Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canlarım çok sağolun
geçmiş olsun diyen demeyen herkes sağolsun
evet kötü bi olay atlattık çok şükürki bişey yok allah hepimizin yardımcısı olsun
bende topiğin duacısı oldum

bende gözükmüyor balım ya,
ama kenarında köşesinde x yok mu,kapatsan...
memikler mi gözüküyor hep.
..akannehir

fermuarını açıyo hatun iri göğüsleri çıkıyor:)x falan yok cnm çıkmıyorki.biri geliyo yanıma direk gföğüsleri görüyor:roflol::roflol:

boşuna demiyorlar canım cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun diye..cahil insanla uğraşması gerçekten zor..eşinde arada kalıyordur işte ne yapsınn..allahım kimi eşinin ailesinden kimi kendi ailesinden çeker..ne zor işler yarebbimmmmm..

songül abla walla memişler şuan tam karşımda duruyoo
zaten yok bende bide gözüme gözüme sokuyolar reklamı
elime bi iğne alıp memişleri patlatasım geliyoo :dilcikar:

fermuarını açıyo hatun iri göğüsleri çıkıyor:)x falan yok cnm çıkmıyorki.biri geliyo yanıma direk gföğüsleri görüyor:roflol::roflol:

ona birşey yapamazlar gülüm ya,
odaya giren olunca hemen sayfanı küçült bari
kaydirigubbakcemile5

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
brck sen hani çıkmıyo dedin tam o sırada yazının yanında çıkıverdi
çok güldüm
cık cık bunlar bana yapılıyo o zaman illa silikon taktırttıracaklar

gülsünüm sende polyanna gibisin hee :roflol::roflol:
ama öyle olmazsak bu hayat çekilmezki canım benim....

bende mavi konusunda gülsüne katılıyorum,butana basıcaktım..teşekkür gelmiş katılıyorum yerine :))
:))

bu arada asilcim... yemek konusunu hiç problem etme.... bende bilmiyordum.. 6 aylık evliyim... eşim şimdiye kadar hiç bir yemeğimi beğenmemezlik yapmadı... dün de bir kuru fasülye yaptım... valla kuzenim falanda vardı.. bayıldılar.... ben bile kendimle gurur duydum:)

insanın elinin altında internet olunca..... herşey çok basit... öncelikle kendine güven...
ve isteyerek yap.. bak nasıl lezzetli oluyor... takıldığın yerlerde de bizler hep burdayızz:)))

songül abla walla memişler şuan tam karşımda duruyoo
zaten yok bende bide gözüme gözüme sokuyolar reklamı
elime bi iğne alıp memişleri patlatasım geliyoo :dilcikar:

tatlım geri dönük bulamam mesajını,
ne atlattınız bilemiyorum kusura bakma ama
çok geçmiş olsun tatlım...

valla bişi diyemicem,reklam bende yok,
demek ki bu da KK kartın özelliği.
bize memik göstermiyorlar.
..sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

herzaman gururumuz :hooray:

hasta oluyom şu fikirlerine :)) hep iyi tarafından bişeyler çıkarıyosun ya
tebrik koyuyorum sana cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…