Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar dün tavuk göğsü tarifi verdim ya anacım unutmuşum bazı şeylerini yeniden yazayım

3 kahve fincanı un
3 kahve fincanı şeker
1 lt. süt
1 yumurta
1 vanilya

mikserle hepsini çırpın...ocakta kaynayana kadar karıştırarark pişirin kaynayınca 2 yemek kaşığı margarin ekleyin.bir iki dk.daha kaynatın.altını kapatıp mikserle en yüksek devirde çırpın borcama dökün.ben özellikle üzerine çikolata sos döküyorum birde :)))

Son düzenleme:
of benimde canım sıkılıyordu.... baktım olmayacak yarın için izin aldım kızlar... benim koçişte izinli yarın.... hem işlerimde vardı biraz, hemde kandil.. annelere gideriz... çok iyi oldu valla bu izin.. keyfim azcık yerine geldi haa....

ayrıcana izin aldığımdan koçişin haberi yok... sabah süpriz yapcam ona:)))

yapiim bu akşam eşim geç gelicek hazır:))

caniko akşamki süprizin neymiş,geçmişe baktım azcık ama göremedim mi ki...

kızlar ya bende eylülde evlenicem ama yemek yapmayı hiç bilmiyorum yardımcı olursunuz demi öğlenleri burdan size sorarım ne yapıyım nasıl yapıyım diye, eve gidincede yaparım

hımm iyi olmuş güzel sürpriz:)))))

yaa birde tavuk göğsü hani böle uzuyo flnya o olmas dimi bunda...?

kızlar ya bende eylülde evlenicem ama yemek yapmayı hiç bilmiyorum yardımcı olursunuz demi öğlenleri burdan size sorarım ne yapıyım nasıl yapıyım diye, eve gidincede yaparım
güzelim bende bilmiodum 10 aylık evliyim hala beceremiyorum:) elin yatkınsa halledersin burda tecrübeli ve hamarat kızlar var:)) ama istersen sana bi tarif vereyim makarna - kızartma:))))))))))))

denize gitmek istiyorummmmmmmm

hiç açmayalım o konuyu :)

çıkartsın kızzz razıyım valla evlendiğimden bişey anlamadım ki:))) evlendik diye sevinirken kardeş olduk aylarca:))))hep hasta hep hasta du bakiim bu son seans inşallah tam anlamıyle iyileşicem artık:))

geçmiş olsun ne seansı bu???
demek razısın,yoksam filmi bilerekmi indirdin :kedi:
seni gidi seniiii

hayırdır canım ya?
öyle ya evde sıkılıyorum of sevmiyorum burayı ya
ne güzel plan yaparsınız
biz bu hafta sonu gidicektik ama planlar tutmadı maalesef bu ay yaptığımız masrafların hadli hesabı yok...3 hafta sonra gidebileces (

bizim gidemeyecegimiz kesin gecen hafta adalara gittik öyle gezdik biraz ama eşim yüzme bilmiyor tekde girmem denize

caniko akşamki süprizin neymiş,geçmişe baktım azcık ama göremedim mi ki...

canım yazmamıştım zaten

akşam eve gittiğimde koçiş çıkmıştı... 18 de iş alıyor bu hafta daaa....
evin her yerine 3-5 tane gül koymuş... ufak ufak notlar da yazmıştı... yatak odaına doğru götürdü beni o notlarla... orda da bir resmimzi kocaman yapmış ve asmıştı.....

hemen aradım tabipuyorumnanaktan

ay iyiki yapmamışım diğer tarifi
yoksa eşim kapının önüne koycaktı :))

ayyy gülsün bayıldım ben bu süprize yaaa
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay gülsün
senin eşin öğretmen olsun
bizimkilerle toplaşsınlar bişiler öğretsin
ya bekarken hergün süpriz yapardı adam
evlendik saldı kendini

ahh cnm bende diyom bu kız bana yazmıyo direk adına yazıyorum birde :)))

anaamm ne güselll tüh keşke evde olsaymış kaydirigubbakcemile3..maşallah cnm size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…