ne olursa olsun memleket yaaa:)) sevilmez mi benim yeşil bursam yaa:)))) iyiki burada yaşıyorum razıyım fazla fazla fatura ödemeye:)ahh bursanın gözünü seveyim zaten..artık 2 kişiyizya daha çok geliyoo,sanırım bende çok çamaşır yıkıyorum ama ..hiç bitmiyo çamaşırım,ondan olabilir hakket..hele bu ay bakalım nolcak evde ne var ne yok yıkadım,bulaşıklarda tüm dolaptakiler tekrar yıkandı ..haydi bakalım hayırlısı
:))) nurdancım randımanda düşüklük var sizin ozmn...lmaz:
bendensinn bende korkuyorum fırın açmaya :))
bizdede lcd var cnm akşamları ikiside açık
eşim sağolsun...çok yakıyosa kandırırım ben onu
dizilerimi izler oda:):teytey:
:)))) kızz zaten ay ortasında evlendik nasıl geldi o kadar bilmiyorum.:))))) ama zaten hep hastaydım randımanım otomatik düştü.10 aylık evliyim 7 ay hep hastalıkla uğraştım tık yoktu yani yeni yeni iyileşiyorum inşallah.su faturası da manayla düştü bari:):))) nurdancım randımanda düşüklük var sizin ozmn...lmaz:
bendensinn bende korkuyorum fırın açmaya :))
bizdede lcd var cnm akşamları ikiside açık
eşim sağolsun...çok yakıyosa kandırırım ben onu
dizilerimi izler oda:):teytey:
Adacım bugece yapıcam kandil simidini yrn dağıtmak için,senin tarifi denicem bakalım..sirke koymasam olmazmıki ne bilim tuhaf geldi sirke olması içinde..
Adacım bugece yapıcam kandil simidini yrn dağıtmak için,senin tarifi denicem bakalım..sirke koymasam olmazmıki ne bilim tuhaf geldi sirke olması içinde..
alsanaalsanasmile
evet canım o tvler wolt walt mı ne zıkkım diğer tv lere göre (tüplü ) 2 katı fazla enerji harcıyo bencede kandır ben 2 tv aldırmadım benim dizilerimi izlemek zoruında kalıyo eşim önceleri dalga geçmeye başladı şimdi askerde soruyo yaprak dökümünde noldu aşkı memnuda noldu kaydirigubbakcemile3
:)))) kızz zaten ay ortasında evlendik nasıl geldi o kadar bilmiyorum.:))))) ama zaten hep hastaydım randımanım otomatik düştü.10 aylık evliyim 7 ay hep hastalıkla uğraştım tık yoktu yani yeni yeni iyileşiyorum inşallah.su faturası da manayla düştü bari:)
gerçi bunlara bakıp anammm bu kız hiç su harcamıyo mu demeyin zaten 10 gün kayınpederlerde kaldık
akşam yapamadım canım zaten 20:00 de evdeydim yapsam hemen pişmicek ama bu akşam yapıcam kesin.tarifi bir kaç kişiye söyledim hepsi bizde byle yapıyoruz dediler valla.demek ki güzel bi tarif.bide eşim ilk zamanlarda aynı senin verdiğin tarif gibi yapmıştı çok güzel olmuştu ama ben beceremiyorum bende var sorun galiba:))))akşam konsantre olup yapıcam :)))kafamı ve ciddiyetimi toplıcam kıssss bakalım nasıl olcek:)Nurdancım alkşam yaptınmı t.fasulyeni tarifime göre ..bnmki yine çok lezizdi bnmki 2 tabak yedi çok güzel olmuş diye diye...
çıkartsın kızzz razıyım valla evlendiğimden bişey anlamadım ki:))) evlendik diye sevinirken kardeş olduk aylarca:))))hep hasta hep hasta du bakiim bu son seans inşallah tam anlamıyle iyileşicem artık:))ne güzel alışmış
dizilerde bitiyo
dünya kupası başladı
herakşam maçç ...
:))) acısı fena çıkmasında düşen faturalarınŞeniz
yok demiyoz rahat ol cnm ..
bundan sonraki faturanı inceliyeceğiz ama haberin olsun..zemuszemus
en randımanlı yuvayı seçicemP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?