Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben rüyamda görsem inanmazdım.haytta düşüneceğim en son şeydi ama kısmet işte.olcak oldu mu oluo işte:)))evleneceğim aklıma bile gelmezdi ki zatn o zaman hiç düşünmüodum:.o bursa merkezdeydi ben ilçesinde çok sık görüşemioduk.:))

biz aynı işyerinde birbirimizden habersiz 1 sene çalışırken
birgün dışarıdan gelen bayan bir müşteriyi kıskandım sanırım ama aramızda hiçbişey yok
kapıyı çarpıp çıktım odadan...
o anlamış nasıl anladıysa
telefon numaramı başka çalışan arkadaşın telefonundan gizlice alıp
kandilde mesaj attı ama bende nasıl olduysa içime o doğdu ve oymuşta...
cevap yazmadım
öğlen yemekte söyledi
mesajlaşmayla başladık
sırılsıklam aşık olduk
5 sene mücadele verdik
2 ay 5 günlük evliyiz :)

valla enteresan oldu tabi yıkıcı cazibeme dayanamadı garibim naapsın:))))) eeee siz anlatın nasıl tanıştınız kızlarrr:))

biz ikimizde aynı ünide master yapıorduk farklı mesleklerde olmamıza rağmen
bazı bazı kütüphanede karşılaşıordum ama eşim takım elbiseli ciddi bir tip ben ayağımda conversler o zaman çalışmıyordum masterdan dolayı lay lay lom bir tiptim görüyordum ama adalet bakanlığı müfettişi filan sanıyordum uzaktan gördüm ama bir iki kere ancak sekiz ayda
sonra bir gün bir cafede karşılaştık cafe full dolu ben tek oturuyorum oda tek girdi dolu diye çıkacaktı bende buyrun dedim ama gerçekten inanılmaz feministtim aklımca bir erkeğe yer veriyorum şükretsin modundaydım :))))
yesin içsin kalksın gitsin gibi gayet vakur konuşuyorum, bir baktım kapılmışım, öyle güçlü öyle farklı, öylesine zarif insan onun yanında kendini olabildiğince sınırsız hisseder ve olabildiğince güvende öyle işteee
o ciddiye almadığım konuşmada bir cümlesi benim dikkatimi çekti. ve o cümleden sonra dinlemeye başladım.

balcmm size de nazarlar değmesin..

ayy bende anlatamm
ben bi süre babamla çalışmıştımm
orda baktm ki aşkm da var başka bi yerde çalışıyo ama masamdan kafamı uzatsam görüyorum
ve babam eşimden nefret ediyo ))))
öyle böyle iki ay geçti tanıştık biz msjlaşıyoz falan ama deli gibi
babam bi bana bakıo bi eşime )))
adam sinir oluyoo
derken aşık olduk
bi gün iş yerinde söyledim babama böyle böyle die
sonra eşime öyle kötü bakmaya başladı ki aşkmm kafasını yerden kaldıramaz oldu hehehee
asla olmas dedi babam
6 ay süren kötü bi süreç geçirdik
ama şimdii bende çook mutluyumm ailemde eşimi çook seviyoo

wayyy Allah bozmasın cnm
o cümle ne peki???

sağol cnm
ay sizinkide zorlu olmuş ama olmuşşş
baban neden sevmiyoduki peki ozmn??

Allah mutlu mesut etsin valla bizimkiler daha alışamadılar ben tek kızım eşimde tek erkek onun 3 kız kardeşi var ebnimde 2 erkek kardeşbiz evlerimizin kıymetlileriydik

anaaa ne güzel kısss:)))) allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah:)))

bak ne güzel isteyince her şey oluo değil mi??? ( geçen gün nazar değdi dedin die her lafın başında allah nazardan saklasın diom içimden:)))=)))ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.)

evet evet neydi o cümle çatlıcam meraktan adamı bıraktım yazacaklarınızı bekliom valla:)))))

evet evet neydi o cümle çatlıcam meraktan adamı bıraktım yazacaklarınızı bekliom valla:)))))

ya bu hayata bakışla alakalı belki herkesin üzeirnde durmayacağı ama benim için inanılmaz önem arz eden bir cümleydi ya ben hep bunu yaşarım herkesin değer veridği şeyleri elimin tersiyle siler atarım bazı şeylerse inanılmaz değerlidir benim için bu sebeple boşver nurdancım umduğun gibi bir cümle olmayabilir.

kısss neden çatlatıon illa aşk ve sevgi içerin cümleler mi olacak söyle de ortadan ikiye ayırma bizi yanee:)

hadi yaaa

sağol cnm
ay sizinkide zorlu olmuş ama olmuşşş
baban neden sevmiyoduki peki ozmn??

canm eşim sürekli kot konvers olarak dolaşır saçına şekil vermeden evden çıkmaz
ve jöle kullanır tipik babacm da jöleden nefret eder eşime serseri gibi baksana şuna falan
diyodu hatta bana )))
bide bazı arkadaşlarını görmüş babam onlar da serseri tipler ama çok iyiler hepsini tanıyorum

bak ne güzel isteyince her şey oluo değil mi??? ( geçen gün nazar değdi dedin die her lafın başında allah nazardan saklasın diom içimden:)))=)))ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.)

kesinlikle canm
olmasa bizim evliliğimiz olmazdı
babam karşı annem karşı annemi ikna edemiyom
babam sakinleşiyo annem gaza getiriyo olmaz da olmas diyo
tanışmaya geleceklerdi annem tutturdu gelmesinler diye
ağlarm ağlarm
amann ne günlerdi bee

saol bitanemm benmm

amin
Allah herkezin yuvasını mutluluğunu kem gözlerdn korusun...

amiin balcmm

kısss neden çatlatıon illa aşk ve sevgi içerin cümleler mi olacak söyle de ortadan ikiye ayırma bizi yanee:)

aşk cümleleri değildi tabii ben sevmem zaten gözlerinizden akan ışık mehtabın kendisidir tarzı cümleler :))))

bende oda aşırı fedakar ve saf derecesinde verici insanlarız. genelde verip veripte kazıklanan insanların söylediği şey kazıklandım kazıklandım bende artık vermekten vazgeçtim olur
oysa benim felsefem şudur ben onlardan karşılık almak için değil benden istenen yardımı yapmadığım zaman mutsuz olduğum için veriyorum bu sebeple vermeye devam edeceğim inadına dünyanın bozulmasına inat ben bana düşeni inancıma düşeni yapacağım ve insanlara yardım etmeye devam edeceğim karşılığında kazık yesem bile defalarca.
işte aynı cümleyi ondan duydum ki girip çıktığım ortam tanıdığım insan çoktur kimseden duymadım bunu. bir ondan duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…