damlacım hoşgeldin canım öğretirim ben sana kolay yemek yapmak :)))
evet sabah 9da kuaföre gittik 12de işim bitti saat 12de bi başladık gezmeye 17:00 da eve geldik sonra salona kaydirigubbakcemile5 kesinlikle git çok güzel resimler çıkıyor
cute'cim bu yalancı tavuk göğsü diye geçiyor
öyle uzama falan olmaz
güzel tesadüfler iyiki denk gelmiş:))ayy deme öyle kızz.... sen ona yapıyonmu peki??
canım birbirimize vakit ayıramıyoruz... bari böyle birşey yapayım dedim..
aslında çok sık yapmayız kız... denk geldi iştee:sm_cool:
sağol gamzem benim nasılsın napıyosun ya şafak kaç tertibim olumunekankayizsmile sen öğret valla bana yaa hiç bişey bilmiyom kafamçokkarıştı
kızlar dün tavuk göğsü tarifi verdim ya anacım unutmuşum bazı şeylerini yeniden yazayım
3 kahve fincanı un
3 kahve fincanı şeker
1 lt. süt
1 yumurta
1 vanilya
mikserle hepsini çırpın...ocakta kaynayana kadar karıştırarark pişirin kaynayınca 2 yemek kaşığı margarin ekleyin.bir iki dk.daha kaynatın.altını kapatıp mikserle en yüksek devirde çırpın borcama dökün.ben özellikle üzerine çikolata sos döküyorum birde :)))
öğrenirsim damla bak tavsiyem bol bol yemek programı izle yapılışını izlemek çok faydalı,tarif aç oku flan zamanla elin alışıyor hatta tarif üretmeye başlıyorsun böyle yaparsam daha güzel olur flan diyorsun :hulya: yeterki mutfağı sev,yemeği severek yaparsan tadı müthiş oluyor opuyorumnanaktan
valla yemek yemeği seviyorum yapmayıda severim heralde yani zor gelmiyo ama tokken hayatta yemek yapamam kafamçokkarıştı
işte tarif bu tatlım
cute'cim eee yazmışım ya canım kahve fincanı diye kız... :umursamaz:
kızlar kendime blog yaptım sevgilime hediye olacak :)))
ay bi türlü sohbetlere giremedm masada işler yığılı kavga ediolar artık bizi yapp die))))
hadi bakalım hayırlı olsunnn
bzimkinde çatışma çıktı ağır yaralılar var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?