Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayy her zaman gelin kızz börekler yaparm sizee

bana yokmu börek kaydirigubbakcemile bana bak kıvamını tuttur yoksa ben bir hata bulurum elbet heee:roflol:

ayyy ben alt komşu duycak diye çekiniyom mşllh size walla
hayatta kalkışamam o işe ben biri varken...

...

yemişim alt komşuyu ..ne yapalım yani başkalarının keyfine kendi keyfimizden mi olalım :roflol: hem at koşturmayacağız yaaaww altı üstü 10 dakika :roflol:

adaer geçmiş olsun bu arada ...ALLAH acil şifalar versin..:Saruboceq:

ben biliyoum onu . çok muhabbet bir arkadasımız.

ay banada oluyo bazren ole. ıstemeyınce benım gıcıklıgım tutyo . o ısteyınce veresım gelmıyo
ee canım valla yarından itibaren artık 40 gün 40 gece gıcıklık falan yapamazsın.. bu özlemlee...:))

ayy ada.. ben olsam valla tecavüz ederdim sanaa... kız sen biliyon olmayacağını... hem adamı zorla uyandır... cilveleş... hazırlaa... sonrada hadi iyi geceler de.... kız yazık adama bee....

yok kız... o isterse oluyor... serf benim istememle değil..
kızım ne çok ses çıkarıyorunuzki alt kattan tedirginsinnizzz:)))

valla karnım acıktı bugün doğru dürüst bişiy yiyemedim

ses mes yok ama
ya çıkarsa :))

ne utanıcan onlar ses çıkarmaya utanmıyoda senmi utanıcan yawww

o zaman toplanın kızlarr herkese benden böörekk
hemde su böreği yapcamm
bol enerji versin diye de çikolata yedircem
sonra göndercem kocişlerinizin yanına )))))

o zaman toplanın kızlarr herkese benden böörekk
hemde su böreği yapcamm
bol enerji versin diye de çikolata yedircem
sonra göndercem kocişlerinizin yanına )))))

benim pasta böreğe ihtiyacım yok ..her daim enerjikim :dance::roflol:
ama su böreğine hayır diyemem ..sen herkese bi tepsi yap ..bana ayrı bir tepsi :icecream::icecream:

ee canım valla yarından itibaren artık 40 gün 40 gece gıcıklık falan yapamazsın.. bu özlemlee...:))

ayyy canım sorma demıcem artık. genel olarak sorunalr vardı yorgun oluyodum artık hepsı bıttı artık sanırım pek kırmıcam bu konuda bıraz ketumdum sanırım. artıkın elımden gelenı yaparım.
sımdı aradı yarın 11 de ızmırde yasasın. ayyy canım benım cok osledım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…