hosgeldın
kız ne kadar az gelmıs ole. kıskandım. nası olmus o ıs
ya bu arada kızlar elektrik faturası gelmiş 26 tl
normalmidir sizce??
2 kişi ve gündüz ev bomboşş
haftasonları çamaşır 3 makina
bulaşık 1 makina
fırın 1 defa çalışıyo :)))
bana 35 geldi ya cnm zaten çoğunda şehir dışındaydık..anlamadım zaten istanbulda fatura olayını hele su sürekli bakım parası geliyo neye bakıyolarsa artık..Bursada öle bakım ücreti fln olmuyodu..
valla bana en az 35 gelio bazen 40 ı buluo.bende evlenmeden önce ne kadar geldiğini bilmiyodum ama şimdi gözüm posta kutusunda:)) ne gelecek die:)) yaşamadan anlamıo inşan işte...
güzcüm eşin 6 ayın yorgunlugunu atıyodur bende nasıl yorgunum bi bilsen 1 hafta izinliydim güya ama hiç dinlenemdim
su bize iki aydır 13 geliyor
hemde çok tükettiğimiz halde
sabah akşam sudan çıkmıyoruz :))
doğalgaz hiç gelmedi bu arada..
ilk evlendiğim ay su 29 tl gelmişti:))))))))))))) sonra hep 10-7 gelio valla ama elektrik cozutuo:)su bize iki aydır 13 geliyor
hemde çok tükettiğimiz halde
sabah akşam sudan çıkmıyoruz :))
doğalgaz hiç gelmedi bu arada..
Günaydıııııııııııııınnn hihoyyyt
Sizin yine 25 35 lira geliyor elektiriğiniz bizim sıcak su için elektrikli sofbenimiz var
Ve onun yüzünden her ay 60 65 civarı elektrik faturası ödüyoruz :gitme:
günaydın kızlar
bana su da elektrikde 30dan aşşa gelmedi hiç.
ama ben çok çamaşır yıkıyorum , bide benim makine 8 kiloluk çok su tüketiyo galiba ondan
valla anlamadım ya tüm gün evde yokuz nasıl oluo anlamadım:)çok zenginim ya:)nurdancım rekor sende ozmnvereliniortak
Günaydıııııııııııııınnn hihoyyyt
Sizin yine 25 35 lira geliyor elektiriğiniz bizim sıcak su için elektrikli sofbenimiz var
Ve onun yüzünden her ay 60 65 civarı elektrik faturası ödüyoruz :gitme:
günaydın kızlar
bana su da elektrikde 30dan aşşa gelmedi hiç.
ama ben çok çamaşır yıkıyorum , bide benim makine 8 kiloluk çok su tüketiyo galiba ondan
ala laa nie bize öle geliyoki,önceden tek başıma yaşıyodum başka evde orada bile su 25 den aşaa gelmiyodu..25 in 10 u bakım ücreti düşün...
bakımda ne ya,bakmasınlar kardeşim bizim borulara..
yaa Gülsünüm, Adacıım nerelerde
bizede su çok geliyor yaaa... elektrikte 20 in altında geliyor... ev yeni bittiği için su şantiyeden diye görünüyor bu yüzden çok geliyormuş.. düzelicek inş odaa
bende canım 22 den sonra yapıyorum üm işleri.ütü bulaşık çamaşır yoksa nasıl baş ederiz bilmemhosgeldınız kızlar
elektrikten yanada herkes dertlı sanırım
fırını acmaya korkuyorum valla . akıllı sacay benımkı kek bısı yapcaksam 22 den sonra yapıyom 22:00 den sonra cok ucuz elektrık
ilk evlendiğim ay su 29 tl gelmişti:))))))))))))) sonra hep 10-7 gelio valla ama elektrik cozutuo:)
ilk evlendiğim ay su 29 tl gelmişti:))))))))))))) sonra hep 10-7 gelio valla ama elektrik cozutuo:)
hosgeldınız kızlar
elektrikten yanada herkes dertlı sanırım
fırını acmaya korkuyorum valla . akıllı sacay benımkı kek bısı yapcaksam 22 den sonra yapıyom 22:00 den sonra cok ucuz elektrık
bizdede lcd var cnm akşamları ikiside açıkbizde de elektrik sofben var ama o o kadar etkilermi lcd ekran tv ler çok etkiliyo hele plazma alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?