Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Benimde uykum geldi böcüküm,
havalar çok sıcak,pastırma sıcakları geliyormuş,
eh o da gelsin bakalım..
haftaya 3 gün çalışacağız,harika yaa,4 gün de tatil.

efsun sen ne zamandır evliydın cnm
ya bu bebişinde takvımı oluo ya adetten öncesi sonası die nasıl hesplandını bılıosun mı
istersen sana dediğin cetveli yapayım benimki sorduğun cetvel adet uzunluğun sat ın gerek

aminn :Saruboceq:canım benim yaa çok saol
demek aynı heyecani aynı gün yaşadık
vay beee olumunekankayizsmile
evlilik yıldönümümüzde bu sene kurban bayramının ilk günü
biliin demii
bilmem mi pirjuvam ya bayramda kaynıcak senağlama onada bi üzülüyom kaynana evinde geçecek mafoldumben

sel fazlan var 5 kilo seninde nann
Hadi len
sel , balık etinden hallicesin
mblue hepimizi alıntılamışsın okudum .. düşüncelerin için tşk ederim opuyorumnanaktan
Ya accuk göbüş var o kadar

mafoldumben mafoldumben çok mutsuzum hastalandım
19unda regl olmam gerekiyordu 2 gün gecikti diye içten içe seviniyordum ama biliyordum böyle olacağını mafoldumben
bi iki saat sonra unutacağım biliyorum ama ilk hastalandığım an çok üzülüyorum nedense hep böyle oluyor hele ki 1 2 gün gecikince

Üzülme canım benim.
Olacak bir gün

gülsünüm geçmiş olsun canım ya,
kansızlık = aşırı halsizlik zaten.
harnup ( keçiboynuzu) pekmezi kansızlık için çok iyi,
sabah akşam yemeni tavsiye ederim.
onun dışında kan iğnelerini denedin mi bilmiyorum
ama dikkat et kendine canım
...
sağol ablacım.... kan iğneside, şurubuda, hapıda... herşeyi denedim.. ama maalesef kalıcı bir çözüm olmuyor... ben sağlıkla ilgili çok ama çok fazla sıkıntı yaşadım ve artık yoruldum... bu yüzden biraz saldım kendimi... ama biliyorumki eninde sonunda doktorcuğumun kapısını çalıcam... sadece biraz isyankarım şu sıralar...kaydirigubbakcemile3

gulsunn cok cok geçmiş olsunn
teşekkür ederim canım..

şimdi sana yapıcam .. amannn burdaki gacılar hep yeni evliymiş Allah hepinize geçim versin ... içinde sizin bebelerinizin koşuşturduğu sıcacık huzurlu bi yuvanız olsun inş. :Saruboceq:
evet cnm yenı evlıyıs çoğumuz amin cümelmızın cnm

mblue cetveline ne yaziimm
cnm sneınkınde ne yasıoo ne yazmk gerk anlamadımki benn

aminn :Saruboceq:canım benim yaa çok saol
demek aynı heyecani aynı gün yaşadık
vay beee olumunekankayizsmile
evlilik yıldönümümüzde bu sene kurban bayramının ilk günü
biliin demii

prıjuvacım bılıomm ben hatrlıomda kurbndada memlkete mi gitçektinis

anaamm ee bizimki tatile denk geliyo..
tatil dediniz aklıma geldi..
nasıl süpriz yapam bee..en iyisi sabah erkenden kalkıp aşk kahvaltısı hazırlıyım ben..
başka neler yapsam acep bi düşiniim..

heracım cnmyokbe gidemdeim bi türlü kocişim hep geç çıkıo işten :(:( ama yarlayıp gitmek lazım yaa geçmiş olsuna hediyeısnı sona vercem

see you later.........:3:
bye byeee:))

gülsün
ama nası bulamıyolar yaw .. ii bi doktora gittin mi canım ... kan falan verdiler mi sana?
canım en sonuncusunda marmara üniversitenin hematologuna gittim.. hoca kendisi... lösemiye kadar araştırıldı ve hiçbirşey bulunamadı.... yok bulunamıyor işte...
ilk olduğunda kan vermişlerdi...

anaamm ee bizimki tatile denk geliyo..
tatil dediniz aklıma geldi..
nasıl süpriz yapam bee..en iyisi sabah erkenden kalkıp aşk kahvaltısı hazırlıyım ben..
başka neler yapsam acep bi düşiniim..

canım illa süprize gerek yokki... akşam hazırlarsın güzel bir sofra.... rakı severmisin bilmem... şarap olur... şöyle mum ışığında... karşılıklı sohbet ederek... arkasından da güzel bir diziyle noktalarsın işte:))

efsun sen ne zamandır evliydın cnm
ya bu bebişinde takvımı oluo ya adetten öncesi sonası die nasıl hesplandını bılıosun mı

canım 16 ay oldu evleneli regl başlangıç tarihnden itibaren sayıyosun 12 14 16 günler oluyoo ama geç yumurtlamada olabiliyomuş işimi garantiye alıyım diyosan ovulasyon testleri var onlarla anlayabilirsin

heraaa istediğin gibimi cetvel .. değiştirmek istediğin yer varsa sölee
yazı eklemek istersen eklerim

mblue yani yazı şart değil ama aklında varsa güzel bi söz tepede görünür .. herşeyimle aynı yola başkoyalı mesela ... attım

canım illa süprize gerek yokki... akşam hazırlarsın güzel bir sofra.... rakı severmisin bilmem... şarap olur... şöyle mum ışığında... karşılıklı sohbet ederek... arkasından da güzel bir diziyle noktalarsın işte:))

doğru söylüyorsun cnm yaa..ertesi günde tati lzaten ne güzel olur..ohhh...nişan videomuzu takıyım ben birde arada bi ona bakarız hoş olur..

aa nişan elbisemide giyebilirim.. bak bak fikirlerim artıyo ne güzel..

Son düzenleme:
Back
X