- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
cnm avm idi orası
hediyelik eşya çiçekçiydi aynı zamnda iddaa makinesi vardı
iddaa bayiydi yani
avm olunca tabi hafta sonuda çalışıyoduk
ne tüyolar vardı ama bende o zamanlar hee sempatiksalakcinni
şimdi avm var benim eve yakın orada optik magazasında mı işe başlasam acaba diom,
adamlar 1 yıldır eleman arıyoo hep ordan gecerken koceme diomm bunlar beni beklioo diee kaydirigubbakcemile3
hadi kızlar ben gittim yarın kuran varya işlerim var öpüldünüzz görüşürüz buyurun gelin dicem ama gelemiceğinizi bildiğimden diyemedim ama bol bol dua ederim hepiniz için:)))
başkasına çektirmeyin zati :smiley-cool:ayy ne güzell
bebişimiz olunca resimlerini çekersin artııkkk
doğum fotoğrafçısı olaraktan :jeyyar:
hadi kızlar ben gittim yarın kuran varya işlerim var öpüldünüzz görüşürüz buyurun gelin dicem ama gelemiceğinizi bildiğimden diyemedim ama bol bol dua ederim hepiniz için:)))
anlaıdm cnm ama bence avm calısmak zor yanı h sonları tatıl deıl ya o bakımdnamirmirmirmir
başkasına çektirmeyin zati :smiley-cool:
Allah kabul etsin cnm..Duaların kabul olsun inşallah :Saruboceq:
patık bak benım kk kartımda var ındırım ısteremm:ecrin_bebek:
sende mı cıkmak ıstıyonkı işten pujı
bence kabul etmezler gıbıme gelıo
ayy keske bende yarın çalışmasam ne ıyı olurdu yaa
bıgun tatılden bişi anlamıyom ama nankör olmayım işim var cok şükür
işsizken yattıklarıma sayam
İstanbuldaysan yada istanbula gelirsen olarr tabikisi alkisalkisalkis
sağol canımÇok yoğunum kızlar ya inanılır gibi değil tuvalete gittim kaç kez geri indim aşağı telefona yetişemiyorum akannehir
Nurdan bence süper bir fırsat Rabbim hayırlısını nasip etsin maaş çok düşük ama İstanbul'a göre kıyaslamamak lazım ctesi pazar tatil kurumsal bir firma vs eğer olursa kaçırma bence kabul et
evet cnm İstanbuldayım...
bencede avm de kabul etmezler pazar tatili,en yoğun olduğu gün..bence başka alanda iş ara en iyisi..
Patikim Allah kısmet ederse bi bebem olursa doğum fotolarımı sana çektiricem söz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?