Kıyamam sana gülüm benim ya,
elbette bizlere anlatacaksın,dertlerimizi beraber paylaşacağız.
tatlım kararlı bir şekilde eşinle konuş ve ciddi anlamda kararlar alın.
senin gibi bir bayanı bulmuş daha ne istiyor bu adam ya...
sakın taviz verme,o çabalasın seni kaybetmemek için.
ama cidden konuşun,amacı ne,hayattan ne bekliyor...
Heee benim bi arkadaşımın adı Yağmurdu, erkek kardeşinin adıda Bulutpırılı bende cok begenıyorum
bide meteorolıj ısımlerı sevıyorum. kaydirigubbakcemile3 yaz guz bahar kaydirigubbakcemile3
yıldırım şişek gökgorultusu buse damla ,
en cokta kızım olursa yeşil koyarım dıyodum ama esımın soyadı geregı koyamıyorum
çünkü yeşille sıfat tamlaması oluyo
Zeynep ismini çok beğeniyorum ama teyzemin adı ZeynepBen 2.bir kızım olsaydı adını,Zeynep ya da Nazlı koyardım,
ama oğlum olsaydı kesinlikle Doğukan...
Ömer de güzel bak, evet ya Ferudun öle pek iç açıcı değil.=)=) hani kimse yoktu bunun hayatında snedne önce baby ==)=)
ben erkek olursa ömer diodum ama bakalım düşüncem =) kocişte ömer feridun olsun dıo ferduunada ben ıstemıom sevmıom o ismi=)
anlamı güzelde htırımda değil cnm cennetle ilgili bişiy
asel ide ne dmek cnm çok dğeişik isimmiş
=)=)
songul ablcım ben fikir olsun die dedim bizim akrablarda 2tane var adları buğlem ben koymam zaten=)=) olursada
mınel mi=)=) ay bnm kısım olursa olabilir adımla benzeşioo=)=)
iki isim daha bereketlı oldugu soylenır bnde iki isimliyim onyalanmısdr gayetde bereketlıyımsel zeerın pırıl olsun bn modern yada arapça kökenli isimleri beğeniyorummm bakalılm mınıklerımızn ısmı ne olcek
mbluee daha oncede buglemı soylemeısdın ama balın degı gıbı soylenısı zor ankı bole nazenın bı kız aklıma glıo buglem dıyınce
Songül Ablacım sana fazla katılıyorum burada ben anlamadım zevklerimiz,düşüncelerimiz uyuyor sanırım :))
Ezgi ismini severim hep..
songül abla bi tane daha düşünmüyormusun bebek?
hee ne dicem..efsuun ceviz ye bol bol çok zeki oluyo ceviz yiyen annelerin bebişleri..
her gün 1 avuç ye mutlaka..
en gözel benım adımmsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?