böcüğüm program hzaır inş. uyabilirisn cnmmbugun temızlık ypcem
yarın çarşıya cıkcam pazar gtcemm pazarda yatcam ınşş
ayy hava soğuk ben ıse ıncecık şeyle geldımmm:sinifsinif:donuyomm
ay böcüğümyani sneınde şu program yetti yanıı kesın değiştirinn artıkk senınde ayarlarını bosuoo yawwwoff gene bozuldu bu otomix
bıktım yaa ne kapanıo ne acılıyo
2 dk fatura cıkarcamm 1 saat uğrasıom
ya yazıcı calısmaz ya program
patron adamın kafasına pc gecrmezse ıyı
ay en iyisini yapıon bricikkk noluosa ayklardan bacaklardan oluo alıos havayı sona yatıos yatklara =(ben artık altıma çorab giymeye başladım böcükaklinialirimsmile
gunaydınnnn güzzzzgünaydınlar topik ahalisi
gunaydın gulsun cnm en iyi olmuş yatıp dinlenmişşsindir . yaaprsın temilziği okdr dert etme olmadı pazrtesi yaparsın cnm üsütnden toparla eve gidince yeter sıkma canını temizlk için=)günaydın kızlar....
dün akşam temizlik yapcaktım güya... eve ilk girdiğimde su az akıyordu, bende önemsemedim....
biraz dinleniyim başlarım dedim.. 10 dak sora kalktım bir baktım su yok.
meğer saat 3 ten beri su yokmuş... o azcık akanda bizim borularda kalanmış((
gece geldi... temizlikte kaldı....
off offff((
=)=) garantici insan seniii ee mecbur öle yapçan yoksa toton donar kıs=)=) elktrikler gidinceböcük iş yerinde dolabında şal bulundur..böle olduğun zamanlarda sarınırsın..ben öle yapıyom
2 tane şalım var biri battaniye gibin..bizde petek yok klima var bozulduğu zmn garantiye alıyom kendimi..elektrikler gider felan..sıcacık oluyo..
üfff benimde biraz ütüm vardı yapacaktım ama oturmaya gittik arkadaşa.
ya ben orda çok üzüldüm yeğenim çok sevimli 1,5 yaşında erkek çocuğu.onu seviyodum sinirli bişi oda kucağıma alıcaktım tam tırnağım geldi yüzünü çizdim yaaa
annesinede diyemedim elim geldi die
dedim kendi çizdi sanırım ama uyuyamadım gece
ama hafta sonu yapamam.. kalıcak temizlik....günaydın gülsünüm olsunn kı dinlenmişin zaten yorgun gibiydin
gülsünüm en sinir olduğum şey hee su kesintisi,elektrik neyse de su kesilince illet oluyom..sifon mifon çalışmıyoya en çok o kötü oluyo..evde su bulundurmak lazım aslında..
günaydın kızlar....
dün akşam temizlik yapcaktım güya... eve ilk girdiğimde su az akıyordu, bende önemsemedim....
biraz dinleniyim başlarım dedim.. 10 dak sora kalktım bir baktım su yok.
meğer saat 3 ten beri su yokmuş... o azcık akanda bizim borularda kalanmış((
gece geldi... temizlikte kaldı....
off offff((
Günaydııııın herkese hayırlı cumalar kızlar
gunaydınnnn güzzzz
üfff benimde biraz ütüm vardı yapacaktım ama oturmaya gittik arkadaşa.
ya ben orda çok üzüldüm yeğenim çok sevimli 1,5 yaşında erkek çocuğu.onu seviyodum sinirli bişi oda kucağıma alıcaktım tam tırnağım geldi yüzünü çizdim yaaa
annesinede diyemedim elim geldi die
dedim kendi çizdi sanırım ama uyuyamadım gece
bugün gördüm sabah bizle geliyo kreşe gözünün altında iz kalmış.
geçer ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?