ben rüyamda görsem inanmazdım.haytta düşüneceğim en son şeydi ama kısmet işte.olcak oldu mu oluo işte:)))evleneceğim aklıma bile gelmezdi ki zatn o zaman hiç düşünmüodum:.o bursa merkezdeydi ben ilçesinde çok sık görüşemioduk.:))vay beeee
çok çok enteresan
netten tanışma işine bende ciddi bakmam hele hele siberalem korkutur beni demek hakikaten ciddi insanlarda varmış
Allah mutlu mesut etsin
diğerleride anlatsın yaaa nerde nasıl tanıştınız?????????
öğlen yemeğini şimdi mi yedin akannehir
valla enteresan oldu tabi yıkıcı cazibeme dayanamadı garibim naapsın:))))) eeee siz anlatın nasıl tanıştınız kızlarrr:))Nurdan enteresan olmuş valla..hep mutlu olun inşallah...
sende benim gibisin ben dün 17:25 te yemeğe çıktım üstelik kahvaltı da etmemiştim:))) canım bişi istemiodu napiiim:)heee
:gitme::gitme::gitme:
bende inönüde tanıştım:asigim:
valla enteresan oldu tabi yıkıcı cazibeme dayanamadı garibim naapsın:))))) eeee siz anlatın nasıl tanıştınız kızlarrr:))
biz ikimizde aynı ünide master yapıorduk farklı mesleklerde olmamıza rağmen
bazı bazı kütüphanede karşılaşıordum ama eşim takım elbiseli ciddi bir tip ben ayağımda conversler o zaman çalışmıyordum masterdan dolayı lay lay lom bir tiptim görüyordum ama adalet bakanlığı müfettişi filan sanıyordum uzaktan gördüm ama bir iki kere ancak sekiz ayda
sonra bir gün bir cafede karşılaştık cafe full dolu ben tek oturuyorum oda tek girdi dolu diye çıkacaktı bende buyrun dedim ama gerçekten inanılmaz feministtim aklımca bir erkeğe yer veriyorum şükretsin modundaydım :))))
yesin içsin kalksın gitsin gibi gayet vakur konuşuyorum, bir baktım kapılmışım, öyle güçlü öyle farklı, öylesine zarif insan onun yanında kendini olabildiğince sınırsız hisseder ve olabildiğince güvende öyle işteee
o ciddiye almadığım konuşmada bir cümlesi benim dikkatimi çekti. ve o cümleden sonra dinlemeye başladım.
balcmm size de nazarlar değmesin..
ayy bende anlatamm
ben bi süre babamla çalışmıştımm
orda baktm ki aşkm da var başka bi yerde çalışıyo ama masamdan kafamı uzatsam görüyorum
ve babam eşimden nefret ediyo))))
öyle böyle iki ay geçti tanıştık biz msjlaşıyoz falan ama deli gibi
babam bi bana bakıo bi eşime)))
adam sinir oluyoo
derken aşık olduk
bi gün iş yerinde söyledim babama böyle böyle die
sonra eşime öyle kötü bakmaya başladı ki aşkmm kafasını yerden kaldıramaz oldu hehehee
asla olmas dedi babam
6 ay süren kötü bi süreç geçirdik
ama şimdii bende çook mutluyumm ailemde eşimi çook seviyoo
balcmm size de nazarlar değmesin..
ayy bende anlatamm
orda baktm ki aşkm da var başka bi yerde çalışıyo ama masamdan kafamı uzatsam görüyorum
adam sinir oluyoo
derken aşık olduk
sonra eşime öyle kötü bakmaya başladı ki aşkmm kafasını yerden kaldıramaz oldu hehehee
asla olmas dedi babam
anaaa ne güzel kısss:)))) allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah:)))biz aynı işyerinde birbirimizden habersiz 1 sene çalışırken
birgün dışarıdan gelen bayan bir müşteriyi kıskandım sanırım ama aramızda hiçbişey yok
kapıyı çarpıp çıktım odadan...
o anlamış nasıl anladıysa
telefon numaramı başka çalışan arkadaşın telefonundan gizlice alıp
kandilde mesaj attı ama bende nasıl olduysa içime o doğdu ve oymuşta...
cevap yazmadım
öğlen yemekte söyledi
mesajlaşmayla başladık
sırılsıklam aşık olduk
5 sene mücadele verdik
2 ay 5 günlük evliyiz :)
bak ne güzel isteyince her şey oluo değil mi??? ( geçen gün nazar değdi dedin die her lafın başında allah nazardan saklasın diom içimden:)))=)))ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.)balcmm size de nazarlar değmesin..
ayy bende anlatamm
adam sinir oluyoo
derken aşık olduk
asla olmas dedi babam
evet evet neydi o cümle çatlıcam meraktan adamı bıraktım yazacaklarınızı bekliom valla:)))))biz ikimizde aynı ünide master yapıorduk farklı mesleklerde olmamıza rağmen
bazı bazı kütüphanede karşılaşıordum ama eşim takım elbiseli ciddi bir tip ben ayağımda conversler o zaman çalışmıyordum masterdan dolayı lay lay lom bir tiptim görüyordum ama adalet bakanlığı müfettişi filan sanıyordum uzaktan gördüm ama bir iki kere ancak sekiz ayda
sonra bir gün bir cafede karşılaştık cafe full dolu ben tek oturuyorum oda tek girdi dolu diye çıkacaktı bende buyrun dedim ama gerçekten inanılmaz feministtim aklımca bir erkeğe yer veriyorum şükretsin modundaydım :))))
yesin içsin kalksın gitsin gibi gayet vakur konuşuyorum, bir baktım kapılmışım, öyle güçlü öyle farklı, öylesine zarif insan onun yanında kendini olabildiğince sınırsız hisseder ve olabildiğince güvende öyle işteee
o ciddiye almadığım konuşmada bir cümlesi benim dikkatimi çekti. ve o cümleden sonra dinlemeye başladım.
anaaa ne güzel kısss:)))) allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah:)))
evet evet neydi o cümle çatlıcam meraktan adamı bıraktım yazacaklarınızı bekliom valla:)))))
kısss neden çatlatıon illa aşk ve sevgi içerin cümleler mi olacak söyle de ortadan ikiye ayırma bizi yanee:)ya bu hayata bakışla alakalı belki herkesin üzeirnde durmayacağı ama benim için inanılmaz önem arz eden bir cümleydi ya ben hep bunu yaşarım herkesin değer veridği şeyleri elimin tersiyle siler atarım bazı şeylerse inanılmaz değerlidir benim için bu sebeple boşver nurdancım umduğun gibi bir cümle olmayabilir.
hadi yaaa
sağol cnm
ay sizinkide zorlu olmuş ama olmuşşş
baban neden sevmiyoduki peki ozmn??
bak ne güzel isteyince her şey oluo değil mi??? ( geçen gün nazar değdi dedin die her lafın başında allah nazardan saklasın diom içimden:)))=)))ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.)
amin
Allah herkezin yuvasını mutluluğunu kem gözlerdn korusun...
kısss neden çatlatıon illa aşk ve sevgi içerin cümleler mi olacak söyle de ortadan ikiye ayırma bizi yanee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?