Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Ütü demeyin bana,vallahi bıktım ütü yapmaktan..
eşimin,benim ve kızımınütüleri hiiiç bitmez.
eşim işi gereği takım gymek zorunda,ben işim gereği
kumaş pantolon giymek zorundayım,
kızçem okulu gereği gömlek giymek zorunda..
eeee kim gelecek bana yardıma.
bu arada ütüm iyi,Philips marka,bende tavsiye ediyorum...

Oha nasıl dayanıyorsunuz lan o kadar küs durmaya şaşırıyoeum size valla hakkatten orjinalsiniz :)

o da bişi mi beee

pasaklım sen gurursuzu oynamıcaksınki?sağ gösterip sol vurucaksın.eşini az çok tanırsın

yemiyo bizim ki maalesef öyle numaraları artık ilgisini çekemiyorum ne yapsam da boshayallersmile

organikim hoşgeldin evet şu patronlar müdürler insanın canını çok sıkıyor bende dünden beri sinirlerim bozuk geziyorum ufak şeyler belki ama bozuldum yani
firmanın sahibi olan patronun dün çok önemli misafirleri vardı bilmem nerenin belediye başkanı falan
uğurlamak için beraberce indiler aşağı adam diyor bu hanımefendi ne görevde bulunuyor burada patron da dedi ki resepsiyonist ! alsanaalsanasmile
yuuuuuh dedim daha neler artık yaaa kötükedihüso
bugünde benim bağlı bulunduğum bölümün müdürü davetiyesini getirdi verdi bana
bi baktım üzerinde üç tane isim var davetiyenin
biri beni diğeri evrak takipteki çocuk, diğeri de arşivcinin ismi akannehir
yuhh dedim içimden ya koskoca matbaa da davetiyene beş kuruş vermeden bastırıyosun ama üzerine üç isim mi yazıyorsun
verdim diğer çocuğa al deidm ne yaparsan yap bunu bana getirme

9 günlük tatilde planı olanlar var mı ??
ben kararsız kaldım ..maddi açıdan yeni rahatlıyoruz ama,birdaha böyle tatil gelmez..
gidip görmediğim şehirlere gidip gezsek mi diyorum..
mesela çanakkaleye gitmedim ben,ankaraya da ..hep gidicem diyom..gitsem mi acaba ..bilmiyorum yaa...

bende ütü bezi kullanıorum aslında ütüm iyi grk yok dıo annem ama ben koyuyorum parlamsın kocişim n pantolonları ayy hergun dğeiştirmeisne gıcık oluom bende öf ne gömlk yetişio ne pantolon bnmkınnıın bıde boynunu rhtsız edıo her aldı gömleği giymio geçende sarardan yada damattan gömlek aldık 85tl verdık gıymıoo yazık oldu pracıklara boynu rhtsız oluomuş bi rht gömlk alamadık zaten

bişi sölicem 20-25 gün önce fatura kestiniz rakam aklınızda değil faturaya bakıpta söylim demek suçmu?birde karşılığında sanki 100 tane fatura kesiyoruz diye cevap alsanız? tutmak gibi zorunluluğum varmı akşam ne yedim hatırlamıyorum hem bakıp söylemek daha sağlıklı değilmi ayrıca ben bu rakamı keserken kendisine söylemiştim kendi niye tutamıyo??? sürekli açık arayıp saldırıyo

guz 2 kere beğenecektimde buton aktif olmuyrkaydirigubbakcemile3

dertler hep aynı boshayallersmile

işte bole aklımızı basımızdan alıyolar. :kedi:

:roflol: :roflol: allaaaam biz ne kadan orjinal bi çiftiz
bizim tartışamaların arkasından da minimum 1 haftalık küslük gelir :roflol:

o kuslukler cok uzamayaya devam ederse sonunuz ıı olmaz . bence evlılık terapsıtıne felan gıdın birbirinize ıfade edemedıklerınızı belkı terapıst anlatır sıze . valla bazen ben bıle dusunuyorum gıtmeyı .... bızde bazen kusuyoruz uzun uzun ama sonu hep dızıye baglanıyo . haddımı aşmak olarak gormessen bı dıyecegım var
bebegınızın olmması belkıde en dogrusu once kendı sorunlrınızı halledersenız bebek ıcın daha ıı olur. bebek zaten baslı basına bı soun yaratacak hayatınızda sorun uzerıne sorunda ıkınız arasındakı ucurumu buyutur . nacızane fıkrım uzduysem ozur dılerım tekrar
eyvahedigeldismile

29 ekimde kimler tatill şekerlerr

ben ben ben :teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:
ama ders calıscam evde kötükedihüso
pasaklım kocişini küstürmeye alıştırma bebem ne yap ne et cilve yap o anlamadan yalan dolanla kendinden özür dilettirmeye getir ayağına:)

ne fenasın sen sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

brck nan nerde herkes tatıl bende çalışıom keşkem tatşl olsa pufffffff

byrmdada bızım 9 gun olmaz die düşünüom muhtemelen cmrtesi iş olur gene arifede çalışırız

biricik bende çeyizime tefal ütü almıştım önce..
sonra annemimki bozuldu bende çeyizimden çıkarıp ona verdim,alırım yine kendime diye..
bi kaç iyiydi,sonra aynen su akıttı falan..sonra gittim kendime braun aldım
tefal tavalarımda hep mahvoldu hayatta tefal bişi almam daha..

verebılecegın en mantıklı cevap . robot sesıyle HATA HATA deyip basını saga sola sallamak

robotmu sanıyo bunlar bızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…