gerçekten on numarayamış canım... keşke herkes böyle düşünebilse... bi kadını daha doğrusu vicdan sahibi bir insanı etkileyebilecek bi cümle sarfetmiş...bende bazen kızıyorum kimseye iyilik yapmıcam diyorum ama huy işte yine de vermekle yetiniyorum.beni ruhen rahatlatıo kazık yiyince çok zoruma gidio ama geri dönüşünü beklemiyorum zaten...aşk cümleleri değildi tabii ben sevmem zaten gözlerinizden akan ışık mehtabın kendisidir tarzı cümleler :))))
bende oda aşırı fedakar ve saf derecesinde verici insanlarız. genelde verip veripte kazıklanan insanların söylediği şey kazıklandım kazıklandım bende artık vermekten vazgeçtim olur
oysa benim felsefem şudur ben onlardan karşılık almak için değil benden istenen yardımı yapmadığım zaman mutsuz olduğum için veriyorum bu sebeple vermeye devam edeceğim inadına dünyanın bozulmasına inat ben bana düşeni inancıma düşeni yapacağım ve insanlara yardım etmeye devam edeceğim karşılığında kazık yesem bile defalarca.
işte aynı cümleyi ondan duydum ki girip çıktığım ortam tanıdığım insan çoktur kimseden duymadım bunu. bir ondan duydum.
zor günler geçirmişsin canım böyle olması bi yandan iyi birbirinizin kıymetini daha iyi bilirsiniz.olsun yinede rızasını almışsın tebrik ederim canım verdiğin mücadele gerçekten taktir gerektirio...canm eşim sürekli kot konvers olarak dolaşır saçına şekil vermeden evden çıkmaz
ve jöle kullanır tipik babacm da jöleden nefret eder eşime serseri gibi baksana şuna falan
diyodu hatta bana)))
bide bazı arkadaşlarını görmüş babam onlar da serseri tipler ama çok iyiler hepsini tanıyorum
kesinlikle canm
olmasa bizim evliliğimiz olmazdı
babam karşı annem karşı annemi ikna edemiyom
babam sakinleşiyo annem gaza getiriyo olmaz da olmas diyo
tanışmaya geleceklerdi annem tutturdu gelmesinler diye
ağlarm ağlarm
amann ne günlerdi bee
saol bitanemm benmm
amiin balcmm
zor günler geçirmişsin canım böyle olması bi yandan iyi birbirinizin kıymetini daha iyi bilirsiniz.olsun yinede rızasını almışsın tebrik ederim canım verdiğin mücadele gerçekten taktir gerektirio...
süpersiniz canım o kadar zorluğun içerisinde sergilenebilecek en güzel tutumu sergilemişsiniz.tebriik ederim valla şapka çıkartılır...evt canm o zaman çook kötü gelse de aslında iyiki yaşamışız..
çünkü değerini o zaman daha iyi anlıyorsunn
biz nerdeyse 10 ay hiç görüşmedik sadece tel de görüşüyorduk
arada babamn yanına gidiyordum orda da uzaktan görüyordum
ayy gerçekten çok zor günlerdi
ama aşkm benm
ikimizde istedik ve sabır olunca ailelerin de gönlünü kırmadık ve evlendiikk:Saruboceq:
gerçekten on numarayamış canım... keşke herkes böyle düşünebilse... bi kadını daha doğrusu vicdan sahibi bir insanı etkileyebilecek bi cümle sarfetmiş...bende bazen kızıyorum kimseye iyilik yapmıcam diyorum ama huy işte yine de vermekle yetiniyorum.beni ruhen rahatlatıo kazık yiyince çok zoruma gidio ama geri dönüşünü beklemiyorum zaten...
kesinlikle öyle kimse kimse için iyilik yapmaz.yaptığın iyilik eğer yüreğinde ufacıkta olsa bi huzur bırakıo sa asıl iyilik odur...ben insanların kendısı için ıyılık yapmıyom zaten
Allah rızası için yapıyorum
içim rahat etmıyo
yoksa kımse için yapmam
süpersiniz canım o kadar zorluğun içerisinde sergilenebilecek en güzel tutumu sergilemişsiniz.tebriik ederim valla şapka çıkartılır...
sağol canım
benim için eşimin en büyük artısı yanındayken yukarıyada yazdığım gibi yanındayken hem sınırsızımdır, yücelmem için yükselmem için herşeyi yapar kurslara yazılayım desem destekler giyime destekler kuaföre gitsem git der her şeye ama herşeye daha iyiye yönelikse tamam der hatta destek olur ısrar eder hemde güvende olayım diye elinden geleni yapar bir ortama girince hemen sağı solu kolaçan eder tehlike arz eden bir durum var mı die
bir o kadar zariftir kelimelerini özenle seçer kocam dedirtmez bayan demez bana vs vs dikkatlidir
casper cım.. canım gerçekten zçok günlermiş ama mükafatınıda almışsın..
balım.. sende onca senenin karşılığında kazanmış koçişini.
mg love canım bende öyle mantıklı sözlere takılırım.. aşk sevgi ölüp bitme sözlerine kanmamm...
nurdan... valla korkmadan girmişsin böyle yola.. takdir ettim canım...
yaaa koçiş akşam evde süpriz var diyor.... off naptıysam da söylemiyor.... ay sinir oldum haaaa
neymiş kızz merak ettim:)casper cım.. canım gerçekten zçok günlermiş ama mükafatınıda almışsın..
mg love canım bende öyle mantıklı sözlere takılırım.. aşk sevgi ölüp bitme sözlerine kanmamm...
yaaa koçiş akşam evde süpriz var diyor.... off naptıysam da söylemiyor.... ay sinir oldum haaaa
aaaa casper bak sitemde yazmışım yahu ben poğaçayı
ADANIN GEZİLERİ: DEREOTLU PEYNİRLİ POĞAÇA :) Yemek Bloğu Değil Ama Başlık Böyle Olsun İstedim...
2 ayı geçkin süredir yazmamışım bloğa bu arada
şöyle bir resetliyeyim de kendimi ondan sonra yine yazmaya devam edeyim bari...
casper cım.. canım gerçekten zçok günlermiş ama mükafatınıda almışsın..
kız sus artıkk nazar değdircenn aşkına..
böyle konuşuoz konuşuoz akşama tartışma çıkıo))))
vay be geçen zamana bakın
bloğa bu tarifi yazdığım tarihte 5 ay varmış düğünümüze...
offf offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?