam gerek azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?