- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
erkeklerin bahanelerinden ilki:
YORGUNUM,YOĞUNUM
kaydirigubbakcemile3 biz hiç yorulmuyok anasını satim
doğru söylüyorsun cnm ne bileyim monoton geçiyo gibi geliyo biraz yaşam,renklensin istedim..zati uzatmadım hiç,oda çok alınmadı,bir iki gönlümü aldı uyudu mışıl mışılBRCK salam olmaz tabisi bozulur
ben o tarz şeyleri günlük koyup tüketiyorum..
patikim ya nişan yıldönümüde neymiş
siz evlisin cnm
boşyere bence üzmüşsünüz birbirinizi
ve erkekler evlilik yıldönümünü bile pek önemsemezken
nişan yıldönümünü hiç görmezler
boşver cnm yaaa
aslında bu da güzel fikir..öyle yapayım madem ben...aa kötü olmuş canım yaaaa...
ama sen şimdi daha byük bir süpriz yaparak 1 gece önceden de kutlayabilirisn bence:)))
doğru söylüyorsun cnm ne bileyim monoton geçiyo gibi geliyo biraz yaşam,renklensin istedim..zati uzatmadım hiç,oda çok alınmadı,bir iki gönlümü aldı uyudu mışıl mışıl
aslında bu da güzel fikir..öyle yapayım madem ben...
sizin yine yorgunum ve yoğunumla sınırlı bizimkinin bahane listesi epey kalabalık sıralaya sıralaya bitiremiyor :mymeka:
,kayınvalidem aradı 1 haftadır gitmemiştik:)
2 gündürde aramadım.sesini duyuyım dedim dio.
napıyon ne edion ne zaman gelirsiniz siz buraya dedi.
nolduki dedim?
hiç dedi merak ettim
dedim haftasonu uğrarım belki :)
kızdığımı düşünüyo sanırım haftasonu izmir köfte istemiştim misafirim gelicek die yapamam demişti bana
sonra aradı sitersen yapım die yok demiştim
İnşallah canımselcim.... o ne güzel.... işte bazen erkeklere böyle yapmak lazım..... akılları başlarına geliyor... umarım dediği gibi gerçekten de değişmiştir:))
Yok öyle çok büyül şeyler beklemiyorum, sadece o benim ne istediğimi anladı o bile iyi bişigüzel bir akşam olmuş ama sel bence
çok şeyde bekleme eşinden tatlım anı yaşa
Gönül almaya çalışıyor.kayınvalidem aradı 1 haftadır gitmemiştik:)
2 gündürde aramadım.sesini duyuyım dedim dio.
napıyon ne edion ne zaman gelirsiniz siz buraya dedi.
nolduki dedim?
hiç dedi merak ettim
dedim haftasonu uğrarım belki :)
kızdığımı düşünüyo sanırım haftasonu izmir köfte istemiştim misafirim gelicek die yapamam demişti bana
sonra aradı sitersen yapım die yok demiştim
Sana ben kıyamam yaaasizin yine yorgunum ve yoğunumla sınırlı bizimkinin bahane listesi epey kalabalık sıralaya sıralaya bitiremiyor :mymeka:
Evet yorgundu ondan eminim bal.selll eşin seni düşünüyo
bence romantikte bak yap gene diyoo
yorgun olabilir ben hak veriyorum cnm..
Selcim çok iyi yapmışsın tatlım bazen onlara bize davrandıkları gibi davranmak gerekiyor ki akılları başlarına gelsin :dilcikar:
ama sonu güzel bitmiş :jeyyar:
brck nan naz yapcak konuda buldun :)
patik kim sevmezki prefiterol u
off olsada yesem :))
ama onuda anlayabiliyorum baştan zoruma gittide sonradan anladım onuda kızmamak lazım anlamak lazım insanları demi gülsüncüm :)bende öyle yaptım
ama sadece işte gene de insan üzülüyo bir an :)
beni artık tanıdı demekki kayınvalidem çünkü aradı 1 saat sonra.kızdığımı düşündü.bu bile sevindirici bence:)
anacım olsa o yapardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?