işlerden giremedim son zamanlarda bitanem..duru iyi çok şükür.onun dışında ne biliyorsan hepsi aynı..kafama takmamaya çalışıyorum yoksa hasta olacağım..tamamen duruya odaklanmış durumdayım şuan..onunla teselli buluyorum işte kendimce.o iyi olsun yeter diye aşılıyorum kendime.yoksa kafayı yerim heralde..
Pasaklım allah kolaylık versin cnm sana akşmları ytrken hazırlasan toplu khvltılıklar çok y ardımcı ooluo bu konuda bide sallama çy yprsın ısıtıcının suyunu falan hep akşmdan hazırlasan belki kolylık olursanada cnmboshayallersmile sabahları erken kalkmam lazım kahvaltı yapıp öyle evden çıkmamız lazım ya ama nasıl
her sabah bu yüzden tatsızlık çıkıyor evde gerginlik huzursuzluk bitmiyor
aldıklarımdan hep 2 gunluk ymk yapıorum herugn ymk yapıcakkadr becrklı değilim=) zaten ymkten sonra pek myveye sıra gelmıo çayfaln keyfı derken =)=) bide meyve alıncada 2 -3çeşt oluo oda butun hfta yetıoo =)=) songul abla 1450de çokmuş ya bide tam sıkmalık narmışş aldıklarım öle sulu sulu kaşık kaşık yedık akşamm =)=) bide nar temizlmk zahmetli geldi bana ya mandalın soyup koymk daha kolay gelio elma muz falan=)=)Çok iyi ,bizde anormal nar tüketenlerdeniz.
3 kilo nar 2 günde bitiyor..
akşamları eşim temizler,kaselere koyar,bizde afiyetle yeriz...
ama ben burada 1450 den alıyorum.
iki kişi olunca bu kadar şey 1 hafta yetiyor demek ,vallahi bravo...
becerklı hautnyaa =)=) maşallh kıs sanaapasaklım erken yatsan
eşinde sevıyo aslında evde kahvaltıyı
hanı anası hazrlarmış ya ona
bence bı dene bakk
bugun ben kalktım börek yaptım kendı kendımle kahvaltı ettım
kocam gececı dıe uyandrmadım
oda işyerıne göturur artık
pekmz bende 1 tatlı kaşığı yıyorum sulusunu içemedım cnmya mıdem bulandırıooevde kahvaltı gıbısı yokbayanssulusmile
önce pekmez ıcıom kahvaltı hazrlayana kadar sonra kahvaltı edıommm
hyırıdr cnm sen nie tkştın eşinle 2-3 şi var snrmbu sabah eşiyle takışanlar çok sanırım
böcüğüm sana çok büyük tebrık koyuyorum maşa.. sana=)10 gıbı yatıyorum eşim 1de gelıo o gelmeden kalkıp 12 gıbı ona hazrlık edıomm hafıf seyler yesın
sonra 2 ye kadar oturuyok faln
sabahta kalıom işte
neydı bellı olmayan seyler yemektense değer
bayanssulusmile
Günaydın kızlar..................
gecmıs olsun mblue ve brc . dıkkat edın kendınıze
kız sen hamıs olamayasın hamıleleık basındada bole hafıf soguk algınlıgı gecırır bazıları
ıhtımal varmı ne dersın aklinialirimsmile
pasaklıcım canım hanı su 4/5 gozu olan kahvaltı setı yokmu l onlardan ıcıne doldur aksamdan peynır zeytın vss sabah kapagını ac koy kahvaltı sofrasına hem toplamasıda kolay . ısıtıcıyla cay zaten cok kolay yada sallama cak 1 dk almaz bunlar senin hazırlanırken esın yapsın kahvaltısını bıye bu kadar sorun edıyon acık gonlunu yapkız adamın valla dılınden kurtulamcan sen bunun yoksa bı kahvaltı bılem vermıyo dıye.
gercı bana kalsa kahvalatı yapasıları varsa kalksın yapsın sonucta bende calısyrum bende bı artısı yok . nıye benden beklerrkı kahvaltıyı . ama senınkı sorun edıyorsa uzerınde dur bırazcık derım
pasaklım evet o çok yorgun ypıo ınsanı bnmde butun vıtmın depolarım boşlmıştıı vıtmnler düşünk olunca kan değerlnerindie azaltıyo cnm iğne daha aetkili oluo sanırım ama haplarıda yukselttıı bnm değrlerımı hpları bırakalı daha 10 gun olmadna gene halsizlşmeye başladımşimdi böyle tartışıyoruz ya bütün gün kendimi yiyorum kalk erkenden de hazırla adama bi lokma bişi falan diye söyleniyorum
akşam yatarkende saatimi kuruyorum kalk erkenden kahvaltı hazırla falan diye telkin ediyorum ama sabah ne saati duyuyorum ne yataktan çıkabiliyorum
elimde olan bir şey değil yani doktora gittim doktor demir eksikliği kansızlık var ondan olur dedi vitamin falan verdi her gün içiyorum ama değişen hiç bişi olmadı
zaten bu kullandığım kaçıncı vitamin neler neler kullandım faydası olmadı
ay cnm eşin için değilde sen kendın için kahvaltı etsen evde çok iyi olur. yumurta falan ye sabhları peynır flnn bol gıdlaı belsnmeye çalş cnmsöylemez olur muyum kaç kez söyledim ben zor uyanıyorum aşkım sen uyanınca çayı demle olmaz mı dedim
hiç yanaşmadı bile ona göre bunlar benim görevim kızlar
hafta içi hatta pazar sabahları bile erkenden ayaktadır pazar sabahı bile en geç 8 - 9a kadar yatar daha fazla yatmaz çok nadirdir
ben daha bi pazar kalkıpta bana kahvaltı hazırladığını görmedim
bekler ki ben kalkıyım yapiim e bende pazarları 11den önce uyanmam
söylenir durur bütün günü yatarak geçirdin öğlen oldu hala seni bekliyorum vs vs
Selam kızlar
evet cnmm okuncak inş..=)=) yatsıdan sonra gelcek kayınbabamla kyınvaldem=)) bende işten geçicem sen ne aldın efeye=)=) bu arda poyraz efe olackmış cnm=)mbluee arastralımda bı gıdelım canm lazere:) ooo efenın ısmımı okuncak bugun masallah :)
pasaklı emrıvakı yap sende sofrayı kurarken gel aşkım elım dolu kahvaltılıkları cıkarrmısın de tatlı dilli emrivakiiii oda bi iki yaparken alısır belkım ? bnm kayınpeder kayınvalıdeme acayp yardım eder yaa maşalalhı var babm kahvaltı hazrlar falan haftasonları yardım eder ama nadırdırdıom eşim kayınpedere ceksın
ay benım kocamda mutfkta hiç yarıdm cı değildir ama ev çamşır olayında yardım eders sağolsun ilk zamnlar pek uğprşmıodu bakı ben hep hatsas yorugn oluoom yarıdm edio artık sğaolsun=)anladım canım... diyek birşey bulamıyorum.. sadece dua etmekle yetiniyoruz inşallah sende tez zamanda huzura kavuşursun canım...
kızlar... valla benim eşim benden tertipli ve düzenlidir... yeri gelince işin ucundan tutar.... bana yardımcı olur.
arada salar kendisini... ben hemen uyarıyorum.. eşit şartlardayız... bende çalışıyorum ve kendi işini kendin gör düyorum.... hemen düzeliyorrkaydirigubbakcemile3
ayy heraa utnmışta yıyememiştir kıs ben kurbn byrmlarında svrım khvltıda kavurmyı onun dışında bizde olmaz ama bende sbhları çorbyı svrım köfte ve patates te pazr khvltılarında svrım=) erkn saate yenmıoo da=)bcrk bizde kahvaltıda et sote yemeye bayılıyoruzz eşim gelmısdı kahvaltıda daha yenı yenı goruysuluyo o gunde kahvaltı menumuzda et kavrma varr ilkden almadı bn bıraz koydum tabagınaa onu yedı sonra bı kasık daha aldı yedıı daha almadı bnde cok sevmedı sandım gecenlerde yıne kahvaltıya gııttık annme dıo anne et kavurma yapsana ilk tanısdgmz zamnlarda yıyememısdımmm die
hoşgeldin sel cim
aynen hera biz severiz eti tavuğu kahvaltıda :)ama eşim yemez.ne anlar o zevksiz hihi:)
Pasaklım spora ne kadar veriyorsunuz siz.
bir de İmkanları ne günde kaç saat mesela haftada kaç gün
slmm kızlarrr
tombiş yanak olarak karşınızdayımm :)))
dün yirmilik dişimin diğerini aldırdımm bu çok zor geçti dikiş attılar ve yanağım şişti daha inmedi umarım çabuk geçerrr
siz napıosnuzz
slmm kızlarrr
tombiş yanak olarak karşınızdayımm :)))
dün yirmilik dişimin diğerini aldırdımm bu çok zor geçti dikiş attılar ve yanağım şişti daha inmedi umarım çabuk geçerrr
siz napıosnuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?