bublecim uzun zamandır yoktun... ne var ne yok??
durumuz nasıl canım??
kız bocuk esın neka gec gelır ole. ıı kalkarsın 2 de yatıp ben dun 12 de yattımda 9 da zor uyandım
oh hayat sana güzel vallahii=) ben gittim eve eşim dedi şimdi tavuk açılmaz uğraşma sen mantargraten yap dedi =)=) mkrnyla çorbanmızda vardı ymkler hazırdı hemn bende kalnmntarı pişirdim sadece olarak oda yarına tvk yapıcam yanına bide pilv çorba mis yarınıda kurtrdık yane=)=) akşm başım ağrıodu yattım 22:30da meyve çay derken ezele baktık bizde ben yttınca kocişte playstation oynamış bu akşmda yıldıza gidicezbi mani çıkmazsa inş. bebişin ismi okuncak kulana=)=))))gunaydınnnnnnlarrrr efnimmmm :)
herkese mutluuu mutlu bi gun diliyorum sabah yatakdan mızmızlanarak cıkdım ama şimdik iyiimm bugun formum yerındee
gecmiş olsun mblue ve birisi daha vardı sanırımmm :)
pazr alısverısın az tutmus canımmm bn patatesımı aldımmm kıslıkkk eltım almısss annemden alıckdım ama şimdi o almıs annemden almıcamm artıkbiz dün kocişle oyun oynadık legonun starwarsın oyunu cok keyflıydı tavsıye ederım dun eve gittim bi pırasa bıde makrna yaptım eltımdende tarhana corbası ve sarma geldıı ımmmm :)
hayırıdr brck nie kırıldın cnm eşineeşime çok kırıldım arar birazdan özür dilerim hatırlamıyorum demeye :gitme:
brlkte gidek kuzum bende istiorum en çokta koltuk altım için=)=) guclubacismilebcrk bnde gıtmek ıstyorum nerde nasıl bı kampanya ar<astrmn azm bcrk ole sağlıksız yerlere gıtmeyın gulom
benim eşim 1-2 kere laf etti hazırlamıosun falan die bi aralar hazırladım sonra yine bıraktım şimdide dio zaten ikimizde çalışıyoruz aşkım ben dışarda ederim dio.yat uyu dio.ama arada hazırlarım ayda 1-2 kere.
pasaklım okadar lafa ben olsam hazırlarım gurur yaparım yani.
güz vallahi o bana böyle davranınca çok üzülüyorum hizmetçisi miyim ben onun
bende kalkıp işe gidiyorum ne olur yani çayı demlese beni uyandırsa biliyor ki uyanamıyorum
yardımcı olacağı yerde daha çok üzerime geliyor :gitme:
evde herşey benim üzerimde hiç bir şeye elini sürmüyor sanki ben bütün gün evdeymişm gibi bi de hesap soruyor bu ev neden dağınk niye toz almadın vs diye :mymeka:
böcük dün gidemedik bu akşam gideceğiz edaya
eşim işi kebap
saat 2 ye kadar uyyo öğlen sonra benım masaya hazrladıklarımı yıyo
evden cıkmadan eşimgececı ıse onada masaya hazrlıyom yemeklerıkendı ısıtıyo zaten
4ten 12 ye kadar calsııyo eve gelmesı geç oluyo işte
alıştım uyanıyom cnm pazar gunlerıbıle 6da kalkıp hazrlıyom eşime o işe gıdıo pazarlarıda
güz vallahi o bana böyle davranınca çok üzülüyorum hizmetçisi miyim ben onun
bende kalkıp işe gidiyorum ne olur yani çayı demlese beni uyandırsa biliyor ki uyanamıyorum
yardımcı olacağı yerde daha çok üzerime geliyor :gitme:
evde herşey benim üzerimde hiç bir şeye elini sürmüyor sanki ben bütün gün evdeymişm gibi bi de hesap soruyor bu ev neden dağınk niye toz almadın vs diye :mymeka:
böcük dün gidemedik bu akşam gideceğiz edaya
günaydınlar.....
pasaklım seytanın bacağını kır bacımm yaa laf ettrme kendıne
benimki erken kalksa seninki gibi pasaklım kendi hazırlar çayını falan beni bile kaldırır.
eşine bunu söyle sende.sen hazırla aşkım de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?