- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ohh keyifte senin be güzelim...aynen benimde sıkılıyor saçıma maske yaptım kaydirigubbakcemile3 boneyle oturuyorum valla
ne güzel plan yaparsınız
evt... artık öğlene kadar evde oluruz... sonrasında çıkarızz:))
aa yok be canım.. ben biraz yoğunum.. kimsede sormayınca anlatmadımolumunekankayizsmilegülsünn küsmüyüs ki ..niye ki...:sinifsinif:
ayyy gülsün bayıldım ben bu süprize yaaa
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım yazmamıştım zaten
akşam eve gittiğimde koçiş çıkmıştı... 18 de iş alıyor bu hafta daaa....
evin her yerine 3-5 tane gül koymuş... ufak ufak notlar da yazmıştı... yatak odaına doğru götürdü beni o notlarla... orda da bir resmimzi kocaman yapmış ve asmıştı.....
hemen aradım tabipuyorumnanaktan
ay iyiki yapmamışım diğer tarifi
yoksa eşim kapının önüne koycaktı :))
ayyy gülsün bayıldım ben bu süprize yaaa
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aynen benimde sıkılıyor saçıma maske yaptım kaydirigubbakcemile3 boneyle oturuyorum valla
ay gülsün
senin eşin öğretmen olsun
bizimkilerle toplaşsınlar bişiler öğretsin
ya bekarken hergün süpriz yapardı adam
evlendik saldı kendini
ne maskesi
canım yazmamıştım zaten
akşam eve gittiğimde koçiş çıkmıştı... 18 de iş alıyor bu hafta daaa....
evin her yerine 3-5 tane gül koymuş... ufak ufak notlar da yazmıştı... yatak odaına doğru götürdü beni o notlarla... orda da bir resmimzi kocaman yapmış ve asmıştı.....
hemen aradım tabipuyorumnanaktan
yine yapamıcaksın sanırım tarifi okusana 3 fincan ne ? sordum Ada ya ama görmedi daha sanırım :))
hehhee.... kız anam benimki ilk defa süprizi söylemedi.. şimdiye kadar süpriz var derdi ben biraz ısrar edince söylerdi hemen... ama dün naptıysam söylemedi... hatta başka birşey söyledi kandırdı beni:)))ay gülsün
senin eşin öğretmen olsun
bizimkilerle toplaşsınlar bişiler öğretsin
ya bekarken hergün süpriz yapardı adam
evlendik saldı kendini
ahh canım yaaa... olurmu hiç. öyle şey.. 2 gündür patroncukla çok haşır neşiriz....çok fırsatım olmuyorr...ahh cnm bende diyom bu kız bana yazmıyo direk adına yazıyorum birde :)))
anaamm ne güselll tüh keşke evde olsaymış kaydirigubbakcemile3..maşallah cnm size..
bilerek indirmedim ama bilseydim daha önce indirirdim:))))))))) böyle filmler herkese lazım deeermisim:))))gerçi bize gerek yoktu zaten çok sık birlikte olamıyoruz korkumuoza yine kanama olacak die:)) gebercem kanamadan yawf:)hiç açmayalım o konuyu :)
geçmiş olsun ne seansı bu???
demek razısın,yoksam filmi bilerekmi indirdin :kedi:
seni gidi seniiii
spit hayırlı olsun canım sizin resimler gülhanede mi çekildi?o merdivenli yerde gülhane mi?
bilerek indirmedim ama bilseydim daha önce indirirdim:))))))))) böyle filmler herkese lazım deeermisim:))))gerçi bize gerek yoktu zaten çok sık birlikte olamıyoruz korkumuoza yine kanama olacak die:)) gebercem kanamadan yawf:)
kanamam oluodu ,rahim ağzında da sürekli yara oluodu 2 kez yaktırdım ilişki yasak oluo 1-1,5 ay kadar öyle geçti günlerim işte:)) geçenlerde yine yaktırdım doğum kontrol ilaçlarını bıraktım şimdilik sıkıntım yok allaha şükür..:))))))))))))))))))))))))) ayın birinde tekrar gidicem umarım son olur:)
bizim resimleri hiç sorma
merdivenli yer ulus parkı hatta ezelde bugün orada çekildi dürbünde ramiz dayı bakarken benimde aynı yerde resmim var işte bi orada çekildik.
sonra gülhane de çekildik.
sonra pierlotide
sonra köprü de laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ayy deme öyle kızz.... sen ona yapıyonmu peki??aynen odun ne olacak
canım birbirimize vakit ayıramıyoruz... bari böyle birşey yapayım dedim..ben zate senin yapçağın süprize bayıldım cnm yaa
gülsünnnnn siz sürpriz konusunda yarışıonuz galiba hepsi birbirinden güzel:))alllah bozmasın
abowww ne çok gezmişsiniz kız ama güzel olmuş heryer var işte kaydirigubbakcemile2 iyi fikir ben daha önce gülhaneyi hiiçç düşünmemiştim bi uğrayalım :hulya:
evet sabah 9da kuaföre gittik 12de işim bitti saat 12de bi başladık gezmeye 17:00 da eve geldik sonra salona kaydirigubbakcemile5 kesinlikle git çok güzel resimler çıkıyor
güzelim acı yoktu zaten sürekli ara kanamam oluodu kanama oldu mu zaten birlikte olmuyoruz.acı falan yok eşim çok titizdir bu konuda hastasın der yaklaşmaz zaten.nnurdan geçmiş olsun canım ,ya hani acımıyordu kanıyor demişsinhatunlar hani acımıycaktı :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?