Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bublecim uzun zamandır yoktun... ne var ne yok??
durumuz nasıl canım??

işlerden giremedim son zamanlarda bitanem..duru iyi çok şükür.onun dışında ne biliyorsan hepsi aynı..kafama takmamaya çalışıyorum yoksa hasta olacağım..tamamen duruya odaklanmış durumdayım şuan..onunla teselli buluyorum işte kendimce.o iyi olsun yeter diye aşılıyorum kendime.yoksa kafayı yerim heralde..

kız bocuk esın neka gec gelır ole. ıı kalkarsın 2 de yatıp ben dun 12 de yattımda 9 da zor uyandım

eşim işi kebap
saat 2 ye kadar uyyo öğlen sonra benım masaya hazrladıklarımı yıyo
evden cıkmadan eşimgececı ıse onada masaya hazrlıyom yemeklerıkendı ısıtıyo zaten
4ten 12 ye kadar calsııyo eve gelmesı geç oluyo işte
alıştım uyanıyom cnm pazar gunlerıbıle 6da kalkıp hazrlıyom eşime o işe gıdıo pazarlarıda

benim eşim 1-2 kere laf etti hazırlamıosun falan die bi aralar hazırladım sonra yine bıraktım şimdide dio zaten ikimizde çalışıyoruz aşkım ben dışarda ederim dio.yat uyu dio.ama arada hazırlarım ayda 1-2 kere.
pasaklım okadar lafa ben olsam hazırlarım gurur yaparım yani.

güz vallahi o bana böyle davranınca çok üzülüyorum hizmetçisi miyim ben onun
bende kalkıp işe gidiyorum ne olur yani çayı demlese beni uyandırsa biliyor ki uyanamıyorum
yardımcı olacağı yerde daha çok üzerime geliyor :gitme:
evde herşey benim üzerimde hiç bir şeye elini sürmüyor sanki ben bütün gün evdeymişm gibi bi de hesap soruyor bu ev neden dağınk niye toz almadın vs diye :mymeka:

böcük dün gidemedik bu akşam gideceğiz edaya

böcük nann pazarları damı erken kalkıyosun kociş demiyomu yat aşkım die.
benimki kıyamaz la bana.o saatte

oh hayat sana güzel vallahii=) ben gittim eve eşim dedi şimdi tavuk açılmaz uğraşma sen mantargraten yap dedi =)=) mkrnyla çorbanmızda vardı ymkler hazırdı hemn bende kalnmntarı pişirdim sadece olarak oda yarına tvk yapıcam yanına bide pilv çorba mis yarınıda kurtrdık yane=)=) akşm başım ağrıodu yattım 22:30da meyve çay derken ezele baktık bizde ben yttınca kocişte playstation oynamış bu akşmda yıldıza gidicezbi mani çıkmazsa inş. bebişin ismi okuncak kulana=)=))))

eşime çok kırıldım arar birazdan özür dilerim hatırlamıyorum demeye :gitme:
hayırıdr brck nie kırıldın cnm eşine

bcrk bnde gıtmek ıstyorum nerde nasıl bı kampanya ar<astrmn azm bcrk ole sağlıksız yerlere gıtmeyın gulom
brlkte gidek kuzum bende istiorum en çokta koltuk altım için=)=) guclubacismile

benimki erken kalksa seninki gibi pasaklım kendi hazırlar çayını falan beni bile kaldırır.
eşine bunu söyle sende.sen hazırla aşkım de

şimdi böyle tartışıyoruz ya bütün gün kendimi yiyorum kalk erkenden de hazırla adama bi lokma bişi falan diye söyleniyorum
akşam yatarkende saatimi kuruyorum kalk erkenden kahvaltı hazırla falan diye telkin ediyorum ama sabah ne saati duyuyorum ne yataktan çıkabiliyorum
elimde olan bir şey değil yani doktora gittim doktor demir eksikliği kansızlık var ondan olur dedi vitamin falan verdi her gün içiyorum ama değişen hiç bişi olmadı
zaten bu kullandığım kaçıncı vitamin neler neler kullandım faydası olmadı

Yok yok vallahi anlamıyorum bu anlayışsız erkekleri..
ben mi çok gerilerde kaldım acaba...
benim babam bile yardım eder hala anneme...
onun için eşimin bana yaptığı yardımlar tuhaf gelmiyor,
alışkınım babamdan..ama buna dur de gülüm ya,
evin işinden,tozundan ona ne,evin hanımı sensin...
ay bak sinirlendim ben...

Son düzenleme:
pasaklım bende zor uyanıyorum cnm eşimde senin gibi o yüzden sabah eşimi dövdüm kaydirigubbakcemile

pasaklım tozdan ona ne yaaa ne çok karışıyo
benim evi mok götürse bu ne diyen olmaz.
herkes haddini bilsin boşversene çok biliyosa alsın silsin

zor bı durum saatlerınızı tutmaması. leven kırcanın bı skecı geldı aklıma . karı koca bıri sabah mesaılı bı aksam aradan yıllar gecıyo hep buzdolabının uzerıne bıraktıkları notlarla haberlesıyolar 10 yıl sonra felan bı karsılasıyorlar ewvde sen kımsın dıye sasırıyorlar felan o gıbım olmayında aman

pekı esınle bunu konusmayı denedınmı uygun dılle. ben calısıyorum bılıyorsunkı neden bu kadar ustume gelıyorsun sabah tan aksam ıs te olup kmsadan gece 1 lere kadar temızlık yapmamaımı ıstıyorsun desen tepkı verırmı kızarmı ne bılıyım ne bekler senden. yada beraberce yapsak daha cabuk bıtse bende kendıme zaman ayırsan desen yada sen ben yemegı yaaprken sen toz alsan desen nebılım tatlı dılle solesen yola gelırmı sence .

günaydınlar.....

gunaydın . hosgeldın bırkac gun cok yogundum tanısamadık hosgeldın

pasaklım seytanın bacağını kır bacımm yaa laf ettrme kendıne

ben tam tersını dusunuyorum . asıl bu tavırda bırıne hazırlamak kendıne laf ettırmektır.

benimki erken kalksa seninki gibi pasaklım kendi hazırlar çayını falan beni bile kaldırır.
eşine bunu söyle sende.sen hazırla aşkım de

söylemez olur muyum kaç kez söyledim ben zor uyanıyorum aşkım sen uyanınca çayı demle olmaz mı dedim
hiç yanaşmadı bile ona göre bunlar benim görevim kızlar
hafta içi hatta pazar sabahları bile erkenden ayaktadır pazar sabahı bile en geç 8 - 9a kadar yatar daha fazla yatmaz çok nadirdir
ben daha bi pazar kalkıpta bana kahvaltı hazırladığını görmedim
bekler ki ben kalkıyım yapiim e bende pazarları 11den önce uyanmam
söylenir durur bütün günü yatarak geçirdin öğlen oldu hala seni bekliyorum vs vs

aman bizimde kalkamama sorunu yaa.akşam yalvardı aşkım kalkıcam bu sefer kaldır dedi.sabah bende geç uyandım.kaldırdım aceleyle uyanmadı bağırıyorum giyinirken yok bi çıldırdım avazım çıktığı kadar bağırıyorum:)teyzeoğlu bekliyo zaten geç kalmışım.duymadı gittim yorganı çektim git dedi.uykulu uykulu ne dediğini bilmiyo.kalk dedim yok ses yok 1-2 tane yapıştırdım o uykulu ben sinirli kaydirigubbakcemile3 bana ilk kez bela okudu ama akşam görüşcez bakalım.demedim die yemin edicek çünkü hatırlamıyor.kapıyı çektim çıktım şimdide teli kapalı inş öğlene kadar kalkamaz.akşama hesaplaşıcaz.

hazırlasa eline yapışır sanki dimi pasaklım?
eşinde çok gaddar yanlız.
ben benimkini odun sanırım bazen ama seninki daha beter.benimki kendi işini yapabiliyo en azından.kahvaltıda hazırlar yemekte yardım da eder.ama ev işine elini sürmez.onuda ben istemem yapsada.anca balkon yıkar.bence bırak hazırlama hiç bişi sende.haketmiyo çnkü

Bu erkekler neden evlendikten sonra değişir,bilen var mı?
ben 39 yaşındayım hala çözemedim..
kadın ev hanımıdır,üzerine düşeni yapar,
kadın hem çalışandır,hem ev hanımı,işte
ona gerektiği yerde anlayış gösterilmelidir..

Son düzenleme:
Ablacım ağzına sağlık bende anne babamdan böyle görmedim
Benim annem çalışmadığı halde babam anneme yardımcı olur her konuda
tamam ev işi yapmaz annem bütün gün evde zaten yapıyor ama yeri geldi mi de annem hastaysa vs alır süpürgeyi süpürür tozda alır canım babam :asigim:
Hafta sonu hafta içi farketmez vardiyalı çalıştığı için evde olduğu zamanlar annemden önce kalkar bir kahvaltı hazırlar ki sormayın ben öyle güzel sofra hazırlayamam yani bi kuş sütü eksik olur sofrada sessizce kalkar çayı demler sorfayı hazırlar gider sıcacık ekmek simit falan alır fırından öyle uyandırırdı bizi hala da öyle sağolsun
şimdi eşim böyle davranınca çok tuhaf geliyor yani bu ev neden bu kadar tozlu toz almak 5 dk sürüyo temizlesene şurayı der
madem çok biliyorsun al eline bezi sen temizle o zaman dediğimde de kıyamet kopar evde
duymamaya çalışıyorum artık
bazen bana da geliyorlar ben hizmetçin değilim ben robot değilm bende senin gibi çalışıyorum bu evi beraber kirletiyoruz dağıtıyoruz yardımcı ol diyorum ama duymamazlıktan geliyor söylediklerimi
bazen kavga ederiz bana çok kızar kalkar gömleğini ütüler bırak elini sürme benim kıyafetlerime der mesela aman derim canıma minnet hiç.sesimi çıkarmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…