sıteye nolıyy yaaa
neysemm genede beğenmedım ben yaaa
kocaman yazılar falannn:bbo:
günaydn bu arada
yorgunum o saate ne edın burda anacım
hayratım şaştı yanı
ıngılızce örtmenısın dımek
banada öğretıversen ne ıyı olur
vınn faturası geldıı geberesıcee
50 tl bıktım yemınle
hep kocamın kafasızlığı bu konuda ona cok kızıom
24 ay tahahuttlu bıde
ocakta daha 1 yıl olcakta 2. yılın bıtmesını beklıycez
3 faturamın toplamı 50 vınn a öduom 50
çekse gamm yemıycemm cekmıoda
böcüğüm hayat sana güzell kıss =)=) ohh valla ben akşam eve gidince nihayet kruuyan çamşırlarımı kaldırım diom bide ev süpürüp silim diom cmrtesiii kociş evde ya 5te çıksamda bi iş edemıyorum
mblue aman aldırma beee
evli insanlar için evde net iyi diil bence hele eşin pc ye meraklıysa
burada bir sürü şey okuyoruz.Bizimde vardı ama kapattırdım çok şükür sorun yaşamadım sadece maçların sonuçlarına bakıyodu.bi işimize yaramıyodu yani.kapattırdık 2-3 aydrda
Sana katıldım biricik.
Ama bi yandanda evde net olmalı diye düşünüyorum.
Çünkü çoğu işimizi ordan halledebiliyoruz.
Ama eşim çok oyun oynar evde pc olsa.
Birde evde tekken canım sıkılıyor ne bilim yaa
cmrtesileri istediği kadr ntte takılabilir5ten sona yasak=) her akşm pc açılamazgibi madeller koycam heram beybim
heram saten benımde bazen net ihtiyacım oluo =)=) dedin gibi temzilk ederken süper olur=)=) bana bişiy demees o facesine bakar maillerinebakar falan fişman
bal kıs dun nerdeydın akşam falan gelemmişin
sabah annemi aradım
annennemi hastaneye götürüyorlarmış bronşit hastası annemler arabadan inerkenbelediye otobüsüde yolcu indiriyomuş anemlerde arkasındaymış adam geri geri gelmiş otobüsle annemlerin arabaya çarpmış
allahtan bişey yok şükür yarabbim ama biliyosunuz benim kardeşime 15 yıl önce belediye otobüsü çarptığı için bizde kötü bi anısı var annem çok kötüydü otobüs üstüne geliyo hiç bişey yapamıyosun diyoo
çok kötü oldum ağladım hayat ne garip allahım herkesin annesini babasını bağışla hala içim bi garip
nedir bu otobüslerden çektiğimiz mafoldumben
balımya ben şimdi burda işe gireli 2,5 ay oldu cnm benım işlerimi ortak yaptığım bi arkadaş vardı oda 10 kasımda bırkaıo işi askere gidicek bdiada gelmes buraya bence ve o destek oluodu bana şununla şöle konuş böle konuş die o yuzden ok sıkıntı yaşamıodum uçuşlarda sorunda çıkmıodu o gidince ne etçem ben diee düşünüomşimdi 1 şantiye var çlşn ordaki personel işlerini ben kordine ediorum moskovaya uçuşlarını ben ayarlıorum falan filan işte o yokken nasıl kalkarım altından die tırsıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?