Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bizim de en son elektrik faturası tesadüfe bakın 26 Tl.

su faturası 69 Tl ( 65 Tl taksit 4 tl kullanım)

doğalgaz 70 tl ( 65.5 Tl talsit 4.5 Tl kullanım)

sıfır ev olduğu için şantiye olark görünüyormuş o yüzden böyle gelmiş...kociş geçen hafta elektrik ve su için gitti,düzelttirdi artık normal ev olarak görülüyor sistemde.

ne olursa olsun memleket yaaa:)) sevilmez mi benim yeşil bursam yaa:)))) iyiki burada yaşıyorum razıyım fazla fazla fatura ödemeye:)

alsanaalsanasmile
evet canım o tvler wolt walt mı ne zıkkım diğer tv lere göre (tüplü ) 2 katı fazla enerji harcıyo bencede kandır ben 2 tv aldırmadım benim dizilerimi izlemek zoruında kalıyo eşim önceleri dalga geçmeye başladı şimdi askerde soruyo yaprak dökümünde noldu aşkı memnuda noldu kaydirigubbakcemile3

Adacım bugece yapıcam kandil simidini yrn dağıtmak için,senin tarifi denicem bakalım..sirke koymasam olmazmıki ne bilim tuhaf geldi sirke olması içinde..

:)))) kızz zaten ay ortasında evlendik nasıl geldi o kadar bilmiyorum.:))))) ama zaten hep hastaydım randımanım otomatik düştü.10 aylık evliyim 7 ay hep hastalıkla uğraştım tık yoktu yani yeni yeni iyileşiyorum inşallah.su faturası da manayla düştü bari:)

suya idarem yok yapamıyorum tasarrufu heryerde yaparımda suda yapmak cok zor

Adacım bugece yapıcam kandil simidini yrn dağıtmak için,senin tarifi denicem bakalım..sirke koymasam olmazmıki ne bilim tuhaf geldi sirke olması içinde..

bildiğim kadarıyla sırkeyı bır cok seye koyuyorlar. kıtır kıtır olsun dıye

Nurdancım alkşam yaptınmı t.fasulyeni tarifime göre ..bnmki yine çok lezizdi bnmki 2 tabak yedi çok güzel olmuş diye diye...

ne güzel alışmış
dizilerde bitiyo
dünya kupası başladı
herakşam maçç ...

:))) acısı fena çıkmasında düşen faturalarınŞeniz

gerçi bunlara bakıp anammm bu kız hiç su harcamıyo mu demeyin zaten 10 gün kayınpederlerde kaldık

yok demiyoz rahat ol cnm ..
bundan sonraki faturanı inceliyeceğiz ama haberin olsun..zemuszemus
en randımanlı yuvayı seçicem P

Nurdancım alkşam yaptınmı t.fasulyeni tarifime göre ..bnmki yine çok lezizdi bnmki 2 tabak yedi çok güzel olmuş diye diye...
akşam yapamadım canım zaten 20:00 de evdeydim yapsam hemen pişmicek ama bu akşam yapıcam kesin.tarifi bir kaç kişiye söyledim hepsi bizde byle yapıyoruz dediler valla.demek ki güzel bi tarif.bide eşim ilk zamanlarda aynı senin verdiğin tarif gibi yapmıştı çok güzel olmuştu ama ben beceremiyorum bende var sorun galiba:))))akşam konsantre olup yapıcam :)))kafamı ve ciddiyetimi toplıcam kıssss bakalım nasıl olcek:)

çıkartsın kızzz razıyım valla evlendiğimden bişey anlamadım ki:))) evlendik diye sevinirken kardeş olduk aylarca:))))hep hasta hep hasta du bakiim bu son seans inşallah tam anlamıyle iyileşicem artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…