Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bu konuda en eskı yontem en etkılı yol belkıde yanı tavana vurmak

neyse kızlar ya akşama ne yemek var onu söleyin fikir olsun banada

eşimle biz diyetteyiz o yüzden meyve yiyoruz ...ama sen ızgara tavuk balık yapabilirsin..biz haftada bir mutlaka balık yeriz ...bu ara haftada 2-3 oldu ...yanına salata ohh misss gibi valla ...neden bu kadar gevezeyim sanıyorsun omega 3ten hep sositososito:roflol:

evlendik evleneli 1 defa balık yedim o da geçenlerde eminönüne gittik te oradaki meşhur balıkçı teknelerinde ama kociş balayında açık büfede her gördüğü balığı aldı....yedi...
ben de yapmalıyım balık ama nasıl,çık buradan akşam 7 de eve git 8 e doğru o balık hangi arada temizlenir de pişirilir ki

ya da ben şu hazır doğranmış patateslerden alıyorum ..fırının bir tepsisine tavuk kanata v.s. diziyorum ama sıfır yağsız soslayıp da ...bir tepsiye de o patatesten koyuyorum sıfır yağsız hiç yağ damlatmana gerk yok ..sonra biber patlıcan koyuyrm..patlıcanlara çok az yağ sürüyorum ..fırını açmışken hepsini pişiriyorum ....patatesler mcdonalds taki kızarmış patatesler gibi oluyor ve sıfır yağsız hem sağlıklı hem çok lezzetli olyr...biber ve patlıcanlar da közlenmiş oluyor ..tavuğun yanında süper oluyor ...yanına da pilav yap oldu bitti ..hatta pilvı fırında da yapabilirsin çok lezzettli oluyor ..fırını açmışken hepsini bir arada çıkart ... pilavı da özellikle bulgur çok güzel oluyor ..bulguru normal pilav pişirir gibi pilav tenceresinde hafif soteler gibi yap ...sonra borcama koy üzerine de kaynar su ..at fırına bir lezzetli oluyorki sorma ...

neyse kızlar ya akşama ne yemek var onu söleyin fikir olsun banada

valla canım benim meşhur mercimek çorbam vardı... yanına da işk defa bulgur pilavı deniycem.... şöyle domatesli biberli falan... ee birde ayran... artık gece kocam gelince ısıtır yer:))

balcım ben topiğe girer girmez tarifi verdim hem de fotolu :)))
fırında tavuk patates şekerim

evt gördüm cnm sağolasın ama dün akşam da tavuk vardı kociş gıdaklamasın :))

ya ben daha ızgara kısmına geçmedim hele balık eve sokup kızartmam malum ev kokar :)) ama fırında olsa okdr zararı olmazzz
çokmu fazla kilonuz cnm??
benim eşimde diyete başlasa olur ben 58 kiloyum oda 100 den sonrasını bıraktık saymıyoz artık :))

yokyaa temizlemeye gerek yok ..biz genelde levrek yada somon yiyoruz ...onu güzelce dilimlettir markette yada aldığın yerde ..eve gel ..evde de kendin temizle ...ben fırına alüminyum folyoyu seriyorum ..üzerine balıkları ..balıkların üzerine sarımsak doğruyorum ince ince baharat tuz filan ..birer tane de limon ve az maydanoz koyuyorum ...balıkları dizikten sonra üzerine de yine folyo kapatıp açık olan yerleri güzelce sıvıyorum ..açık yer kalmayacak ...folyonun içinde pişecek balık ...45 dakika pişiriyorum fırında ...süper oluyor ..hiç yağ damlatmıyorum balığa ..kendi yağıyla suyuyla pişiyor ..hem sağlıklı hem çok lezzetli oluyor ...amma da hamaratım heee :roflol:

ooo cnm senin çenen kadr ellerinde çok iş yapıyorrr
bunuda aldım notlarıma deniycem,balık denedinmi o şekilde hiç cnm??

valla canım benim meşhur mercimek çorbam vardı... yanına da işk defa bulgur pilavı deniycem.... şöyle domatesli biberli falan... ee birde ayran... artık gece kocam gelince ısıtır yer:))

off cnm çekti o pilavdan yapmayı beceremem ama yemesi çok güzel oluyo :)) kociş yiyince bayılıp yatağa düşçek :))

yok be bit kadar birşeyim de bakma ...yaa daha önce de anlattım ..evlenirken 48 kiloydum ben ..34 beden giyiyordum ...hatta çocuk reyonundan filan..evlendim doğum kontrol hapından şiştim ..61 kilo oldum ...48 kilo olan birine göre bu kilo aşırı bir kilo :))) ve diyete başladım ..1,5 ayda 8 kilo verdim ...şuan yine 34 beden giyiyorum ...ama tartıda hala 53 ümya kafam bozuluyor biraz daha vereyim diyorum :)) hedefim 55 ti altına düşmeyecektim aslında çünkü yüzden kilo çok veriyorum ..kilo alınca herkes çok yakıştığını söylüyordu ..yüzüm çok güzel olmuştu filan ..o yüzden artık vermeyeceğim de dikkat ediyorum sadece ...eşim 95 ile başladı şimdi 88 kilo ...ona da yardım ediyorum böylece beraber meyve yiyoruz :)))

ooo cnm senin çenen kadr ellerinde çok iş yapıyorrr
bunuda aldım notlarıma deniycem,balık denedinmi o şekilde hiç cnm??

evet öyleyimdir ..malum başak burcuyum ..mikemmeliyetçi tipik başak işte kaydirigubbakcemile3 ..pasta meze tarzı çok yaparım ben normalde de 2 aydır birşey yapamıyorum diyetten dolayı kaydirigubbakcemile3 balık tarifi yukarda kaydirigubbakcemile3

valla canım senin işin gerçekten zor... 8 de evde olupta yemek yapmak ve kocaya ilgi göstermek.. c.tsileri çalışıyorsun.. allah yardıncın olsun...

hmm fırında pilav... denemek lazım vallaa canım...

kesinlikle deniycem fırında olan herşeye varım ama kızartma demeyin mutfak kokmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…