Heee sağol canı mbazen eşime Aslan yavrusu diye takıırım
Pasaklım canım kocanı dövesim geliyor biliiin mi
Madem o kendini düzeltmiyor, sende böyle hergün kahroluyorsun bırakacaksın adamı herkes yoluna gidecek.
Bu zaman kadar onca dert tasa topiğine yorum bıraktım hiç birine demedim bunu bırak ayrıl diye.
Nolur kusura bakma ama bu hayat böyle geçmez
pasaklım böyle durumlarda iki kişininde birer adım atması lazım ama olmuyor diyorsun
orta noktada buluşulmalı tek taraflı fedakarlık olmazki,o senden bunu istiyor sanki hep anlattıklarına göre..
pasaklı ağlayınca falan hiç vicdan yapmıyormu cnm?
kızacak kızlar belki ama
hani çıkış yolu bakıyorum sadece
birde kırıcı cümleler söylüyor sana iice üzülüyorum(
bari onları etmese..
canım hep dua edıcem sana inş. sorunalrın çözlürrSongül ablacım mafoldumben bende seni çok seviyorum
Hayır bunları içimde yaşamıyorum ama sadece de sizinle paylaşabiliyorum başka kimseye anlatamıyorum
Kendi aileme de anlatamıyorum geçenlerde çok doldum ve fikir almak için annemle az bişi paylaştım bir kızdı ki eşime
kızım sen sahipsz misin gerekirse alır çantanı gelirsin buraya, köle olasın diye mi evlendirdik bu adamla seni diye
anlatmıştım kızlara daha önce haklı olarak öyle bir tepki vermişti anneciğim
ama her şeyi de ona anlatamam ya çünkü eşime karşı tepkili olmalarını istemiyorum onu çok seviyorlar her zaman çok saygılıdır aileme karşı
sizler varsınız işte akıl danıştığım napıyım kime gideyim
Heee benim bi arkadaşımın adı Yağmurdu, erkek kardeşinin adıda Bulut
Zeynep ismini çok beğeniyorum ama teyzemin adı Zeynep
Ömer de güzel bak, evet ya Ferudun öle pek iç açıcı değil.
Ahmet ismi hoşuma gidiyor benim, ama oğluşumuzun adı belli.
Yusuf isminide beğenirim ben
ysuflar nasıl yaramaz oluooyo varya anlataam sana=)= ) bende çok sverıma ma cıks yuusf olmaz bide şu ömerleir incelemem lazım =)=) bakım nasıl oluyoar
ama eyüper uslu oluyolar he aklınızda bulusnun=)=)
aslında bnm menu buugn çorbaAh canlarım ya bugünkü menüden bahsetmedik ama
valla kolaya kaçıp karışık kızartma yapacağım,
yanına dünden tarhana çorbam var,ee birde salata
yeter dimi...
aslında aklımdaki beşemal soslu kaşarlı Brokoliydi ama
sonra artıkın...
mantar yemeği ve tavuk sote pilv olcktıda artık yarına kaldı menum bugun arkaşıma giidom kocişte anasında yer gelir =) fikir olur dıded yarınkını yazıdm=)=)
ayy bana göre en güzel ymk makrna çeşitleri heleki fırın makrna köfte yada şinitzel bayılıom o menuye ya=)=)
sell değişik hoş olmuş cnm kubilay aslan hemde anlamı var sizde
mblue buğle bana pek sıcak gelmedi tatlım ama sen beğendin sorun yokkk
nan berke koymayın derim okadnn yaramazlar kii tavana tırmanıyolar :)))
doğukan benim kuzenimin adı çok güzel bende seviyorum bu ismi
bal allah sen ne etmesin cnm buğle değil buğlem=)=)
aşk işte bakma sen kocan pek ayrılma yanlısı da değil sadece katı görunuo gibi gelio bana allah yardımcın olsun pasklımSizler bana her zaman görmediğim bir yerden gösterdiniz sorunlarımı
Başka açılardan da bakabildim sayenizde Allah razı olsun hepinizden :Saruboceq:
Ablacım konuş konuş konuş hiç bir yere varamıyoruz diyorum ya yeri geliyor 3 saat konuşuyoruz sorun şu söyle olursa düzelir vs vs ama onun istekleri bana benim isteklerim ona uymuyor
Ciddi ciddi de konuştuk kaç kez hemde tamam dedim madem o kelimeyi aldın ağzına buraya kadarmış dedim sonra oturduk ağladık sarıldık kapattık konuyu çözemeden
Bi çözüm bulamıyoruz sorunlarımız ortada ama çözümü yok
aras ismini çok svrdım ben be=)=) ama anlamını bılmımkızlar ayaz ismi nasıl?? veya aras...
akşam yemeğini az önce yedik..
eşim çaycı ablaya patatesli ve peynirli börek yaptırmış :) evde yemeyiz artık
güya rejimde kendisi nasıl rejim anlamadım
canı çok istedi heralde
ayy teysesı yer onu ksı bek datluu ayy akşm kucama alcammoyyyy mbluee yandı yıldız bı efede bızde olcekartıı k herhfta gidierm alışknlık yapıo velet çok ttlı maş. anneden babadan almış güzellikk yakuşukklumu yakuşuklu olcak buyunce kerata
)=)
Canım benim haklısın ama işte onu da yapamıyorum yapamıyoruz :kedi:
ne seninle ne sensin modundayız maalesef
ona göre o hep fedakarlık yapmış ben hiç yapmamışım
bugüne kadar elimden geldiğince onu istediği şeyleri yapmaya çalıştım ama bende böyleyim onun istediği gibi birisi olsam bambaşka bi insan olurdum
hele ki o bu çabalarımı görmeden hiçe sayıyor ya artık yapacağım varsa da yapmıyorum hiç bişi
nasılsa sen bugüne kadar hiç bişi yapmadın diyor bana
biricikim ben çok sulugözümdür en nefret ettiğim huyumdur bu yani
çok asabiyimdir bir anda sinirlenirim birde fena sulugözümdür üzüldüğümde falan hemen gözlerim dolar
kavga ettiğimizde saatlerce ağlarım kendimi odaya kapatıp başka türlü mümkün değil rahatlayamıyorum
ilk zamanlar üzülüyordu yanıma geliyordu ağlama kıyamıyorum sana diyordu
şimdi eeeh zırlama be sus artık diyor taa salondan bağırıyor ben ağladıkça yanıma bile gelmiyor yani bırak vicdan yapmayı
evet keşke onlar unutulmuyor çünkü
patikçim gidilmiyo işte ana baba kapısına gitmekte kolay değil.
ama ben olsam fena ödetirdim eşine o lafları pasaklım.
ben akşam mesela fena yapıcam eşimi.bana sabah sabah uykuluyken bağırdı sonra hatırlamıor
pasaklım sen bu adama çok yüz verdin bence
o hiç kaybetme korkusu yaşamamış seni anlaşılan
hep kovalayan taraf olmuşsun sanırım
taktik uygulamakta bi yerden sonra bıktırır insanı
şöle yapsam böle olurmu diye düşünmekten bıktın eminimki
o yüzden kendine bir süre farklı ilgi alanları bul ve başka şeylere odaklan
hep eşine odaklanıp durmak hep onu takipte olmak yordu bence seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?