ayy kızlarr patron mılletıı çoğu kılçık olduğu için heranın yaptığı yanlış olmuşşadamda cvp vermiş boşuna sinirleri bozuldu
heramm benım kocişte bilio burayıı ne süper olurdu he kocişlerle harika olurdu hee
vveeee sordumm 29 ekımde calısıyormuyuz dıeee patronda pişkin pişkin evt dedi bnde yasal oalrk herkese ttail dedim bana sen merk etme cezasını oduyoruz dedi gıcık adam :umursamaz: mblue calısıyodr bnm garıban kocişim yaa bayramda sadecene gun tailler zatıı :S
geçmişte ne var ne yok
özet geçmeyen kaynanası ıle yaşasınaklinialirimsmile
daha önce bahsetmiştim,çalışmıyorum,27 yaşındayım..ben sizleri pek tanımadığım için okuyorum,nadiren de yazıyorum..zamanla daha çok katılırım sohbetlere...nursenaa hiç konuşmuosun cnmm sen kendınden bahsetmiştin dimi bize ahtrlyamadımda =)=) çlşıomuydun yaş kaçtı
geçmişte ne var ne yok
özet geçmeyen kaynanası ıle yaşasınaklinialirimsmile
böcüğüm patron haklı demek adamda hoşuna gitmyen bişiyler varıdı oda kendıne gvnmese çıkmazdı sne canını sıkma tatlımişten ayrılın araba yıkayan bı adam
cırağı yollamış şu aracın anahtarını verın dıe
patronda dedı bu iş kımın işi
adamda cvp vermeden gıyındı cıktı
acıdım dedım yaa işsız kalmasın sen karışma dıo
eğer ben ona değer verseydım gıderdım yanına dur derdım
ama kendı işini bıle başkasına görduruo
boşver dedı zam ıstedı 80 tl yaptım hala ıstıyoo dedı
üzüldümm cok
=)=)
bence utandırmak için söylemiş iyi olmuş..adam pişkinse napsın boşver..
isteyenin bir yüzü kara ,vermeyen zenci demişler :))
yaaa kıızm oda benı sınır etmesınnn kkocem evde olsaydı hastayım derdım gelmezdım ama neyse gelım barı gıcık seyyyyya cvb verılmıcek gıbı değillll uyuz seyyyy hıh patık evett o pişkinliğine sinr oldum zati sikayet edım barı nasıl olsa oduyormus aklinialirimsmile
cnm olsun sen katıl sohbetlere tanırsın zamanla bizleride böle bakarak olmaz =)= ) gel buyur sohbetlerimize nezamndır evlisin =)=) çocuk varmıydıdaha önce bahsetmiştim,çalışmıyorum,27 yaşındayım..ben sizleri pek tanımadığım için okuyorum,nadiren de yazıyorum..zamanla daha çok katılırım sohbetlere...
oyy dikkt et ekdnıne böcüğüm enerjını bııtmrhemn yemeğini ye iki dakka mola verr sona nasıl çlşçan datlum.kocişte yiyomuş işte ne gusel=)tek sağlam benım
patron dıo bugun atom karınca gıbısın
valla öle
ama cok yoruldum enerjım kalmadı
yemeğe cıkcam ama yorgunluktan iştahım yok
anamı bıle arycak zamanım yok
herıfımı aradım mama yıyomuş
balık neyım kızartmış bende ıspanakla corba ettıydım
yanı böcüğüm nie ölcem başım aprıo burnum tıkalı dıemııaklinialirimsmileblue casper sızler yaşamıycaksınız emın olun
hera noldu patronla anlamadı benn
ayy bız calısok ya patron dedı sızlere ayakkabı alcemm
hemıde marka ne ıstersekk bayramda
ayy ne aldrsam bılemedım
spor ayakkabım cok botum 1 dene ama sevmıyom zaten gıyemem
spor aldırcem ahhaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?