ptıkçim eşinin burnunda sorunmu var cnmm
dün kociş geldi aldı benı ekmeğimizi aldık gittik evimize ymlle uğraşma olnları yeriz dedi
=)=) birer bardak çorba yaptım en hazırından bide pırasam vardı yemk bide kanportakalı içtik oh doyduk sonara mutfağı toparladım bulşıkları mkıneye attım açtım makıneyıde .kociş dedi bugunü bize ayıralım dedi bende bi çay demledim aldık cipsleride sahtekar die bir film izledikk(DVD) eskibi filmdi ama güzeldi=)=) 23:00de bitti film sonra mandalın soydum yedık=)=) çarşfları katladım kaldırdım.çamaşırlr az nemliydi ıonlarıda koltukların üsütne serdim ortalı toparladım.bulaşık makınamı boşlttm. aldım kocişi yattıkk=)=) 23:30da sona yatkta çene çaldık =)=) bayaca geç uyuduk saate bakmadmda=)=) sabahda 7:30da kalktık uyuya kalmışız kociş duş alırken.
hemn yata örttüm birer sandviç hazırladım .kociş traş olurkende hemn üsütümü giyindim çıktık evden koştura koştura=)=) akşam güzle geçti ama temizlk yapmadım=)=) kocişime vakit ayırım dedım
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=18036&pictureid=107261
ay ben bu görüntüden çok korktum eyvahedigeldismile
eşiminde ameliyat olması lazım,onu bu hallerde görmeye dayanamam akannehir
=)) sağol canım ay neyi yanlış anlıycaklar yanlışmı yazmışım=)=)
gunaydın gulsunn - o su meselelerı benı delı edıyo zaten bı kere 4-5 gun kesılmıstı sular resmen bıtlenmıstıkartık ıslak mendılle sıldık bırbırımızı sonra su geldı gece 12-1 gıbım ay ormemısler gıbım neremıze surecegımzıı sasırdık sakır sakır heryerı yıkamıstık . sonra bende beledıyesının sıtesıne uye oldum sımdı kesılecekse onceden haber gelıyo boylece bende sıse lerımı dolduruyorum legelere heryere stok yapıyorum en azından bıraz ıdare edıyo ayy gerçekten çok kötü bir durum.. ben herlade anneme geçer duşumu alır evime geliridm:))
iyi akıl etmişsin valla...ama dünkü su kesintisi boru patlamasındanmış... ani yani.....
brck.. canım bu kadar takma... ama keşke söyleseydin.. en azından için rahat etmiş olurdu.... olabiliyor böyle şeyler... bende bazen farkında olmadan yiğenlerimin canını acıtabiliyorum.. ama onların ani hareketlerinden dolayı.... alışıcaksın sende....:)))
ben ağzımdan nefes alıyorum kızlar.ağzım hep açıktır uyurken.sağ burun deliğim tıkalıdır hep.
ay seninde zormuş..doktor sanada ameliyat olman lazım dedi mi?
günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımm
bugün kocacımla 3. senemiz bitiyo.. ayy çok seviom aşkımı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?