- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
:roflol: ama biz ışık hiç açmıyoruz ..salonu yatak odana mı bakıyo ,ışık katta sönücek die bakar mı acep delikafadulden
ay ben utanırdım :1ninca:
kaydirigubbakcemile3yaaa odama kim girse şu yukarda rekllam varyaa meme reklamı daha dik daha iri bilmem ne sapık sanıyolar beni
millet meraklı
organikşeker bana müsait olduğunda tarifi msj atarmsın
bende gözükmüyor balım ya,
ama kenarında köşesinde x yok mu,kapatsan...
memikler mi gözüküyor hep...akannehir
milletin sümüklü gelinine salyaları akıyo ...klava:
şaka 1 tarafa insanları küçümsemem .. bendeki eksik olan onda ondaki eksik bende olabilir ... herkes şeffaf ve iyi niyetli olduğu sürece gerisi hep teferruattır rayine oturur zamanla... ama anlayana ben bu konuda gerçekten şansızım ..kaynana cehalet sembolu senağlama bırak idarede edilmiyo anam takma takma kaale alma bi yere kadar
:roflol: ama biz ışık hiç açmıyoruz ..
kaydirigubbakcemile3
fermuarını açıyo hatun iri göğüsleri çıkıyor:)x falan yok cnm çıkmıyorki.biri geliyo yanıma direk gföğüsleri görüyor:roflol::roflol:
canlarım çok sağolun
geçmiş olsun diyen demeyen herkes sağolsun
evet kötü bi olay atlattık çok şükürki bişey yok allah hepimizin yardımcısı olsun
bende topiğin duacısı oldum
fermuarını açıyo hatun iri göğüsleri çıkıyor:)x falan yok cnm çıkmıyorki.biri geliyo yanıma direk gföğüsleri görüyor:roflol::roflol:
songül abla walla memişler şuan tam karşımda duruyoo
zaten yok bende bide gözüme gözüme sokuyolar reklamı
elime bi iğne alıp memişleri patlatasım geliyoo :dilcikar:
ama öyle olmazsak bu hayat çekilmezki canım benim....gülsünüm sende polyanna gibisin hee :roflol::roflol:
:))bende mavi konusunda gülsüne katılıyorum,butana basıcaktım..teşekkür gelmiş katılıyorum yerine :))
canım hayrola geçmiş olsun noldu??
songül abla walla memişler şuan tam karşımda duruyoo
zaten yok bende bide gözüme gözüme sokuyolar reklamı
elime bi iğne alıp memişleri patlatasım geliyoo :dilcikar:
böcük bjk demişken..
akşam bi gururlandım ki takımımla...:lepi:
izledinmi haberleri,elezığda ki depremde yıkılan okulu yeniden yapmış Bjk klubü..
çocuklar o kadar mutluyduki yeni okullarında..gözleri pırıl pırıldı çok duygulandım ...
okulun heryeri siyah beyazdı çok şık bir okul olmuş...:lepi:
canım tabiki öyle olcak... bence boşuna huzursuzluk yapma... bu fırsatı değerlendir... en azından eve geldiğinde bir de yemek derdiyle uğraşmıyorsun.. boşversene... yapsın kayınvaliden sana yemek:)))
hafta sonları nasıl durum peki??
casperım hoşgeldinn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?