Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gerçekten on numarayamış canım... keşke herkes böyle düşünebilse... bi kadını daha doğrusu vicdan sahibi bir insanı etkileyebilecek bi cümle sarfetmiş...bende bazen kızıyorum kimseye iyilik yapmıcam diyorum ama huy işte yine de vermekle yetiniyorum.beni ruhen rahatlatıo kazık yiyince çok zoruma gidio ama geri dönüşünü beklemiyorum zaten...

zor günler geçirmişsin canım böyle olması bi yandan iyi birbirinizin kıymetini daha iyi bilirsiniz.olsun yinede rızasını almışsın tebrik ederim canım verdiğin mücadele gerçekten taktir gerektirio...

ben insanların kendısı için ıyılık yapmıyom zaten
Allah rızası için yapıyorum
içim rahat etmıyo
yoksa kımse için yapmam

zor günler geçirmişsin canım böyle olması bi yandan iyi birbirinizin kıymetini daha iyi bilirsiniz.olsun yinede rızasını almışsın tebrik ederim canım verdiğin mücadele gerçekten taktir gerektirio...

evt canm o zaman çook kötü gelse de aslında iyiki yaşamışız..
çünkü değerini o zaman daha iyi anlıyorsunn
biz nerdeyse 10 ay hiç görüşmedik sadece tel de görüşüyorduk
arada babamn yanına gidiyordum orda da uzaktan görüyordum
ayy gerçekten çok zor günlerdi
ama aşkm benm
ikimizde istedik ve sabır olunca ailelerin de gönlünü kırmadık ve evlendiikk:Saruboceq:

süpersiniz canım o kadar zorluğun içerisinde sergilenebilecek en güzel tutumu sergilemişsiniz.tebriik ederim valla şapka çıkartılır...

sağol canım
benim için eşimin en büyük artısı yanındayken yukarıyada yazdığım gibi yanındayken hem sınırsızımdır, yücelmem için yükselmem için herşeyi yapar kurslara yazılayım desem destekler giyime destekler kuaföre gitsem git der her şeye ama herşeye daha iyiye yönelikse tamam der hatta destek olur ısrar eder hemde güvende olayım diye elinden geleni yapar bir ortama girince hemen sağı solu kolaçan eder tehlike arz eden bir durum var mı die
bir o kadar zariftir kelimelerini özenle seçer kocam dedirtmez bayan demez bana vs vs dikkatlidir

casper cım.. canım gerçekten zçok günlermiş ama mükafatınıda almışsın..
balım.. sende onca senenin karşılığında kazanmış koçişini.
mg love canım bende öyle mantıklı sözlere takılırım.. aşk sevgi ölüp bitme sözlerine kanmamm...
nurdan... valla korkmadan girmişsin böyle yola.. takdir ettim canım...

yaaa koçiş akşam evde süpriz var diyor.... off naptıysam da söylemiyor.... ay sinir oldum haaaa

süpersiniz canım o kadar zorluğun içerisinde sergilenebilecek en güzel tutumu sergilemişsiniz.tebriik ederim valla şapka çıkartılır...

saol canm benmm
ayy daha neler nelerr
ama anlatmaym gözlerm doluyo hemen
şükür şimdi mutluyum..

kız sus artıkk nazar değdircenn aşkına..
böyle konuşuoz konuşuoz akşama tartışma çıkıo ))))

saol bitanemm
ayy ne sinir oluyonn
ayy ayy ne yaptı acabaa
yarın hemen anlat bizee

neymiş kızz merak ettim:)

sende anlat nasıl tanıştınız???????

kız sus artıkk nazar değdircenn aşkına..
böyle konuşuoz konuşuoz akşama tartışma çıkıo ))))

maşallah maşallah

adacmm evlenmeye gün sayarken geçmiyordu o zaman
biz 5 ay nişanlı kaldık allahmm bitmek bilmemiştii
ama 9,aya girdik şimdii ne de çabuk geçtii

ya tuhaf bir karşılaşmaydı bizimkisi...
öyle yıllarca beklenilen beyaz atlı prens,ya da saçlarını salan rapunzel masalı değildi belki ama bizim,ikimizin bir masalı olacağını hissetmiştim ta en başından...
kırık bir yürekle dönüp gelmiştim .ankara'dan,okul bitmiş,mezun olmuş ve ilk görev yerim ıstanbul'da bir okul olmuştu...sene 2003 mevsim sonbahar aylardan kasım...şarkı gibi ama gerçeğin ta kendisi...
okuldaki bir öğretmenle gayet iyi anlaşıyordum,kendisi benden 3 yaş büyüktü,zamanla daha da samimi olduk.Birgün okul çıkışı erkek kardeşi geldi onu almaya öğretmenler odasına girdiği andan itibaren yüreğimin bana ne dediğini anlamıştım...çıktık okuldan beni eve bıraktılar.....o gün geçti ertesi gün....
o bayan öğretmen arkadaşıma....bu çocuk benim olacak demiştim....hiç unutmam,garip bir his kaplamıştı içimi...bu çocukta birşeyler farklıydı....ilk karşılaşmamızdan sonra ara ara görüştük tabi ama adını koymayı hep erteledik nedense...tlf.umun no.sunu gizleyip onu arıyor ve onun tlf.unun meşgul olduğunu görünce hayal kırıklığı yaşıyordum kiminle konuşuyor diye...sonra saniyesinde gizli no.dan benim tlf.um çalıyordu...
kalp kalbe karşıdır sözünü kanıtlarcasına birbirimizi ararmışız meğer....daha neler neler....ve 2004 yaz ayında adını koymamıza gerek kalmadan bir de baktık bizim eller kenetlenmiş ve ayrılmıyor yürürken,otururken...her yerde....
işte böyle kızlar....2003'ten beridir yazıyoruz biz bu masalı,kah sancılı geçiyor bazı günler kah neşeli ama AŞK kokuyor her sayfanın sonu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…