Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Hiç değilse evde yatma zevkini tattınız çalışmıyoken.ben daha o nasıl bişi bilmiyom:gitme:
cumartesi çalışmamak nasıl bişi tarif etsenize:gitme:

biricik bende yıllarca ctesileri çalıştım..zor bir durum valla çok iyi anlıyorum ama bulana kadarda direndim..

bak bu 5. iş yerim :))

Hiç değilse evde yatma zevkini tattınız çalışmıyoken.ben daha o nasıl bişi bilmiyom:gitme:
aynen brck boshayallersmile
bende brck bende:sinifsinif:ne zevklıdır hee ctesı yat ıstedığınde kalk temızlık yap pazar gene yat ohhh

pujı hayırlısı olsun ınş cnm

amin cnm

benim öle bi şansımda yok nan tanıdık yanındayım.
cumartesi geliyoz oturuyoruz gidiyoruz.hiç iş olmuyor

ah inşallah kızlar yaa yemin ederim arkama bakmadan kaçıcam nefret ettim artık ya
kaç kez dedim çıkışımı verin diye yok diyolar biz senden çok memnunuz bırakmayız
ne yapıyorum neyimden memnunsunuz diyorum ya
bulamazsınız tani benim gibi bi aptal daha burada buz gibi yerde oturacak bütün kış, verdiğiniz her işi yapan hayır demeyen :mymeka:
neyim burada belli değil vallahi
herkes beni özel asistanı sanıyor bugün bi müdüre balayı için otel fiyatı araştırdım yuh artık sanki benim görevim
ik müdürü bugün kaç tane cv gönderdi sayamadım inanın hepsini arayıp iş görüşmesi için randevu verdim
birinin internet faturası ne kadar gelmiş onu öğrenirim yok öbürünün evine ilaçlama firması ayarlarım bilmem ne sıkıldım artık böyle saçmalıklarla uğraşmaktan
ay napmam lazım kovulmak için bilmiyorum ki
iki gündr kotla geliyorum işe sempatiksalakcinni
sadece ctesi kot giyiliyor burada halbuki :umursamaz:

pasaklım nasılsa mezun olmadınya bu yılda opratörlük yapıcaksan daha az yoğun olan bi yerde çalışsan..
matbaa yoğun olur yani..bugün bahsettiğin gibi bi sürü insan arar falan..

Son düzenleme:

ahaa halkla ilişkiler ondan hala hayattasın hehee, eğitim iyi olabilir, örtmenlerin etinden sütünden bolca yararlanıldığı için sempatiksalakcinni

neee kocan sandım valla kaydirigubbakcemile3 özel şoför heee, yav sen çalış yarın da pazar da, özel şoförüm olcak ahh bi servise razıyım ama nerdee dolmuşlardda sürünüyom hep:gitme:

6 sene ctesi nedir bilmedim pardon 8 sempatiksalakcinni ilk kez cumartesileri çalışmamaya başladığımda her cumartesi bir şey planlıyordum. hayat buymuş diyordum. sonra tabii alışkanlık olunca şımarıyor insan (bende öyle oldu) evde bomboş geçen cumartesi çok oluyordu sonraki yıllarda. şimdi yine değerlendirmeye çalışıyoz. sen de sabret dilerim kavuşursun ctesileri boş olduğun bir işe.

pasaklım ınş güzel bı iş bulursun cnm
işkence senın cektığınde
ne öle her iş sana kaymışş
olmaz kı yaa

yorgunum aplaa hala yaşını demedın ondan apla dıom bılesın:ecrin_bebek:
1 ay falan calıstım sonra kaçtımm ayoll benımde herseyımden yararlanmak ıstedılerde zor kurtardım
yaa o dönemde bıle öğretmenlerı çağırdılar toplantı yaptılar hemde sabahın körunden aksama kadar tuttular
öğrencıler ıse serbest tam tersı durum yanı

yok kocem deıl
bızım arabamıs yok ablamm
patron dedı bıze 7de cıkın 6 cıkmayın ctesı gelmezsınız dıe ama herkes gelıo
ben işe yenı gırdım ayıp olur
hemde ctesı cok yoğun oluyoruz
ptesı altından kalkamam o işin ve işi öğrenemem

şavaşcı sen şimdi 23,5 yaşındasın,eğitimcisin ..okuduğun yıllarıda sayarsak nasıl 6 ya da 8 yıldır çalışıyon ki :uhm:

nurommmmmmmmm
nurommmmmmmmm
hakket sen benı görmuyon mu görmemezlıkten mı gelıon
yazmım daha haa:dilcikar:

ay ben mahsus soruyon sandımdı 30'um ben yav, ama şarap gibiyim:dilcikar:
hee sen de almışsın nasibini desene hehee

e geçici diyelim senin ctesilere o zaman, işi iyice kapıncaya kadar bir de obaşındaki akıllı giderse falan işler daha kolay yürür belki de di mi sempatiksalakcinni e peki tam gün mü çalışıyon ctesileri?

şavaşcı sen şimdi 23,5 yaşındasın,eğitimcisin ..okuduğun yıllarıda sayarsak nasıl 6 ya da 8 yıldır çalışıyon ki :uhm:

yok yav ben yukarı yazdığım gibi 30'um.daha uzun zamandır çalışıyorum bu arada, 8 yıl ctesileri de devamlı çalıştığım süre kaydirigubbakcemile3

nurom yenı işinde dedım grmeden herseyı konuşman ıyı olur
net var mı dedımm senıde özlemeyelım dedım
ama görmedınn hıh

yorgun abla ablasın iştee aramısda sölemesı ayıp 6 yas varr
heheeh
kızma yaa her yaşın ayrı guzellığı varr
30 yaş cok deılkı tam evlencek yaş:jeyyar:

gecıcıdır ınş
ılerde ben işi kapınca bı erkek personel alıncakmış benım bazı yaptığım işler ona geccek bende gel keyfım gel dıycekmışım
patron benı kandırıyorda olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…