Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ya bu arada kızlar elektrik faturası gelmiş 26 tl
normalmidir sizce??
2 kişi ve gündüz ev bomboşş
haftasonları çamaşır 3 makina
bulaşık 1 makina
fırın 1 defa çalışıyo :)))

bana 35 geldi ya cnm zaten çoğunda şehir dışındaydık..anlamadım zaten istanbulda fatura olayını hele su, sürekli bakım parası geliyo neye bakıyolarsa artık..Bursada öle bakım ücreti fln olmuyodu..

güzcüm eşin 6 ayın yorgunlugunu atıyodur bende nasıl yorgunum bi bilsen 1 hafta izinliydim güya ama hiç dinlenemdim

valla bana en az 35 gelio bazen 40 ı buluo.bende evlenmeden önce ne kadar geldiğini bilmiyodum ama şimdi gözüm posta kutusunda:)) ne gelecek die:)) yaşamadan anlamıo inşan işte...

bana 35 geldi ya cnm zaten çoğunda şehir dışındaydık..anlamadım zaten istanbulda fatura olayını hele su sürekli bakım parası geliyo neye bakıyolarsa artık..Bursada öle bakım ücreti fln olmuyodu..

su bize iki aydır 13 geliyor
hemde çok tükettiğimiz halde
sabah akşam sudan çıkmıyoruz :))
doğalgaz hiç gelmedi bu arada..

Günaydıııııııııııııınnn hihoyyyt

Sizin yine 25 35 lira geliyor elektiriğiniz bizim sıcak su için elektrikli sofbenimiz var
Ve onun yüzünden her ay 60 65 civarı elektrik faturası ödüyoruz :gitme:

günaydın kızlar
bana su da elektrikde 30dan aşşa gelmedi hiç.
ama ben çok çamaşır yıkıyorum , bide benim makine 8 kiloluk çok su tüketiyo galiba ondan

güzcüm eşin 6 ayın yorgunlugunu atıyodur bende nasıl yorgunum bi bilsen 1 hafta izinliydim güya ama hiç dinlenemdim

canım uzak mesafelere yolculuk ole malesef. ama olsun esın 1 hafta yanındaydı demı o bıle yeter ınsana. sımdı dahada yorulcan ev tut esyaları dız felan oo korkutmak gıbım olmasın ama cokkk ısn var cokk sempatiksalakcinni

su bize iki aydır 13 geliyor
hemde çok tükettiğimiz halde
sabah akşam sudan çıkmıyoruz :))
doğalgaz hiç gelmedi bu arada..

ala laa nie bize öle geliyoki,önceden tek başıma yaşıyodum başka evde orada bile su 25 den aşaa gelmiyodu..25 in 10 u bakım ücreti düşün...

yaa Gülsünüm, Adacıım nerelerde

bizede su çok geliyor yaaa... elektrikte 20 in altında geliyor... ev yeni bittiği için su şantiyeden diye görünüyor bu yüzden çok geliyormuş.. düzelicek inş odaa

günaydın kızlar
ama ben çok çamaşır yıkıyorum , bide benim makine 8 kiloluk çok su tüketiyo galiba ondan

hosgeldınız kızlar

elektrikten yanada herkes dertlı sanırım
fırını acmaya korkuyorum valla . akıllı sacay benımkı kek bısı yapcaksam 22 den sonra yapıyom 22:00 den sonra cok ucuz elektrık

bizde de elektrik sofben var ama o o kadar etkilermi lcd ekran tv ler çok etkiliyo hele plazma alsanaalsanasmile

günaydın kızlar

benimkide 8 kilo ama su 13 ne güzel:))

bakımda ne ya,bakmasınlar kardeşim bizim borulara..

bizede su çok geliyor yaaa... elektrikte 20 in altında geliyor... ev yeni bittiği için su şantiyeden diye görünüyor bu yüzden çok geliyormuş.. düzelicek inş odaa

ya walla en iyi faturalar bizdeymiş ozmn sevindim
ama ben çamaşır ve bulaşık makinelerini gece çalıştırıyorum
avantajım sanırım bu yüzdennn

hosgeldınız kızlar

fırını acmaya korkuyorum valla . akıllı sacay benımkı kek bısı yapcaksam 22 den sonra yapıyom 22:00 den sonra cok ucuz elektrık
bende canım 22 den sonra yapıyorum üm işleri.ütü bulaşık çamaşır yoksa nasıl baş ederiz bilmem

ilk evlendiğim ay su 29 tl gelmişti:))))))))))))) sonra hep 10-7 gelio valla ama elektrik cozutuo:)

ahh bursanın gözünü seveyim zaten..artık 2 kişiyizya daha çok geliyoo,sanırım bende çok çamaşır yıkıyorum ama ..hiç bitmiyo çamaşırım,ondan olabilir hakket..hele bu ay bakalım nolcak evde ne var ne yok yıkadım,bulaşıklarda tüm dolaptakiler tekrar yıkandı ..haydi bakalım hayırlısı

ilk evlendiğim ay su 29 tl gelmişti:))))))))))))) sonra hep 10-7 gelio valla ama elektrik cozutuo:)

:))) nurdancım randımanda düşüklük var sizin ozmn...lmaz:

hosgeldınız kızlar

bendensinn bende korkuyorum fırın açmaya :))

bizde de elektrik sofben var ama o o kadar etkilermi lcd ekran tv ler çok etkiliyo hele plazma alsanaalsanasmile
bizdede lcd var cnm akşamları ikiside açık
eşim sağolsun...çok yakıyosa kandırırım ben onu
dizilerimi izler oda:):teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…