Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

oooo songül ablam kısır demişsin ay olsa da yesek ya ben çok severim bol yeşillikli olcak oooh kaç tabak götürürüm var yaa cokacimcoook

bu arada yoğundum arayamadım edamı birazdan ararım
organikim getirmiş gerçi edamdan haber :asigim:

geçmiş olsun adacım
yaaa sen yoksun tarif yok yeni mamalar yokkk
adacık yaa dekanda olursun sen bu gidişlee
müjdeyi aldınmı bu arada efsunumuz hamişşşşşş

aaaaaaaaaa hadi bakalım hayırlısı olsun
açılış yapılmış....devamı gelir artık....
hiç merak etme canım hemen tarif geliyor :)))

adacım hoşgeldin tatlımmm nasılsın yaahu

canımm :)))
iyiyim işte ne olsun...yatıp dinlenecektim.....dur dedim kızlarla konuş biraz....
iş güç devam ediyor ne olsun...

Ada geçmiş olsun,neyin var ?

sorma güzelim ya.....
bugün sınıfımda bit kontrolü yaptım ve bir öğrencimde bit buldum :sinifsinif:
öyle kötü oldum ki,elim ayağım buz kesti,psikolojik olarak çok etkileniyorum ben,her tarafımda aldı beni bir kaşıntı,gözüm karardı falan,ayağa kalkamadım resmen o derece yani....arkadaşlar ne güldü halime,minnacık bitten bu derece etkilendin başka birşey olsa ne olurdun bilmiyoruz dediler....
ama gerçekten çok fena oldum....pislikten olur gibi geliyordu bana oysa temiz saçı daha da çok severmiş bu sefer iyice tırstım,eve gelirken hemen bit şampuanı aldım....deli gibi bir yıkadım saçımı görmeliydiniz...

saçlarımdaki beyazlar bana bakıyor ben onlara bakıyorum..boyası aksın diye bekledim..
renk değişimi yapıcam ama hiç cesaretim yok..o yüzden ctesiye bıraktım ,beğenmezsem hemen siyaha boyatıcam çünkü..kırmızıya boyatıcam saçlarımı ,açmadan boyarlarmı acaba hiç istemiyorum açsınlar..

:) cnm bende derin dondurucuya attım
ama sende düdüklü var
ne gerek varki önceden haşlamaya...
canım bu şekilde çok daha pratik oluyo... aniden misafir gelirse hemen elinin altında....

hadi bakalım... sende al canım da kavuş rahatlığa:))

Gulsunum bende öyle yaparım ,hazır olur ,
ayrıca karnıyarık içinde patlıcanlarım közlenmiş
olarak dipfrizde hazırdır..ee çalışan olunca
pratik olmak zorundayız dimi
...kaydirigubbakcemile5

evt ablacım çok pratik oluyo.... benim tıka basa dolu.. koyacak yerim kalmadı....

adacım.. canım çok geçmiş olsun yaaa....

ada vursaydın kafalarına bi tane annelerimiz vururdu ya bize bit bulunca kaydirigubbakcemile3
pasaklım eşinlemi gidiceksin ne güzel cnm ailecemi görüşüyosnuz

şuan saçların ne renk tatlım??

ada bunun içinmi hasta oldun :)))

çok yaklaşmazsan geçmez cnm merak etme..
bzim öğretmenimiz ayrı oturturdu bitlileri sınıfta ..
oda iyi bir şey değil aslında mimlenmiş oluyorlar ama yapıcak bişi yok herkese bulaşmaması lazım..
velisine haber verdin mi ??

yok kızlar grip falan değilim şükür...sadece bu bit olayından psikolojik olarak çok etkileniyorum...

songül ablacım merhaba....kötü birşey değil...bitsel birşey sadece :)))

canım aslında bildiğim kadarıyla eğer kendi saçınsa... yani boya falan yoksa birkaç boyamada tam oturur diye tahmin ediyorum....

kırmızı mı olcen kı :)yoksa kızılmı
ay ben cumartesi bi kız gördüm saçında her renk var 5 -6 renk
okadar iğrençtiki saçları güzelsanıyo bide:)
bi kerede pembe kafalı gördüm :)

canım o daha kötü birşey o öğrencinin psikolojisini bir düşünsene ne hale gelir...
yazık yani...bununla velinin ilgilenmesi gerekiyor ama aradım kadını verdiği cevaba bakın ki napak hocaanımmmmmmmm geçmiyor bi türlü....
allammmm dedim ne insanlar var....çocuğa da aldım,yarın vereceğim,anası yıkar değil mi bari....

canım aslında bildiğim kadarıyla eğer kendi saçınsa... yani boya falan yoksa birkaç boyamada tam oturur diye tahmin ediyorum....
birkaç yere sordum biri açmadan olur dedi ama emin olamadım..burada bi kuaför edinidim ona sormadım henüz..sorucam bakalım :S
kırmızı mı olcen kı :)yoksa kızılmı
ay ben cumartesi bi kız gördüm saçında her renk var 5 -6 renk
okadar iğrençtiki saçları güzelsanıyo bide:)
bi kerede pembe kafalı gördüm :)
yok kırmızı :) işte açılınca saç biraz aksın öyle oluyor sanırım :S ondan istemiyorum açsınlar ,hem yıpratıyor..
yok yok kesin konuşıcam kuaförle açmasın yaa..

Son düzenleme:
ada vursaydın kafalarına bi tane annelerimiz vururdu ya bize bit bulunca kaydirigubbakcemile3
pasaklım eşinlemi gidiceksin ne güzel cnm ailecemi görüşüyosnuz

evet canım stella ve lady34 üçümüz kkda bi ilk gerçekleştirip eşlerimizle buluştuk geçen sene
ve ailece görüşmeye devam ediyoruz çok sık olmasa da
biz kız kıza daha çok görüşüyoruz tabii ki

ay patikciiim kırmızı yapıcan demek saçını :jeyyar:

patikcim kırmızı saç he :)
güzel olabilir,yapmadan bilemezsin ki....inşallah değiştirmeni gerektirecek kötü bir renk ortaya çıkmaz...

Adacım yıkasa da sirkeler temizlenmez o şampuanla..yıkadıktan sonra oturup sirkeleride temizlemesi gerek ama o kadında o uğraşı pek ummuyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…