Hiç değilse evde yatma zevkini tattınız çalışmıyoken.ben daha o nasıl bişi bilmiyom:gitme:
cumartesi çalışmamak nasıl bişi tarif etsenize:gitme:
aynen brck boshayallersmileHiç değilse evde yatma zevkini tattınız çalışmıyoken.ben daha o nasıl bişi bilmiyom:gitme:
bende brck bende:sinifsinif:ne zevklıdır hee ctesı yat ıstedığınde kalk temızlık yap pazar gene yat ohhh
pujı hayırlısı olsun ınş cnm
sondan cvp verıyomm
ayy okuldada böledıryaa hep sonlar kalır aklımızda
doğada halkla ılıskılerde cnm hıc öle deıl vallamısafrlerın kayıtların dönemıne denk geldım kebap gıbı baktılar
kahvaltı süpe yemek süperdı sonra şartlar konusulduğu gıbı olmadı bıraktım ama eğıtımı süper
ve cok pahalı bı kolejj:gitme:cocumolsa yollamak ısterdım ama ağaoğlu ıle evlı deılık buda bı hayalboshayallersmile
benım kocem deıl gı hakket şöforhihoyyytama anlaşamıok otobusle gtsem daha ıboshayallersmile
hormonlarımda bı çoşma varaklinialirimsmiledoğru kocemı özledımsempatiksalakcinni
kendımı tesellı etmek ıstemıyomhep en ıyısı olsun dıom o yuzden hıc olmuoo ya hep ya hıcc:kedi:
sız nasıl uygun görursenız o olur
cnm
Hiç değilse evde yatma zevkini tattınız çalışmıyoken.ben daha o nasıl bişi bilmiyom:gitme:
patık o yaş bana aıt cnm
yanlış okudun sanırımm
yorgunum aplaa hala yaşını demedın ondan apla dıom bılesın:ecrin_bebek:
1 ay falan calıstım sonra kaçtımm ayoll benımde herseyımden yararlanmak ıstedılerde zor kurtardım
yaa o dönemde bıle öğretmenlerı çağırdılar toplantı yaptılar hemde sabahın körunden aksama kadar tuttular
öğrencıler ıse serbest tam tersı durum yanı
yok kocem deıl
bızım arabamıs yok ablamm
patron dedı bıze 7de cıkın 6 cıkmayın ctesı gelmezsınız dıe ama herkes gelıo
ben işe yenı gırdım ayıp olur
hemde ctesı cok yoğun oluyoruz
ptesı altından kalkamam o işin ve işi öğrenemem
şavaşcı sen şimdi 23,5 yaşındasın,eğitimcisin ..okuduğun yıllarıda sayarsak nasıl 6 ya da 8 yıldır çalışıyon ki :uhm:
konuştum tatlım görüşmede herşeyi detaylı konuştuknurom yenı işinde dedım grmeden herseyı konuşman ıyı olur
net var mı dedımm senıde özlemeyelım dedım
ama görmedınn hıh
nurom yenı işinde dedım grmeden herseyı konuşman ıyı olur
net var mı dedımm senıde özlemeyelım dedım
ama görmedınn hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?