Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoş geldin songul =) daha önceleri ben bilmedim için o açıdan tanıyan varmı anlamında sormştum=)) yavru kuşun ne kadrlım nezmandır evlisinn ne işl euğraşıosun=)=)

asil mavi küçük bir pasta al yanınaada hazır karnınızı doyurabileceğiniz bişiler al evinizde yiyin bu akşam ara söle anne biz bugun gelemıycez die guzelde bi hediye al bence guzel geçriin bugunu inş. herşey güzle olur düzelir sneın için

prijuvacım nerlerde kaldın gunydın =)=)

nese ben döncem birasdan aranısa as iş var az konuşun okumak uzun olmasın=)=)

gecmıs olsun cnm :teselli:
Hoşbuldum uğurböcüküm.. Şeniz
getir benden yazdıralım tatlım..
.kaydirigubbakcemile5
canımın dıbısı sağolŞeniz

puhahhaha vermışlermış kzıı-tatlicadiarzu-

evet böyle yapmalıyım ama içim buruk ... ona hazırladığım slaytı falan izleyim belki akşama kadar normale dönerim

Son düzenleme:
asimavi kayınvalidene söyle ben evimde yemek istiyorum de.kendim bişiler yaspmak istiyorum de?
her akşam oturuyonuzmu bide

günaydınlarr kızlarrr maşallahh baya kalabalığızz :))))

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
caspersy, asilmavi, bal63+, Boswer, Brck+, buble, gulsunn+, guz_1, heraaaa+, kirmizipatik, MBLUE+, organiksheker+, PasakliMinikTanrica+, prijuva, sel+, Songul, uğur böcüğü+

ınternet konusuna gelınce
gereklı ama aşırıya kaçmamak süretyle
eğer benım evde netım full cekseydı her aksam annemle hasret gıdebılırdım
eşim cok gec geldığınde yalnız hıssetmezdım bölece
bıde eşimin ıyı yönu öle acıpta oyun oynamaz hıc takılmaz
sadece maıllere bakar kredı kartları ıcın bıde bjklı sıteye arkadaslara o kadar onu bılee cok önemsemıo cebıne hep msj gelıo zaten
gereksız yere para öduyoruz o kadar

kızlarrrrrr bnde çok güldüm yaa daha neler varbayıldım gulmekden de topici mesgul etmıyım die paylasmıom ıuslu kızım bn asil can bnce güzel bi karar güzelce süprizi hazrla hersey güzel olsun sonrada uygun bi duurm olursaaa ayrı yemem konusunu aç bu kadr güzellikden sora kabul edr ve girişimde bulnr belkim

hergün kavga gürültü çekilmez cnm
Allah yardımcın olsunn
işllh eşin seni anlar cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…