Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoş geldin songul =) daha önceleri ben bilmedim için o açıdan tanıyan varmı anlamında sormştum=)) yavru kuşun ne kadrlım nezmandır evlisinn ne işl euğraşıosun=)=)

Tahmin ettim tatlım ya,hiç önemli değil...Şeniz
benim melenk kızım 14 yaşına girecek,ben 39 yaşındayım, bayanssulusmile
ve kamu kurumunda çalışıyorum...:1ninca:
Geyik bölümüne takılmam fazla ama girdiğim zamanda
bu başlık bana hitap ediyor diyebilirim. :içelim:
çünkü 3 ü bir aradayım...
hihoyyyt

kızlar ne dicem fırsatı yakalamak için eşim üyeymiş beni davet etti..bende fırsatı tek kişilik aldım..
eşim 6 tl kazandı beni üye ettiği için..noldu oda 4 tl ye almış oldu..

şimdi ikimiz 40 tl lik menüyü, 14 tl ye yicez delikafadulden

Son düzenleme:
yaa yine santralcimiz burada kızlar bugünde bana rahat yok :gitme:
songül ablaaaaaaaaaaaaaaaaam hihoyyyt hoşgeldin ne iyi ettin de geldin çok seviyorum seni ben sakın gitme Şeniz Şeniz

Merhabalar canım.
yavrukuşum 17 Ocak da 14 üne girecek inşallah.

:)) bende minnak sandımm

PEK Bİ YAVRUYMUŞ SONGÜL ABLACIMaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Allah bağışlasın

:roflol:

slm casper nerelerdesin bakemm

brck
he ya önceden oturuyoduk bi de 2-3 saat .. artık yer yemez eve dönüyoruz .. ramazanlarda sahurda da gidiyorduk .... kızlar inanın kendi 1. derece akrabanız haricinde birinin evinde hergün hazır yemek inasana dokunuyo bi de konuşmaya hakkı oluyormuş hissediyo kaynana herşeye burnunu sokuyo .. burnu kopasıca

songül abla diyelim bari 39 yaşındamıssın..selamlar ablacım..
burada senin tecrübelerine ihtiyacımız olacaktır,bize katılman çok güzel bizim için..

Son düzenleme:

afiyet olsunn kırmızımmm yemekten de kurtuldunn :))))

asilcim...
benim kızkardeşmde evlendiğinde 2 yıl boyunca kayınvalidesinde yedi yemeğini... çalışıyordu.. gece 10-11 gibi evine iniyordu.. ama eşiyle aldığı karar doğumdan sonra kendi evlerinde yiyceklerdi... ve öylede oldu... şimdi de gayet mutlu devam ediyorlar...

bence sende sabret ve doğumdan sonra nasıl olsa evde olcaksın.. yemeğini yaparsın.. kocişinde gelince evinizde yersiniz...

:)) bende minnak sandımm

:roflol:

slm casper nerelerdesin bakemm

balcımm canmm iş çok tatlm gelemiyorum yaa
bugün patron ful dışarda olcak ohh dedim kızllarla takılırım müşteri aradı birazdan damlar buraya :)))

asilmavii hoşgeldn canmm
olayı tam anlamadm ama galiba her akşam kayınvalidende yemek yiyorsunuz ve şikayetçisinn çok da haklısın canm ayy evler yakın mı tatlmm

kırmızı patik .... iimiş valla afiyet şeker olsun
uğur böcüğü .. eskisini bulup alıntılayım
bal ... çok sağol
pirjuva .. sende hoşgeldin

oohh şimdiden afiyet oldunn
Farkındalık yarat bebeğim ben gördüm seni

Albümümde var tatlım bakmak istersen

baktım cnm çok güzell

kızzlar nedicem belki bilirsiniz. akşam yemeğe misafirlerim vardı ya (kayınvalidemler) şinitzel yaptım ama 30-45 dakkika arası 1 yumurta,süt ve sodalı karışımda beklettim tavıkları kızartırken pufuduk pufuduk kabardılar ve yumuşacıktılar tavsiye ederim.

böcük bjk demişken..
akşam bi gururlandım ki takımımla...:lepi:

izledinmi haberleri,elezığda ki depremde yıkılan okulu yeniden yapmış Bjk klubü..
çocuklar o kadar mutluyduki yeni okullarında..gözleri pırıl pırıldı çok duygulandım ...

okulun heryeri siyah beyazdı çok şık bir okul olmuş...:lepi:

Son düzenleme:
kırmızı patik .... iimiş valla afiyet şeker olsun
uğur böcüğü .. eskisini bulup alıntılayım
bal ... çok sağol
pirjuva .. sende hoşgeldin
hoşbuldum cnm

eline sağlık cnm cokacimcoook
çok severim şnitzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…