Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

organiğim iş işte oluo cnm malesef bnm başımada gelio enteresan şeyler sıkma canını

patikm,çim bizde kastamonuya gidicez inş. kurbanımızıda orda kesicez allah nasip ederse inş. bakalım nasıl olcakk inş. moralım bozulmadna güzelce gider geliriz=)

canım sen kesinlikle haklısın.. patron milleti işte bunlar... illaki açığını arayıp bulcaklar... takma çok fazla kafana canım.... bak hamilelik falanda düşünüyordun zaten.... o zamana kadar sık dişini bence...

inş. bluecim..güzel geçer sizinde..

bizde aileler vasıtasıyla zati şehir şehir dolaşıyoruz bayramda ama ben başka yerler görmek istiyom ...

balcım
bende o yönden kararsız kalıyorum ama bi daha 9 gün olmaz ki..zati hep dar zamana denk gelir..

alın okumayanlar sizde gülün keyiflenin :tomato:

ay o simge alem izleyemiyorum ben balcm ama tahmin ettim gösterdiğin şeleri..,

bazen ben evde yapıyorum eşime öle (tekrarlıyoya)aynı onun gibi..gülüyo çok

Son düzenleme:
Hulusi: Hayatta üç şeyi affetmen, Kemal. Birincisi, ıslak mayoyla arabaya oturanları. İkincisi, çerez tabağından önce bademlerle şam fıstıklarını önden önden götürenleri. Üçüncüsü, temiz duygularla da olsa patronun kızına aşık olanları.

bu komik brck :)))

merhaba kzılar tekrardan ayy bizim ne kadr izinnli bilmiyoruz 29 ekımdede tatilizdir ınsallahh mblue sen koye kayınpedrlerlemı gıtcn yoksa babanlarlamı ? bayram da inşallah eşim çalışmaz illa bi iki gun calısrlar ama inşallh ılk gunu olmaz :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…