hayırdır canım ya?canım çok sıkılıo varya şimdi pat diye patlıcam
denize gitmek istiyorummmmmmmm
yapiim bu akşam eşim geç gelicek hazır:))kızlar dün tavuk göğsü tarifi verdim ya anacım unutmuşum bazı şeylerini yeniden yazayım
3 kahve fincanı un
3 kahve fincanı
1 lt. süt
1 yumurta
1 vanilya
mikserle hepsini çırpın...ocakta kaynayana kadar karıştırarark pişirin kaynayınca 2 yemek kaşığı margarin ekleyin.bir iki dk.daha kaynatın.altını kapatıp mikserle en yüksek devirde çırpın borcama dökün.ben özellikle üzerine çikolata sos döküyorum birde :)))
of benimde canım sıkılıyordu.... baktım olmayacak yarın için izin aldım kızlar... benim koçişte izinli yarın.... hem işlerimde vardı biraz, hemde kandil.. annelere gideriz... çok iyi oldu valla bu izin.. keyfim azcık yerine geldi haa....
ayrıcana izin aldığımdan koçişin haberi yok... sabah süpriz yapcam ona:)))
hımm iyi olmuş güzel sürpriz:)))))of benimde canım sıkılıyordu.... baktım olmayacak yarın için izin aldım kızlar... benim koçişte izinli yarın.... hem işlerimde vardı biraz, hemde kandil.. annelere gideriz... çok iyi oldu valla bu izin.. keyfim azcık yerine geldi haa....
kızlar dün tavuk göğsü tarifi verdim ya anacım unutmuşum bazı şeylerini yeniden yazayım
3 kahve fincanı un
3 kahve fincanı.....yazmamışın cnm ne ki bu..1 lt. süt
1 yumurta
1 vanilya
mikserle hepsini çırpın...ocakta kaynayana kadar karıştırarark pişirin kaynayınca 2 yemek kaşığı margarin ekleyin.bir iki dk.daha kaynatın.altını kapatıp mikserle en yüksek devirde çırpın borcama dökün.ben özellikle üzerine çikolata sos döküyorum birde :)))
güzelim bende bilmiodum 10 aylık evliyim hala beceremiyorum:) elin yatkınsa halledersin burda tecrübeli ve hamarat kızlar var:)) ama istersen sana bi tarif vereyim makarna - kızartma:))))))))))))kızlar ya bende eylülde evlenicem ama yemek yapmayı hiç bilmiyorum yardımcı olursunuz demiöğlenleri burdan size sorarım ne yapıyım nasıl yapıyım diye, eve gidincede yaparım
denize gitmek istiyorummmmmmmm
çıkartsın kızzz razıyım valla evlendiğimden bişey anlamadım ki:))) evlendik diye sevinirken kardeş olduk aylarca:))))hep hasta hep hasta du bakiim bu son seans inşallah tam anlamıyle iyileşicem artık:))
öyle ya evde sıkılıyorum of sevmiyorum burayı yahayırdır canım ya?
ne güzel plan yaparsınızof benimde canım sıkılıyordu.... baktım olmayacak yarın için izin aldım kızlar... benim koçişte izinli yarın.... hem işlerimde vardı biraz, hemde kandil.. annelere gideriz... çok iyi oldu valla bu izin.. keyfim azcık yerine geldi haa....
biz bu hafta sonu gidicektik ama planlar tutmadı maalesef bu ay yaptığımız masrafların hadli hesabı yok...3 hafta sonra gidebileces(
güzelim bende bilmiodum 10 aylık evliyim hala beceremiyorum:) elin yatkınsa halledersin burda tecrübeli ve hamarat kızlar var:)) ama istersen sana bi tarif vereyim makarna - kızartma:))))))))))))
caniko akşamki süprizin neymiş,geçmişe baktım azcık ama göremedim mi ki...
kızlar dün tavuk göğsü tarifi verdim ya anacım unutmuşum bazı şeylerini yeniden yazayım
3 kahve fincanı un
3 kahve fincanı
1 lt. süt
1 yumurta
1 vanilya
of benimde canım sıkılıyordu.... baktım olmayacak yarın için izin aldım kızlar... benim koçişte izinli yarın.... hem işlerimde vardı biraz, hemde kandil.. annelere gideriz... çok iyi oldu valla bu izin.. keyfim azcık yerine geldi haa....
aynen benimde sıkılıyor saçıma maske yaptım kaydirigubbakcemile3 boneyle oturuyorum valla
canım yazmamıştım zaten
akşam eve gittiğimde koçiş çıkmıştı... 18 de iş alıyor bu hafta daaa....
evin her yerine 3-5 tane gül koymuş... ufak ufak notlar da yazmıştı... yatak odaına doğru götürdü beni o notlarla... orda da bir resmimzi kocaman yapmış ve asmıştı.....
hemen aradım tabipuyorumnanaktan
canım yazmamıştım zaten
akşam eve gittiğimde koçiş çıkmıştı... 18 de iş alıyor bu hafta daaa....
evin her yerine 3-5 tane gül koymuş... ufak ufak notlar da yazmıştı... yatak odaına doğru götürdü beni o notlarla... orda da bir resmimzi kocaman yapmış ve asmıştı.....
hemen aradım tabipuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?