Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck aynen cnm bende sevıyorum yatak sohbetini ama kociş hep geç yatr ben 23:00da yatarım yorgun olmım die o hep 1 1,5 gibi yatıo playstation oynmk için ama dun gece yatırdım onuda

patikçim sen rbsyı yollamıştınya açmamış onu oralar dayanamamış gelmiş gene =)

sağlık için patikçim olcak mecbur inş. iyleşir ek,n kısa sürede bende koku alamıorum hep tıklaı gelio bana sinislerim ama doktor temız bişiy yok açık isnüsler dio yolluo bende anlamadım burnumun derdini yani

patikçim benimde olmam lazım yaaa bende bakıyorum korkuyorum bide buraya koyuyolar

guzel bı aksam gecırmsısın nazar degmesın

ama yazarken dıkkat et ınanlar yanlsı anlıcak delikafadulden

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=18036&pictureid=107261

ay ben bu görüntüden çok korktum eyvahedigeldismile
eşiminde ameliyat olması lazım,onu bu hallerde görmeye dayanamam akannehir

ay çok feci

ben ağzımdan nefes alıyorum kızlar.ağzım hep açıktır uyurken.sağ burun deliğim tıkalıdır hep.

brck aynen cnm bende burnumdan nefes alamıorum ve sürekli başımı ağrıtıyo saçlarımda uzun ya baş ağrıısı çok çekiyorum

İki akşamdır eşim mesaiye kalıyor gece 1de geliyor bu akşamda öle olacakmış.Sanırsam haftasonuda çalışacak off

Bu akşam bende temizlik yapıcam.Yarın uyurum biraz pazara giderim.Yemek yaparım eşim gelene kadar.

Gülsün suların kesilmesi değilde planladığım şeyi yapamadığım için üzülürdüm bende.

Brck üzme kendini.Olabiliyor böyle şeyler.Yeğenimi birgün parka götürmüştüm.Evimizin balkonu parka bakıyor.Bizimkilerde orda bakıyolar bize. Yeğeniminde bir huyu önüne bakmaz koşarken.Bana oyun yapıyor arkasındayım benden kaçıyor ama bana bakarak.Önüne bak koşma diyordumki ağzını tatiravalliye çarptı dudağı patladı.Elim ayağım kesildi ya.

ay seninde zormuş..doktor sanada ameliyat olman lazım dedi mi?

Evet cnm yapalım dedide korkuyorum ben elim kanasa tırsarım nasıl doğurucam bilmem:)

boşver haklısın cnm da işte o an korkudan annesinede diyemedim:)
az işim var gelicem bebişler çok yazmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…