Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

doğru söylüyorsun cnm ne bileyim monoton geçiyo gibi geliyo biraz yaşam,renklensin istedim..zati uzatmadım hiç,oda çok alınmadı,bir iki gönlümü aldı uyudu mışıl mışıl
aa kötü olmuş canım yaaaa...
ama sen şimdi daha byük bir süpriz yaparak 1 gece önceden de kutlayabilirisn bence:)))
aslında bu da güzel fikir..öyle yapayım madem ben...

Son düzenleme:
selll eşin seni düşünüyo
bence romantikte bak yap gene diyoo
yorgun olabilir ben hak veriyorum cnm..

Selcim çok iyi yapmışsın tatlım bazen onlara bize davrandıkları gibi davranmak gerekiyor ki akılları başlarına gelsin :dilcikar:
ama sonu güzel bitmiş :jeyyar:

patikim monotonluğu canlandırmak için illa yıldönümü vs olması gerekmez cnm
gülsünün dediği gibi önceside olur hem
ayyy biz maça gittik yaa
hiç romantik değil ortam ama bana nasıl iyi geldi ya
saat 4 te stada girdik bide
bol bol baş başa kaldık orda :))

sizin yine yorgunum ve yoğunumla sınırlı bizimkinin bahane listesi epey kalabalık sıralaya sıralaya bitiremiyor :mymeka:

pasaklım sen heç anlatma eşini
benimde dövesim var onu :)

,

nan brck sana yapılırmı bu :)
niye yapmam dedikii

selcim.... o ne güzel.... işte bazen erkeklere böyle yapmak lazım..... akılları başlarına geliyor... umarım dediği gibi gerçekten de değişmiştir:))
İnşallah canım
güzel bir akşam olmuş ama sel bence
çok şeyde bekleme eşinden tatlım anı yaşa
Yok öyle çok büyül şeyler beklemiyorum, sadece o benim ne istediğimi anladı o bile iyi bişi
Gönül almaya çalışıyor.
Aman ben iyi ki yakın değilim yaa
sizin yine yorgunum ve yoğunumla sınırlı bizimkinin bahane listesi epey kalabalık sıralaya sıralaya bitiremiyor :mymeka:
Sana ben kıyamam yaaa
selll eşin seni düşünüyo
bence romantikte bak yap gene diyoo
yorgun olabilir ben hak veriyorum cnm..
Evet yorgundu ondan eminim bal.
Beni düşünüyor, ama bazende düşüncesiz bir adam oluyor
Selcim çok iyi yapmışsın tatlım bazen onlara bize davrandıkları gibi davranmak gerekiyor ki akılları başlarına gelsin :dilcikar:
ama sonu güzel bitmiş :jeyyar:

Evit son güzel di mutlu son oldu :)
Kesinlikle, ayna gibi olmak lazım bazen ne görürsen onu yansıtmalısın

şimdi cuma akşam ya da gündüzden arkadaşalrı gelicek..bu akşam evi güzelce düzenlemek lazım...
kışlık yazlık iyice karıştı..ayırıcaz onları..eşime dedim bu gece kaçamazsın evi düzenlicez :))...
kalıcak arkadaşları..misafir odası karıştı bu kışlıklar falan yüzünden..ütüleniceklerde var tabi o ayrı
omuzlarımda ağrıyo ama artık yapıcak bişi yok..
dün gecede oturmam 9 u buldu..profierol yüzünden,dün o kdr dediniz cnm çekti yaptım çok güzel oldu..
aa cuma günüde yaipim ben..severlermiki acap ,bilmiyorumda..neyse..

ya annesinin krizi tutmuş gene huysuzmuş ondan yapamam dedi
ama telde söleyiş tarzı hoşuma gitmedi.
direk yapamam dedi bende kapadım uzatmadım aradı sonra istersen yapım die ben istemedim

ama onuda anlayabiliyorum baştan zoruma gittide sonradan anladım onuda kızmamak lazım anlamak lazım insanları demi gülsüncüm :)bende öyle yaptım
ama sadece işte gene de insan üzülüyo bir an :)
beni artık tanıdı demekki kayınvalidem çünkü aradı 1 saat sonra.kızdığımı düşündü.bu bile sevindirici bence:)
anacım olsa o yapardı

yok nan onun için naz yapmadım balım
annem olmayınca o tarafa geçesim hiç gelmiyor

brck sen niye ona yaptırıyosunki yemek
kendin yapsaydın ya
ben bu konuda kimseye rica edemem nan
napar eder kendim yaparım
boşver bak oda zordurumdaymış
anlayışlı olmak tabisi engüzelii

brck nan naz yapcak konuda buldun :)

patik kim sevmezki prefiterol u
off olsada yesem :))

gel cnm sanada yapiim..:hulya:

yemeğemi çağırdı acaba ..bilmiyorumki akşama sorayım bari..
yemek menüsüde düşünürüm ..

öptüm kızçeler sizi uğrarım yine..

he bu arada belim koptu yani,iyiki hazır..evde yapmaya asla kalkışmam

Son düzenleme:
yok bal cım ben normalde hiç demem oda dedi zaten ilk kez bişi istedin dedi yapamadım dedi aklımda kaldı didi.
mevlütteydim 5,30 gibi eve geldim misafirim gelecekti temizlik falanda yaptım yemeği yetiştiremem die endişe ettim ana yetiştirdim

canım hasta bakmak kadar zor birşey yok.... ona gerçekten anlayışlı olmak lazım.... senin de dediğin gibi pişman olmuş işte....

hemde ne kadar zor gülsünüm bilsen.birde zekası olmayan birine bakmak en zoru...
allah çektirmesin inş 4 senedir böyle kadıncağız hala yaşıyo.
Öldürmeyen allah öldürmüyo işte töbe

Ben kimseye minnet etmem.
Evime misafir geldiği zaman bile bende şunu yapayım der, yok derim benyaparım siz oturun.
Zorla ısrar ederler yaparlar.
Ah ah yalnızlık zor, ne anam yakın ne kardeşlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…